Miresele anului 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 11
clarisa_clarisa spune:
Neatza fetelor!Nu stiu daca aici ar trebui sa postez asta,dar.....Vroiam sa va intreb voi cum ati primit inelul de logodna,a fost ales de el sau ati fost impreuna si l-ati ales?
Clarisa
Rallu spune:
quote:
Se mai inscrie cineva pe listutza??? Rallu,,ah, pardon, Piticutz , te bagi? (auzi, cum mama naibii ajungi in Doraly...ca io-s cu orientarea...zici ca stau in China, pe cuvantu' meu )
Apai m-as fi bagat dar eu tare sper sa nu fiu in Bucuresti in ziua aia ci undeva, topaind intr-un picior, la munte.
Sper asta din tot sufletelul pt. ca apoi am un examen si nu mai ies din casa pana de Craciun.
La Europa stii sa ajungi?
Apai daca stii...mergi matale tot inainte (adicatelea nu tragi pe dreapta la Europa), treci podul si tot mergiiiii....pana ajungi in Afumati. Acolo, pe partea dreapta (sensul de mers cum vii dinspre Bucuresti) e Doraly (ceva cu rosu si alb si are o groaza de pavilioane de inebunesti cautand prin ele).
Pare departe dar noi am economisit cam 2 milioane mergand acolo si benzina ne-a costat doar vreo suta sau doua.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
dyadya spune:
Clarisa, simti nevoia sa mai pui niste sare pe rana?!Pai suntem cateva pe aici care zbieram de luni de zile ca vrem inel si tu intrebi cum l-am primit?! In fanteziile noastre l-am primit de mai multe ori si in diverse ipostaze. Vrei sa-ti povestim?
Raza, multumesc, o, tu, guru, ca m-ai luminat! Am luat notite! Deci tb sa se intample pe intuneric pt a nu se vedea eventualele miscari suspecte facute chiar de noi....si tocuri...musai tocuri...hmmm...nu poate fi atat de complicat. Gata, am gasit! Stiu ce fac! Ma duc sa-mi cumpar cizme...si hainuta...ei, hai...si-o pereche de pantaloni...daca nu ma aleg cu inel la faza asta macar ma aleg cu un nou set de haine!!!
dianette spune:
He he, sa nu speriem fata, Doraly nu are chiar asa o groaza de pavilioane. Vreo 7-8 numa , dar intr-adevar merita sa mergi pana acolo. Eu mi-am cumparat bomboane pt. marturii (au si migdale "zaharisite" --- nu mai stiu cum le zicea, din alea "imbracate"). Daca va intereseaza am scris la timpul respectiv la miresele 2005 (parca prin august-septembrie). Stiu sigur ca erau cele mai mici preturi. SI tull am luat din SamExpo, unde gasesti si cate unul care vinde la metru, nu numai la val, si unde costa vreo 15-20-25.000 lei/m si nu 80 ca in oras.
A, si tot din Doraly mi-am cumparat un album in care normal se pun fotografiile (am ales unul cu o coperta dragutza) pe care l-am transformat in Guest-book (sunt vreo 2 magazinase acolo pline cu asa ceva).
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
andreea_trend spune:
Inelul mergem impreuna sa-l luam
Si daca nu ni-l ia pe cel dorit de noi, facem si noi ca Raza.
Poate tine.
Normal ar fi sa mearga singur sa-l ia,
dar daca imi las eu iubitu sa mi-l cumpere cine stie cu ce vine acasa.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
daca nu ma aleg cu inel la faza asta macar ma aleg cu un nou set de haine!!!
Fetele... am auzit eu ca seara de Craciun e the one... mai stiti ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by clarisa_clarisa
Neatza fetelor!Nu stiu daca aici ar trebui sa postez asta,dar.....Vroiam sa va intreb voi cum ati primit inelul de logodna,a fost ales de el sau ati fost impreuna si l-ati ales?
Clarisa
L-a facut pe comanda, dupa ce i-am spus ca idealul ar fi cu piatra mare... cu monturi multe... are piatra medie ( era cea mai mare din magazinul prietenului bijutier, care, apropos, s-a oaferit sa ne faca verighete unicat... si lucreaza baiatu' ala... )... si 6 picioruse... modern este sa aiba si mireasa ceva de spus, ca doar il poarta toata viata... dc vine cu vreo mostenire urata sau cine stie ce ciudatenie... mai bine sa aiba cat de cat idee de-un model... plimbari nevinovate prin fata unui magazin de bijuuri si se rezolva...
Raza de soare
Raza de soare spune:
Si pt ca de la 8 la 16 n-am voie la mobil... Kreliuto, zisai ca viu cu taxiu'... ne sunam si ne gasim noi... abia astept sa va vad !
Raza de soare
krelia spune:
oana, Gio - am "creat" sectiunea speciala...si sunteti si voi pe listutza cu intalniri
Piticutz, las' ca e un motiv in plus sa facem repetir, si pentru tine SI mersi pt indicatii ..eu vreau de mult sa ajung pe-acolo, am auzit ca-s ckestii de-alea de metal - suport vase, suport pahare, suport tacamuri (sper ca stii la ce ma referi) mai ieftine ca in oras
clarisa, tu, sadico...vrei sa ne omori??? ....auzi dya, cre' k tre sa incropim o lista ca astea mai oropsitele...cele fara de inel!!! ...clarisa...vezi ca s-au povestit la subiectul "Cerere in casatorie" - delecteaza-ne si pe noi, daca ai o petricica-n dej't (ca noi, deocamdata avem doar in pantof ...eh, nici kiar asa, nu?)
Raza, noi, seara de Craciun o vom petrece unul hais si altul cea..asa ca..pica, din start...oricum...lasand la o parte partea cu banii (ca acu' nu prea are ) - ocaziile de care ar putea sa se lege ar fi ziua mea (da' ar trebui sa-l cumpere din timp, ca nu prea are cand, imediat dupa anul nou, desi..daca se strofoaca, poate ), apoi dragobetili si in mod super exceptional, ca sa-mi ramana si mie macar 3 luni de lauda - pastele (iepurasul)
...sau te pomenesti ca mi l-o pune-n dej't odata cu verigheta...
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
dyadya spune:
Krelia, iubita, te rog frumos sa pui tu o lista cu astea fara inel...fa-o cat mai sumbra...trista...deprimanta....hai, stiu ca te pricepi...si DESEARA I-O ARAT SI LUI...ii spun...uite am ajuns pe lista rusinii
Cat despre partea cu ocaziile...pai de-astea sa tot fie, dar, da, si eu am un feeling ca inelul va veni la pachet cu verigheta
Si tu,Raza, ne mai spui si de taietura in sapte colturi si 25 de picioruse si piatra sculata cand noi am ajuns, vorba Kreliei, sa speram ca-l vom primi MACAR cu cateva zile inainte de nunta ca sa avem si noi cu ce ne mandri