Miresele anului 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
dyadya spune:
clarisa, om fi gasit noi unii mai caposi! pai, crezi ca n-am incercat?! I-am zis: Ce nunta facem noi aici? De cerut(oficial si cu fast) nu m-ai cerut, inel ma tot uit si nu-l vaz pe nicaieri! Cred ca iti bati joc de mine. Ma lasi sa organizez o nunta si o sa-mi spui cu 2 zile inainte ca-s nebuna. Ce m-ai cerut tu? Am vreun inel care sa ateste asta?!Eu nu mai organizez nimic! Raspuns: excelent, ca oricum tu esti cea care-si doreste musai o nunta cu tot ce implica asta. Eu ma declar multumit daca mergem intr-o zi oarecare la primarie si ne luam. Poftim romantismul dracilor! Na inel! Ha! Ia zi-mi tu, clarisa, ce sa mai fac in situatia asta?!Am mers pana acolo incat i-am zis ca daca cererea si inelul nu se materializeza inainte de ziua respectiva, cand m-o intreba tanti aia: cetateana blabla bla o sa spun un NU raspicat!Raspunsurile au fost doua:
1. Te cer fix inainte sa intram in sala si nu mai ai ce sa-mi zici!
2. Iti promit ca o sa mori repede, n-o sa te chinui!
Mostra de romantism! A se citi acesata relatare cand sunteti suparate pe ei: veti descoperi ca se poate si mai rau!!!
ralu_trancu spune:
imagine:
in bucataria apartamentului unde statea atunci, (la o matusa plecata in Germania) frig si aragazul era aprins ca sa se faca mai cald. Romantic, ha?
http://community.webshots.com/user/trenurelu
krelia spune:
dya, parc-am fi surori, pe bune!
io' ii intind mana ori de cate ori am ocazia...ma joc du inelaru' pe langa el..doar doar....de parca nu se prinde...si ne pufneste p'amandoi rasu'...si l-am intrebat o data, in gluma..io ce-s cu tine???...colega de camera cu care...alea alea ??? ca logodnica in nici un caz nu-ti sunt...io nu vaz inel pe dj-t mieu ...dar sa stii...eu sunt rabdatoare...ca doar...am mai zis-o, de fapt..iubirea noastra nu sta intr-un inel....(da', asa..sa-l avem sa ne laudam ..ce ne-ar mai placea...hihihi )
ralu, misto asa...sa tot ai "maturi" plecate prin Germania
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
nitzuc spune:
Misto faza cu inelu. Ma bucur sa vad ca nu sunt singuraAl meu imi tot spune ca o sa imi dea inelu dar asteapta un moment special cu o locatie speciala (banuiesc ca vrea sa fim acas-deci asta inseamna inca un an) dar eu i-am spus ca in urmatorii 10 ani nu cred ca se fac zboruri pe Luna pt civiliDeci, astept, astept si nimic, desi am gasit inelu il stie, de fapt toata lumea stie ca l-am gasit unde e. Dar parca intre timp vreau altul, asa sunt eu schimbatoare.
In alta ordine de idei,dc nu sunteti hotarate cum sa amenajati sala aruncati o privire pe www.gala10.ro (sunt in cluj) dar credeti-ma ca m-au lasat masca cu ce decoratiuni au realizat. Am vazut multe site-uri ca timp am har Domnului dar asa ceva nu credeam ca se poate realiza in Ro.
dyadya spune:
Krelia, cum spuneam mai devreme...de-abia astept sa ne vedem!!!!
Ralu, frumoasa cerere mai ales pentru ca A EXISTAT!!!! Adevarul e ca eu nu-mi doresc surle si trambite, ba chiar mai mult m-ar bucura sa fie o supriza, sa vina cand ma astept mai putin. Bine, in ritmul asta probabil ca va fi o surpriza pentru ca va veni cand nu ma voi mai astepta deloc!!!!
Mai stii, Krelia, poate asta asteapta ei: sa ne resemnam, si atunci cand vom lasa balta subiectul pe motiv ca am epuizat toate argumentele, abia atunci o sa apara!!!!
Sau mai stii?! Or fi curiosi sa ne vada toate strategiile de convingere INAINTE sa se casatoreasca cu noi. Sa vada ce ne poate pielea ca sa nu aiba surprize ulterior.
ralu_trancu spune:
auziti, da la meeting venim solo, da?
ca eu nu l-am intrebat pe al meu daca vrea sa vina.
ooana spune:
quote:
oana, Gio - am "creat" sectiunea speciala...si sunteti si voi pe listutza cu intalniri
[purple][font=Comic Sans MS]
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...[size=1]Krelia...viitoare printzesita[right]"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
26 august 2006
Merci!
Merci!
Merci!
Gio...si pe tine!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
auziti, da la meeting venim solo, da?
ca eu nu l-am intrebat pe al meu daca vrea sa vina.
Normal ca solo...ce-ai??? Doar n-om sta lipiti de ei tot timpu'?
Ei, daca vor..sa se intalneasca separat
...aia este ziua noastra!
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ralu_trancu spune:
al meu probabil va fi calare pe net. descarca la greu.
jesia spune:
io oricum veneam solo ca doar nu am innebunit sa-l car dupa mine ........cat despre cerut........ne-am cunoscut pe 01.06.2004, m-a cerut fara inel pe 19.02.2005 chiar de ziua mamei mele ( ce surpriza frumoasa i-a mai facut) a venit apoi si inelu`si urmeaza nunta.....pe 17.06.2006