Impreuna, Timisoara (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

Buna seara timisoara ce mai noapte pentru puiutzii nostri ... visand la ce va fi in ghetute dimineata! (nu ca Ale ar pricepe ceva sau ca ar incapea ceva in ghetutele ei )

Acu io, tot copil da' ceva mai maricel, personal imi doresc (pe langa gramada de dorinte materialiste si egoiste mai mult sau mai putin exprimate ) puterea pentru ziua de maine! - si aceea v-o doresc si voua!!! Sa aveti parte de un "Mos" darnic si aducator de liniste si fericire!!

Apropo, am pus pozici noi ... cu Ale evident, ca doar io is tot lata nu incap in cadru...
Ana ce bine mi-ar prinde cura aia de slabire . Asta da!!! si pun pariu ca de asta m-as tine!!!
Cat despre cura "alternativa" ce o tin de azi cika ::: foame foame si iar foame (de cand mo facut mama nu am fost adepta infometarii, da' no, asta e, incercam si asta) si in plus:
- am scos de la naftalina pantalonii aia transpiraciosi de am vorbit de ai acu vreo 5 capitole (uau ce adevaratzi is!!)
- am downloadat niste .avi-uri cu aerobic si am iinceput sa ma zbengui pe nervii vecinilor de dedesubt (bey filmul e durere, ii una de te rupe, abia am gatat incalzirea si eram leoarca)
cika functioneaza ... om videa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Lia, Baietelul tau parca e cu putin mai mare decat Matei, nu? Matei are 1 an si 2 saptamani, eu il scot afara cam 2 ore pe zi, mai nou iesim dimineata, cam intre 10-12, plus minus o jumatate de ora. Asta pentru ca l-am trecut la 1 somn pe zi, la amiaza, asa a vrut el, si m-am conformat- sa vedem cat il tine. Uneori, daca vremea a fostbuna, l-am mai scos si dupa somn, cate 3-40 de minute, dar mai rar, si pentru ca deja e destul de intuneric, si pt. ca pana il imbrac pe el, pana ma imbrac si eu... plus ca stam la patru si de cborat nu-i problema, dar de urcat... Eu de imbracat il imbrac asa: ciorapi lungi din aceia mai grosi (flausati), body, bluza+ daca e mai rece o vesta, si peste salopeta de fas, de iarna. e calduroasa si pana acum n-am avut probleme. Daca e cazul, ii pun si manusi. SIngura problema pe care o avem noi este ca de multe ori cand ajungem acasa e cu picioarele reci, chiar daca ii mai dau o pereche de sosete groase, asat in conditiile in care are 2 perechi de ghetute, ambele imblanite, si cu amandoua patim acelsi lucru (de fapt a 2-a pereche am luat-o pt. ca am crezut ca prima nu e destul de buna si calduroasa, asa ca am dat mai mult pe ea, dar pare-se ca tot degeaba) Adevarul e ca si eu am de multe ori picioarele reci, chiar fara sa-mi fie frig, poate mosteneste asta de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna dimineata

Se pare ca andrei al meu nu are chef de somn....e f agitat ...nu prea doarme bine- sa fie din cauza injectiilor????el dormea sapt trecuta 4,5 chiar 6 ore noaptea...acuma doarme 3 si apoi sta 2 ore treaz...sa fie din cauza injectiilor???
Nu am mai avut curaj sa-l scot afara deloc,,,cred ca si statul in casa,,,
Stafilococul stiu si eu ca face prob numai daca este asociat cu ceva.

va pup..si fug sa mai atipesc putin
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

La noi a venit aseara Mosul....asa cu atmosfera de taina, cu lumanare aprinsa, Ioana tremura de emotie cand a descoperit totul, voia neaparat sa-l vada pe Mosul si pana la urma a acceptat ca era grabit ..
Si ne-a spus noua poezia pregatita:

Mult iubit Mos Nicolae
Vino pis-pis in odaie
Cand adorm sa-mi lasi incet
Mos Craciun de ciocolata

Vreau sa nu gasesc la usa
Vreo dragutza nuielusa
Mamei nu-i e de folos
Pentru ca ma port frumos.

Asa-i ca-i faina?

Fetelro va urez o zi frumoasa si buna precum e si Sfantul sarbatorit astazi!!

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Paul a fost cam dezamagit de cadourile primite de la Mos Nicolae. Aseara si-a facut cizmulitele cu crema si le-a pus pe hol, iar azi de dimineata cand a vazut ce i-a adus a intrebat "doar atat?". Era o ciocolata alba mare, o punga cu bomboane, fructe si bineinteles nuielusa. L-am intrebat ce sa-i spun lu' Mos Nicolae daca in drum spre servici ma intalnesc cu el: "spune-i ca data viitoare o sa fiu mai cuminte sa-mi aduca mai multe dulciuri".
In drum spre gradi m-a intrebat daca o sa-i aduca iepurasul o bicicleta "din aia pentru copii mari", i-am spus ca daca o sa fie cuminte, daca o sa asculte de noi si n-o sa mai fie obraznic o sa primeasca. La care el "na, bine atunci ca car cu bicicleta care o am deja"
Ana, bey asa cura de slabire zic si eu ma trecuta toate cele. Ma bucur ca ti-au reusit crumpii in plec.
Doris si Diana, multa sanatate puiutilor.
Irina, simpatica foc Ioana!
Bun venit fetelor noi si sedere placuta pe topicul Timisoara!

