Miresele anului 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

auziti, da la meeting venim solo, da?
ca eu nu l-am intrebat pe al meu daca vrea sa vina.

Pai mie asa mi se pare normal! Oricum al meu nu e in Bucuresti, si chiar daca ar fi stiu sigur ca tot ce si-ar dori de la viata ar fi sa participe la o intalnire la care nu stiu cate femei discuta despre NUNTI!!!! Sigur...
Plus ca daca am veni si cu ei...unde ar mai fi barfa,lamentarile,comentariile,dorintele etc?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

auziti, da la meeting venim solo, da?

Da, da, da, da.... desi o sa ma usuc de dorul lui.. asa subtire ma fac...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Buna ideea cu lista fara inele...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

al meu, daca e frumos afara...mai mult ca sigur va fi calare pe....masina ....tot timpul gaseste ceva de facut la ea...in curand cred ca ma baga in ucenicie la el ...da da.....

jesia, scumpa - o rugaminte la tine - schimba culoarea - de obicei rosul il folosesc moderatorii (ca sa-si faca aparitia si sa se faca mai bine vazuti - hai sa-i lasam pe ei cu ac. culaore, ok? Mersi frumos.

Deci, cate suntem la intalnire, pana la urma??

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

la cum il stiu eu pe stef, macar in vizita, zicand ca a scos cainele afara, tot trece el pe la traffic

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Fetelor, va pup, plec la munca! O sa citesc deseara ce mai scrieti.
Spor la vorba si la munca!
Krelia, poate faci lista cu oropsite fara inel! Vaz ca suntem distule! Nu ca m-as bucura, dar totusi capra vecinului sa zburde vesela prin ograda in timp ce eu N-AM CAPRA DELOC?!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia
masina ....tot timpul gaseste ceva de facut la ea...in curand cred ca ma baga in ucenicie la el ...da da.....

Pai... al meu pui se duce sambata dim dupa testare preturi la porci... iar duminica, il pun sa se uite la masina, ca si asa se smiorcaie ca nu are timp... ma credeti, fetelor, ca inainte stiam doar ca are 5 roti, motor si volan, iar acum 2 sapt am ramas afis cand am recunoscut la Vitan un stop de Opel Astra, modelul nou ??? nu mai zic cum a ramas puiu'...si la fetita... ca recunosc enspe modele de masini nu mai zic / diferenta motor benzina / diesel...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am primit inelul anul trecut de craciun. Am fost impreuna sa dea comanda pt ca eu mi-am dorit un inel cu pietre pretioase(ce modesta sunt)si cum nu aveam un buget prea mare si nu vroiam sa aruncam niste bani aiurea, am zis ca mai bine sa mi-l aleg eu.Apoi , in dimineata craciunului m-am dus la brad sa caut cadouri si el a venit repede dupa mine...m-a intrebat daca nu observ nimic...si cand m-am uitat mai bine era inelusul meu prins cu o fundita in brad.M-a cerut de nevasta si mi-a pus inelusul pe deget.
Acum am vazut alt inel pe care mi-l doresc f mult...a zis ca mi-l ia de craciun, dar acum ca am primit laptopul nu cred ca mai pup si inel.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

De inel ce sa zic? L-am primit in februarie....iuby era in Bucuresti inca si i-am facut o vizita....m-a invitat la Calipso la restaurant, ca noi ne-am cunoscut in discoteca Calipso....dar fiind dupa o zi de plimbari prin Bucuresti l-am refuzat....mi-a propus alt restaurant dar nu am dorit decat sa mergem acasa, a se citi camin studentesc, iuby statea in Regie fiind student!

El saracu ar fi vrut romantist ....dar n-a avut cu cine! Ca eu nu si nu!

Am mers la camin si cand la un moment dat m-am dus la baie....pe cand am venit camera era plina de lumanari, pe masa o sticla de vin iar el a scos cutiuta ....cu inelul! Atunci mi-a parut rau ca nu am vrut sa merg la restaurant...dar era prea tarziu...mai ales ca ar fi vrut sa imi dea inelul acolo unde ne cunoscusem!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by krelia
jesia, scumpa - o rugaminte la tine - schimba culoarea - de obicei rosul il folosesc moderatorii (ca sa-si faca aparitia si sa se faca mai bine vazuti - hai sa-i lasam pe ei cu ac. culaore, ok? Mersi frumos.

Sorry, nu am stiut , nu va suparati pe mine....nu?

Mergi la inceput