Miresele anului 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Krelia, pana la urma, eu cine sunt??? (A... mi se zice si Botic!)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Raza, esti mortala!!!Ia explica-ne pas cu pas si vorba cu vorba cum ai reusit performanta!!!Ca suntem cateva pe aici care ne dorim neshte maruntisuri acolo...ca de exemplu...INEELLLLLLLLL!!!! Cum zisesi ca facusi?Deci, daca am inteles bine etapele:
1. a se multumi pentru ceva ce nu am capatat;
2. a se merge bosumflata pe langa masina
3. a se produce situatia: pusti care se iau de noi. Asta ar trebui sa fie spontana, dar pentru eventualitatea in care nu exista nimeni altcineva pe strada, se poate si aranja, nu?!
4. a se trezi instinctul de posesie la barbat
5. a se face galerie cand se cearta cu pustii(ca daca stam bosumflate s-ar putea sa se simta frustrat)
6. a se merge a doua zi pentru achizitionarea obectului dorit.
Am pierdut ceva? Tu, Raza, lumineaza-ne!! Krelia, fii atenta aici ca fata asta a prins manevra!!!
P.S. Raza...tu ai ...inel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor, semnez si eu condicutza dupa care fug repede repede sa vad ce ati mai scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Lilly79

quote:
Originally posted by ooana

Help ... caut si eu pe cineva!!!

Tocmai m-am uitat pe listuta si am observat o persoana...imi cer scuze ca nu am observat mai devreme!!

Lilly79...unde e fetita? Vreau sa vorbim ca vad ca faci nunta in Tg-Mures!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Is si eu pe-aici, dar intru doar seara de-acasa, pentru ca la lucru sunt foarte ocupata.

...Asa siiii? ...vreau mai multe amanunte? Unde faci nunta, la ce restaurant?
Uite ca am gasit si eu pe cineva de prin zona ....
De fapt tu esti din Cluj si faci nunta in Mures??? ca sa ma dumiresc!
Eu sunt nascuta in Cluj asa ca o sa am ceva invitati de acolo, la care printre altele trebuie sa le rezolv si cazare...uf, e greu cu invitatii din mai multe zone! ...mai vorbim!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Si eu vreau sa vin .

gio si bb Marco 34+

Gio...hai sa facem ceva...ca fetele astea se tot intalnesc...si noi??? Ca si eu vreau! Noi ce facem?!

...ne luam revansa la Targ?

Va pup pe toate...auzi da ce ar fi pe noi sa ne puneti pe listuza...la sectiune "Gand la gand cu bucurie!"

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neazza fetele frumoase!!!

Ce voioase sunteti azi!!!
Pai, atunci ramane asa:
ralu e ralu (ca asa m-am obisnuit eu sa-i spun, si tin la buzunaru' ei, nu vreau logoped
Rallu e Piticutz
ralnied este Botic

E bine asa???

dya, de retinut punctele astea, sa stii ..poate o merge si la noi ...cand ma gandesc ca iubi al meu era sa "imprastie pumni" unuia, doar pt ca s-a atins de masina....iti dai seama ce-o imprastia unuia care s-ar atinge de mine? ...brrrr...nici nu vreau sa ma gandesc...

Se mai inscrie cineva pe listutza??? Rallu,,ah, pardon, Piticutz , te bagi? (auzi, cum mama naibii ajungi in Doraly...ca io-s cu orientarea...zici ca stau in China, pe cuvantu' meu )

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Raza super intamplarea ....iuby al tau e cel mai tare......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Iar am ramas singura acasa. caiubi e plecat in delegatie. Si din nou pe nepusa masa. Dar am vorbit si eu cu seful lui (ca doar ne cunoastem destul de bine) si l-am rugat ca macar in ziua nuntii sa nu il mai trimita nicaieri ca am nevoie de el acasa. Reactia: a inceput sa rada si mi-a spus ca se mai gandeste
Raza super faza cu telefonul.
Fetelor, azi aflu daca sunt Eu am facut un test din ala cu liniute, luni, dar a iesit negativ. Oricum nu ma pot lua dupa alea. Nasa mea a facut doua si i-au iesit negative, si cand a mers la spital avea sarcina de 3 saptamani.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Raza, esti mortala!!!Ia explica-ne pas cu pas si vorba cu vorba cum ai reusit performanta!!!Ca suntem cateva pe aici care ne dorim neshte maruntisuri acolo...ca de exemplu...INEELLLLLLLLL!!!! Cum zisesi ca facusi?Deci, daca am inteles bine etapele:
1. a se multumi pentru ceva ce nu am capatat;
2. a se merge bosumflata pe langa masina
3. a se produce situatia: pusti care se iau de noi. Asta ar trebui sa fie spontana, dar pentru eventualitatea in care nu exista nimeni altcineva pe strada, se poate si aranja, nu?!
4. a se trezi instinctul de posesie la barbat
5. a se face galerie cand se cearta cu pustii(ca daca stam bosumflate s-ar putea sa se simta frustrat)
6. a se merge a doua zi pentru achizitionarea obectului dorit.
Am pierdut ceva? Tu, Raza, lumineaza-ne!! Krelia, fii atenta aici ca fata asta a prins manevra!!!
P.S. Raza...tu ai ...inel?!

Pup eu pe voi, ca asa-mi inseninati ziua !...
la pct 2... a coborat din masina de 3 ori, sa ma roage sa urc... eu nu si nu... ca-mi fac bine aerul rece si tocurile de 10... un pic de sarcasm ce provoaca mila nu strica...
pct 3... eram langa parc... ca stam la 2 min de intrare, cu parcul oficial in spatele casei... unu' a scos ochelarii, desi era noapte... eu am zambit... a fost suficient sa zica Buna... got it ??? nu se iau ei, fa tu 1 semn discret, dar neaga la o eventuala confruntare...
pct 4... o pereche de pantaloni, tocuri si-o hainuta pana-n talie trezesc priviri... si instincte... si pe cuvant ca eram imbracata pana-n gat !...
pct 5... m-am oprit cateva secunde sa vad ce face... fara sa ma vada...era intuneric... am zis... aaa, esti gelos, mancate-ar mama... am ras... si mi-am vazut de drum... apoi, m-am facut ca habar n-am de ce-a facut... of... femeile astea...

si da, am inel !... obtinut fara eforturi... dar dat mai dvrm decat se astepta, sa nu ma piarda... poti citi povestea la cererea in casatorie...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Fetelor din cate am auzit eu Doraly asta e pe langa Europa, nu?
Si am mai auzit ca au lucruri foarte ieftine.
In legatura cu marturiiile eu m-am gadit sa cumpar niste tull de 2 culori, niste flori din acelea micute care se pun in piept la invitati si bombonele.
O prietena de a mea a facut marturii care la agentie o costau vreo 6mil si ea lea facut cu 2 mil.

Mergi la inceput