Va pupa
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

salutare fetelor,vreau sa urez,"LA MULTI ANI"celor care isi serbeaza ziua de nume si de nastere,tot ce doriti sa vi se implineasca.
v-am pupat ne mai auzim.pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor LA MULTI ANI ! pt Mos Nicolae
Aici e sarbatoare nationala, mai ceva decat Mos Gerila (de fapt nici nu il au). In seara de 5 decembrie s-au facut surprize si s-au organizat jocuri in familie unde se impart cadouri. Am sa va povestesc ce fac ei cu copiii. Parintii roaga pe vecini sau ma rog nu conteaza pe cine, sa vina sa bata in geam sau sa sune la usa si sa fuga. Bineinteles sa lase un sac cu cadouri in fata usii. Copii sant enorm de emotionati si sant enorm de "excited". La fiecare cadou este scrisa o mica poezioara glumeata care "povesteste" ceva despre persoana respectiva si viata ei. Si adultii iau parte la acest joc.

Chiar si la servici vine un Mos Nicolae imbracat impreuna cu valeiul lui, care este un baietel negru (ei se vopsesc cu crema neagra pe fata) si arunca cu bomboane prin sectii si birouri. Este o atmosfera foarte placuta!
Au inventat cantece speciale pt Mos Nicolae si se canta pe strada, in magazine, acasa...Ei nu au traditia cu nuielele, dar au bomboane speciale care numai aici se gasesc.

Dar mie parca mai mult imi place Mos Gerila cu bradutul si luminitele..
De abia astept sa vin de sarbatori acasa.....

Aaaa, sa nu uit, GABIRUS, te rog daca deschizi un capitol nou vrei te rog sa pui un link la capitolul nou sau sa ne anunti ca ai deschis unul. Pana imi dau eu seama ca voi ati plecat...mai dureaza.

Cine intreba de transport Budapesta- Timisoara.Diana ? Cand eu m-am interesat acum un an costa vreo 30 de euro pt un minibus. Poti sa suni la cateva companii, se gasesc pe Internet. Succes!

Va pup,
18+

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ok, Amonar, am sa fac asta! Scuze.

Ana, ! mailurile! Am trimis si la colege

Giulia, ai grija cu infometarea. Are efect yo-yo si te chinui cam degeaba. Mai bine moral pozitiv 100%, papa sanatos si da-i cu aerobicul ala. Daca as avea video ti l-as cere, dar n-am. Nu se poate trage pe un CD ceva?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetele!
Lori s-a bucurat mult de cadourile de Mos dar eu am avut o zi taare zburatacita. I-am cautat toata dimineata ghetute imblanite, pana la urma am gasit ceva dar eram franata de oboseala. Am dus spiridusul acasa si am iesit dupa cadou, i-am luat o papusa mare care spune mama si tata. Am mers la serviciu si, cand am terminat totul a trebuit sa merg cu masina la reparat si pe urma in Metro dupa scutece. Am ajuns acasa, a desfacut Lori cadourile - ca a mai primit si de la restul familionului, am stat la un pahar de vin fiert si mi-a picat fisa ca pentru sot nu am cadou. asa ca am aplicat stratagema cu baie, crema, parfum, fundita la gat (as fi luat eu si un bat dar imi era ca se gandeste la ....) si l-am asteptat in pat pe post de cadou de Mos

Irina, frumoasa poezia - am copiat-o si eu si ma pus-o de o parte pentru anul viitor cand spiridusul va avea vocabular mai larg.
Diana - multa sanatate puiutului. Poate ca-i lipsesc plimbarile pe afara. Medicul nostru ne-a recomandat sa o scoatem pe Lori la plimbare si cand e racita si are febra moderata, dar ea e mai mare ...
Giulia - multumesc de urari, chiar as avea nevoie de un an cum spui tu, ca 2005 nu a fost prea bun cu mine. Cat despre cura de slabire ... mult succes. Sa ne ti la curent. Eu am mai dat jos 1 kg, dar m-a linistit dr. a zis ca asa se intampla in a doua saptamana, cica organismul incearca sa se adapteze la noile conditii si asimileaza mai mult.
dreams2party - si succes.As vrea eu sa aflu cateva chestii legate de activitatea ta dar imi este ca ne iau la rost moderatorii ca facem publicitate... asa ca, poate pe mail.O.K?
Angi - da, vine si lic. vostru la telemaraton, in desfasuratorul pe care l-am primit eu apare folclor coordonat de Anghel Loga, durata 30 de minute, participanti 20 de persoane. Eu nu m-am implicat in partea asta de program, fiecare scoala a trimis la Inspectorat programul ...
Gabi - mie NU-mi place Malai. Am fost cu Lori la ea si numai ne-a speriat. Ne-a trimis la radiografie de sold urgent cand spiridusul nu avea absolut nimic, ba ne-a mai trimis si la neurolog ca cica avea o spasticitate. Am platit o gramada de bani acolo ca sa ni se comunice ca bebe era super o.k. Ne-a prescris mereu medicamente scumpe si multe dar rezultate nu am prea avut...

Dragelor - va doresc numai bine si va

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

fetelor cam slaba miscare pe aici ce se intampla aveti mult de lucru sau ati intrat in focul cumparaturilor de sarb
va doresc spor la toate si numai bine
noapte buna

Mergi la inceput