Miresele anului 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 17
dianette spune:
SUPER super chiar!! Multumesc !
quote:
Originally posted by nitzuc
Misto faza cu inelu. Ma bucur sa vad ca nu sunt singuraAl meu imi tot spune ca o sa imi dea inelu dar asteapta un moment special cu o locatie speciala (banuiesc ca vrea sa fim acas-deci asta inseamna inca un an) dar eu i-am spus ca in urmatorii 10 ani nu cred ca se fac zboruri pe Luna pt civiliDeci, astept, astept si nimic, desi am gasit inelu il stie, de fapt toata lumea stie ca l-am gasit unde e. Dar parca intre timp vreau altul, asa sunt eu schimbatoare.
In alta ordine de idei,dc nu sunteti hotarate cum sa amenajati sala aruncati o privire pe www.gala10.ro (sunt in cluj) dar credeti-ma ca m-au lasat masca cu ce decoratiuni au realizat. Am vazut multe site-uri ca timp am har Domnului dar asa ceva nu credeam ca se poate realiza in Ro.
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
dianette spune:
Ce m-ati distrat cu subiectele voastre cu masinile. Chiar m-ati facut invidioasa ca nu stiu si eu din astea , al meu e cu calculatoarele, dar si la alea, mai mult pe partea de soft. SI dupa cum il stiu nici nu i-ar placea sa umble pe sub vreo masina ca se murdareste
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
BraveGirl spune:
Al meu nu le are cu masinile...ca la ce masini avem chiar nu poti sa te apuci sa repari la ele decat daca te pricepi..asa ca la service cu ele.In schimb...calculatoare...si iar calculatoare.El are o firma care lucreaza in domeniul IT.Aseara, de ex, s-a apucat sa-mi configureze mie laptopul si apoi sa faca internetul wireless(nu stiu daca am scris corect) si umbla cu 2 laptopuri prin casa...ca sa nu va mai zic cata fire am la desktop. Pe unde te uiti sunt numai cabluri...
Corina
Albumul meu
krelia spune:
ah, am uitat sa precizez...al meu este pasionat si iubeste, de-a dreptul...(de) masinile vechi, anii '70...si cum altfel nu se putea, a lui evident, e din '78 ...da' merge brici, chiar si la varsta asta, parol!!!..de fapt, mergea ..ca acu' e-n reparatii ...moshu'...
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
a.cicel spune:
Am ajund si eu acasica. De la stomatologie am mers la un restaurant cu o prietena. Dupa ce am mancat si am baut cate un pepsi cerem nota de plata. Toate bune si frumoase pana cand o vad razand pe prietena pea in timp ce studia nota de plata. Imi arata si mie. STUPOARE. Am cerut twist si au spus ca nu au doar simplu pepsi. Atumci sa ne puna fali de lamaie in pahar. ok. In nota de plata apare frumos: 4 felii lamaie = 0.80 lei. Va dati seama? am platit feliile de lamaie. In viata mea nu am vazut asa ceva. Si atentie, e vorba de acel restaurant de care va ziceam ca s-a deschis recent, dar e prea mic spatiul pt 100 si ceva de invitati. voi ati patit asa ceva? Si de curiozitate, cand am iesit de acolo am intrat la profi si am luat o lamaie. Am platit 6000. Dar nu e chestia de suma pe care am platit-o ci de faptul in sine. Si apoi faceam misto, oare gramul de sare cat costa? Ca am pus sare peste carofii prajiti.
POZE
Lilly79 spune:
quote:
...Asa siiii? ...vreau mai multe amanunte? Unde faci nunta, la ce restaurant?
Uite ca am gasit si eu pe cineva de prin zona ....
De fapt tu esti din Cluj si faci nunta in Mures??? ca sa ma dumiresc!
Eu sunt nascuta in Cluj asa ca o sa am ceva invitati de acolo, la care printre altele trebuie sa le rezolv si cazare...uf, e greu cu invitatii din mai multe zone! ...mai vorbim!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
Eu is din judetul Mures, am facut liceul in Tg-Mures, si locuiesc un Cluj de cand am intrat la facultate, si...am ramas aici
Nunta o voi face in Tg.Mures, pentru ca cei mai multi invitati is din oras, sau din imprejurimi.
Restaurantul la care voi face nunta e Angela, sau ceva de genul asta (fosta cantina studenteasca). Initial am rezervat la Prestige 2000, am vazut si sala, am zis ca e ok (chiar daca pe dinafara era prea albastra). Dupa vreo 3-4 luni ne-au anuntat ca le-a expirat contractul de inchiriere al spatiului si sunt nevoiti sa se mute. Au preluat restaurantul Dacia, care trebuie renovat. Nu ne-a convenit, si am cautat altul (de fapt neamurile mele din Tg.Mures au facut asta, pt ca eu inca nu am vazut restaurantul unde voi face nunta )
Anyway, ma bucur ca nunta s-a amanat doar cu o zi din cauza primului restaurant Trebuie sa fim niste mirese optimiste, nu?
contactnicole spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by Rallu
Eu am nunta pe 17.06.2006 si stiu ca incepe sigur pe 19.
