Miresele anului 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
dyadya spune:
Neata fetele! Imi pare rau ca am lipsit de la discutia cu masini de ieri, ca tare multe as mai fi avut de spus... Ce stau eu pe forum cu voi dar ce sta el pe forumul lui de masini!!Apropo, cati dintre ai nostri s-or cunoaste prin intermediul acestor forumuri?!O singura intrebare: voi nu aveti zilnic discutia cu presuletele de iarna si cu cauciucurile de iarna?! Trebuie neaparat cumparate, ascultati-ma pe mine. Pot sa detaliez doua ore pe fiecare subiect. Daca va intreaba: "luam sau nu?", spuneti DA!!!Credeti-ma!! E spre binele vostru!
Rexanne, spalatul masinii este un moment special(cred ca nici la botezul copilului n-ar fi atat de atent!!!): sa nu zgarie aia masina cu carpa, sa n-o bruscheze, sa n-o deoache, etc!!! Bine, serios vorbind acum, nici mie nu-mi surade ideea de a veni cu masina zgariata de la spalatorie dar am asistat o data la procesul de spalare(stiti ca dureaza 40 minute numai exteriorul?!) si dupa ce am iesit din spalatorie i-a dat roata de 3 ori sa vada toate detaliile: m-am simtit frustrata: eu cand vin de la coafor nu am parte de aceeasi atentie la detalii cum are masina!!!!
Revenind la partea cu inelul: i-am zis despre discutia nostra de pe forum si tin neaparat sa va reproduc replicile lui:
1. Tacere. Eu: nu ai nici o reactie?! El: Ce reactie sa am, Bubu?
2.Vezi ca nu sunt singurul?! (puteam sa bag mana in foc ca voi primi aceasta replica!!!)
3. Nu imi permit sa te scot de pe lista selecta a celor care nu au inel. (Asta m-a lasat masca!!!)
4. Eu: exista si o lista a celor care AU INEL. El: da' poate cu ele nu te intelegi la fel de bine.
5.Eu: ma inteleg bine cu toate!!!
6. El(ultima replica): Ar trebui sa ne intalnim toti cei care nu v-am dat inel cu toti cei care au dat inel si sa-i convingem sa-si ia inelele inapoi ca sa stam cu totii linistiti!!!!
Astept comentarii....
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
1. Tacere. Eu: nu ai nici o reactie?! El: Ce reactie sa am, Bubu?
6. El(ultima replica): Ar trebui sa ne intalnim toti cei care nu v-am dat inel cu toti cei care au dat inel si sa-i convingem sa-si ia inelele inapoi ca sa stam cu totii linistiti!!!!
Astept comentarii....
1. Bubu... ce dragut...
6. Zi-i din partea mea: si asta... si asta... si... si sa mai zica si fetele...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
dyadya spune:
Asa, Raza, zi tu ca le zici bine!!!
Astept in continuare comentarii, sfaturi, sugestii.... Krelia, ce zici de omul meu?! Plin de imaginatie, nu?!
jesia spune:
Neata fetelor am citit si eu ce ati mai scris
Raza despre cumnata ta ce sa zic e de compatimit intr-adevar .........dar sa te gandesti ca ea si soacra cand au avut ocazia s-au purtat urat cu tine...vad ca ai un suflet nobil si iti e mila de ea desi .......
pt toate fetele
ralu_trancu spune:
Fetelor, eu nu inteleg , pe bune de ce tot zic baietii vostrii ca acum nu e momentul, ca nu au banii pe care si-i doresc., Inelul meu a costat 600.000. manopera. Ca eu am fost insipirata si i-am dat aurul de acasa, iar piatra a fost cadou de la mama lui.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
a.cicel spune:
Neatza fetelor
dyadya, iubi al tau nu s-a gandit ca poate tovmai invers se va intampla in cazul unei intalniri? Adica cei care au cumparat inel sa ii convinga pe cari care nu au facut-o inca? Sa le spuna ca macar au scapat de reprosul asta si e mai liniste in casa?
Raza, imi pare rau pentru cumnata ta, dar la cat rau ti-a facut impreuna cu soacra...
Eu stau ca pe ace acum Din clipa in clipa astept sa ma sune nasa si sa-mi spuna rezultatul la testul pt bb. Am niste emotii...Daca nu e bb, atunci e ceva destul de nasol. dar sa speram ce e bb.
POZE
andreea_trend spune:
Neata fetelor,
Ce rai sunt baietii astia.
Merita barfiti, mai ales Bubu lui Raza,
dar nici al meu nu e mai prejos.
De cate ori intru sa vorbesc cu voi e calare pe mine sa vada el ce mai barfim!
A zis ca se alatura si el baietilor care nu au oferit inelul faimos.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
astept sa ma sune nasa si sa-mi spuna rezultatul la testul pt bb. Am niste emotii... sa speram ce e bb.[/navy][/font=Book Antiqua]
POZE
Da, Doamne, sa fie bine !... hai ca m-ai pus pe jar...
Raza de soare
andreea_trend spune:
Iarta-ma Dyadya, am incurcat borcanele
Si, tu Raza te rog iarta-ma , a fost fara intentie
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
Neata fetelor,
Merita barfiti, mai ales Bubu lui Raza,
A zis ca se alatura si el baietilor care nu au oferit inelul faimos.
Bubu e dya... eu-s Raza, iar al meu e puiu'...
Na si pt al tau, daca tot se uita !... Ia inel la fata, nene !... Ca doar sustii c-o iubesti !... Nevasta fara inel si verigheta nu mai exista in ziua de azi !... Clar ???
Raza de soare