Miresele anului 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
Rallu spune:
quote:
Piticutz, las' ca e un motiv in plus sa facem repetir, si pentru tine SI mersi pt indicatii ..eu vreau de mult sa ajung pe-acolo, am auzit ca-s ckestii de-alea de metal - suport vase, suport pahare, suport tacamuri (sper ca stii la ce ma referi) mai ieftine ca in oras
Is si de-alea.
Multe decoratiuni si suporturi de diverse chestii.
Si destul de ieftinute.
Sa nu te astepti insa ca oferta sa fie foarte variata.
Fetele...nici eu n-am inelussss.
Ma tot ameninta cu el de ceva vreme dar nu se materializeaza nimic.
E drept ca a stat cam rau cu banii o vreme.
Sunt sigura ca o sa-l primesc intr-un final dar mi-e frica de o singura chestie: cand in final o sa mi-l dea, parca vad ca nu o sa fie nici o surpriza, nici urma de romantism.
Eu tare as fi vrut sa gaseasca o metoda originala si romatica ca sa mi-l dea. Eu sa nu ma astept si sa fie surpriza totala.
Slabe sperante insa...
Il cunosc bine si-mi dau seama imediat cand pune ceva la cale...ca sa nu mai zic ca de obicei ghicesc ce anume pregateste.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
ralucah spune:
CUSCRAAAAA....si io care sunt????????
quote:
Originally posted by krelia
ralucutza, e super, atunci! - pai, eu zic sa asteptam pana vineri si facem rezervarea sambata, sau...cum stii tu (daca ai mai facut)...sau cum crezi ca e mai bine
ralnied, trecem trecem!!!
ah, mi-a venit o idee...ralu sa fie ralu1 (ca-i mai veke aci pi forum) si ralnied, sa fie ralu2, ok? Si Rallu...ramane Rallu
Merge??
(mai sunteti fro raluca p'acolo?? )
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
clarisa_clarisa spune:
Fetelor!Haide-ti sa va spun cum de am eu inel.Pai,noi ne-am apucat de organizat nunta de facut liste cu invitatii,s.a.m.d.,dar eu intr-o zi i-am spus:Ce facem noi aici pentru ca pe mine nu m-a intrebat nimeni(adicatelea el) daca vreau sa ma marit.Si atunci m-a intrebat.Dar am zis eu intrebarea se pune cu inelul si inelul nu-l vad nicaieri......Si dupa ce am fiert in suc propriu o saptamana,timp in care nu a pomenit nimic si a schimbat vorba de cate ori aduceam in discutie subiectul m-am pomenit cu inelul.Care este asa cum mi l-am dorit eu intotdeauna.Asa ca suparati-va si spune-ti ca toate pregatirile stagneaza pana cand pune intrebarea ca la carte.
Clarisa
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralucah
CUSCRAAAAA....si io care sunt????????
Paaaaaiiiiii....tu esti.....CUSCRA!!!!
Nu asa am decretat????
Creata mea frumoasa!!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
clarisa_clarisa spune:
Si ami ales nu va duceti cu el cand il cumpara pt ca o sa stricati toata surpriza.Daca credeti ca nu o sa va placa ce o sa aleaga arati-i niste poze cu ce v-ar place voua si lasa-ti-l sa caute
Clarisa
ralu_trancu spune:
Si io tot de Craciun l-am primit. in 2000. era dupa bugetul de atunci: din argint si cu zirconiu. intre timp a evoluat e din aur alb si cu un safir alb.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
a.cicel spune:
Nici eu nu am inelu. Dar a spus ca voi primi. Ma intreb: CAND? Ca pana la nunta mai sunt 2 luni jumate. Sau mi-l da dupa nunta? E buna ideea cu o lista a celor fara inel, dar cu data nuntii programata. Ma incriu si eu.
POZE
ralnied1 spune:
OK, Krelia, de acord cu "botezul"...
Si inelul, la mine a venit anul trecut, pe 8 noiembrie, cand am implinit fix 2 ani de cand eram impreuna pe bune. El oricum avea de gand sa-l ia, dar nu erau atunci banii pe care si-i dorea (tocmai isi pierduse locul de munca). Prin urmare, am zis ca mie nu imi trebuie cine stie ce inel, stie ca la mine gestul conteaza... Am mers impreuna si am probat mai multe inele, pana am nimerit unul care sa ne placa la amandoi. Si gata. Ei... bine, mi l-a dat in genunchi, cu tot cu un trandafir rosu... M-a intrebat daca ma marit eu el (desi noi deja planuisem sa facem civila in martie!). Am zis "da" si chiar ca numai asta a fost povestea...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralu_trancu spune:
eu l-am cunoscut pe 28.10.2000. suntem impreuna de pe 02.11.2000 si m-a cerut pe 18.12.2000.si ma marit pe 01.07.2006
gata am facut inventaru.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
ralnied1 spune:
E-adevarat ca in tineretile mele... visam si eu mai altfel momentul (lumanari, alea, alea...). Dar decat deloc, cum aud pe la voi, mai bine asa... Sunt multumita si mandra, in acelasi timp, de iubi al meu!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!