E drept ca la biserica n-am reusit sa fac rezervarea pt. ca mi-au zis sa vin dupa 10 ianuarie.
Si preotul de la bisericuta mea era in ceata cu privire la postul astora doi (a zis ca trebuie sa se uite in calendarul oficial care apare de abia la sfarsitul lui decembrie).
Am cautat n-spe mii de calendare (oficiale si neoficiale) si in toate postul incepea pe 19 iunie.
Prin urmare eu stau linistita pt. ca sunt sigura ca e de bine.
M-am mai linistit un pic, citind randurile tale. Dar pana nu aud si alte pareri, zau ca stau cu frica...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Am luat eu calendarul ortodox pe 2006 si-ti scriu de acolo:
Nu se fac nunti:
-in zilele de post, praznice imparatesti si in ajunul acestora
-Saptamana lasatului de sec de carne 27 feb.-5 martie
-Postul Pastelui 6 mart-22 april
-Saptamana Luminata 23-29 april
-Postul Sf. Apostoli Petru si Pavel: 19-28 iunie
-Postul Adormirii Maicii Domnului 1-14 august
-Postul Nasterii Domnului 15 noiem-24 dec
-Perioada de la Craciun la Boboteaza 25 dec-6 ian.
Le-am scris pe toate ca poate mai e cineva interesat.
Pupici si nunta frumoasa, fetelor.
In legatura cu duminica, inca nu promit, dar sa vad si planurile lui. S-ar putea sa fie "all mine" si sa profit . Am sa dau uneia din voi telefonul meu pe PM.
Nickidutza
"Cuvintele sincere nu sunt intotdeauna elegante;Cuvintele elegante nu sunt intotdeauna sincere!(Lao Tzi)"
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by contactnicole
Am luat eu calendarul ortodox pe 2006 si-ti scriu de acolo:
Nu se fac nunti:
-in zilele de post, praznice imparatesti si in ajunul acestora
-Saptamana lasatului de sec de carne 27 feb.-5 martie
-Postul Pastelui 6 mart-22 april
-Saptamana Luminata 23-29 april
-Postul Sf. Apostoli Petru si Pavel: 19-28 iunie
-Postul Adormirii Maicii Domnului 1-14 august
-Postul Nasterii Domnului 15 noiem-24 dec
-Perioada de la Craciun la Boboteaza 25 dec-6 ian.
Le-am scris pe toate ca poate mai e cineva interesat.
Pupici si nunta frumoasa, fetelor.
In legatura cu duminica, inca nu promit, dar sa vad si planurile lui. S-ar putea sa fie "all mine" si sa profit . Am sa dau uneia din voi telefonul meu pe PM.
Nickidutza
"Cuvintele sincere nu sunt intotdeauna elegante;Cuvintele elegante nu sunt intotdeauna sincere!(Lao Tzi)"
Nu scrie si cand pica Rusaliile ??? sa ma duc sa-i zic ceva lu' pop' al meu... ca nu vrea sa-mi treaca ora care-o vreau...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
Fetelor, exista D-zeu... si culmea e ca desi mi-am dorit ca in cea mai fericita zi a ei, sa planga cat am plans eu din cauza rautatii ei, imi pare rau de ce i se intampla... La nici 2 luni dupa nunta, sotul cumnatei mele si-a strans lucrurile si dus a fost, la mama lui ! Am aflat tocmai ieri, iar el e plecat de-o sapt... Va dati seama ca ea si soacra-mea sunt distruse... mai ales soacra... ca o tot lauda... ca ea nu face, ea nu pateste asa ceva... si i-au zis puiului sa nu-mi spuna, ca... fiti atente !... le e rusine sa nu rad de ele !... Pai eu nu stiu cum sa fac sa ma duc s-o linistesc si ele-si fac asemenea probleme... dar oficial eu nu stiu si nu-s sanse sa aflu... Motivul plecarii cumnata nu vrea sa-l spuna... ipoteze se lanseaza, dar adevarul...
Si as vrea sa-i fiu alaturi, dar cum ? Ma durea sufletul aseara, priveam spre camera ei, eram cu puiu'... si ma gandeam ca desi si noi mai avem unele discutii, suntem fericiti, dar ea poate plange... Nu's ce sa fac... Ei sunt de 7 ani impreuna, dar pana acum n-au locuit unul cu altul... noi avem 1 anisor, dar stam impreuna... si e altfel... ne-am lovit de mofturile si tabieturile celuilalt, ne-am mai ciondanit , dar ne-am invatat acum... in schimb, ei nu... indiferent de motiv, baiatul ala a dezamagit pe toata lumea...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Andita spune:
'Neata, fetili! Semnez repede-repede condicuta, si pe urma la munca, fratilor!
Aseara m-am oferit sa il "ajut" pe al meu cu nouile incercari de gasire de restaurant in Bucuresti, dar nu a reactionat cum ma asteptam. Mi-a zis ca se ocupa el, ca asa a promis, si sa am incredere. Of, dac-as sti ca are el vreun as in maneca, tare bine m-as mai simti. Da' asa, tre' sa stau si sa astept, sa vad ce coace el acolo.
Hai ca va las, o sa-mi vina seful in curand.... Pupici, ne mai auzim azi.
Nunta noastra
Poze