Impreuna, Timisoara (33)
Raspunsuri - Pagina 4
Ana68 spune:
Buna seara,
Anda ,banuiesc ca te referi la hainutele alea...Nr.meu de mobil e : 0722 253155.Multam' fain de informatia cu teatrul...Pai daca fetele spun ca e bine sa mergi dupa 3 ani cu copilutii la teatru...nu ma mai agit.As fi dus-o pe Luana,insa mi-e teama ca vom strica spectacolul si renunt pana la anul urmator...Mai un picut!
Si condoleante pentru bunica ta!Sa ai un An Nou mai bun decat cel ce va trece...
Giova,mie chiar imi pare rau de decizia pe care ai luat-o...Sa ai parte de tot binele din lume si sa fiti sanatosi toti trei!
Silvana,nu ti-am mai scris,insa sa sti ca a fost batalie pe chestia aia facuta la cuptor....Super gustoasa!Saru-mana de ajutor si de reteta!Sa imi povestesti de reactia lui Paul cand o vedea cadourile in ghetute...Va pup!
Alexa-Dana,zici ca don'soru' s-a speriat olecuta?!Cred ca a fost tare simpatic...Am terminat cartea,iti vine sa crezi?
Otilia,daca ai rabdare si spui ca ai experimentat deja mersul cu bebe in excursie,nu vad de ce nu ai incerca si de Anul Nou....?!Atat doar ca nu cred ca va fi bine sa mergeti cu bebe la restaurant,dar de sunteti invitati la cineva,asigura-te inainte ca poate fi creat un spatiu,cat de mic si cat mai linistit posibil,astfel incat sa poate merge la culcare,la o anumita ora....Iar cu jucariile specifice varstei...habar n-am!Luana e fan TV Atomic,are jucarii cam prea multe,dupa parerea mea ,iar cu jucariile a inceput abia de anul asta sa se joace,adica mai precis cam dupa 2 ani....Inainte le studia si le arunca,se plictisea repede de ele...
Diana,sanatate multa la flacau!
Dia,ai incercat sa zbori cu Carpat Air?Are curse in Europa si sediul in Timisoara...Cauta pe net ,daca vrei si crezi ca te intereseaza,la www.carpatair.ro Poate ca si Atlasib-ul face astfel de curse,Budapesta aeroport-Timisoara,dar costul nu-l stiu...Succes!
Anca,spor la treaba....Cred ca acum,de sarbatori,ai mai multa treaba ca de obicei,asa-i?
Va doresc tuturor un Mos Nicolae plin de bunatati si multa pace si liniste in suflete si ganduri!Sa aveti parte numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
dia_bi spune:
salutare fetelor cum a-ti inceput sapt.?eu am colindat azi dupa cadouri si le-am cam luat pe toate mai am doar 2 cadouri de luat,dar in schimb am primit de la mos nicolae[de la parintii mei] un castron de iena sotul meu inca nu a venit de la serv poate imi aduce si el ceva,voi cu ce va lauda-ti?
Amutza ce se intampla cu tine nici pe mess,nici pe forum nu mai scrii esti ocupata cu a mica?
Va pup pe toate si va doresc o noapte buna la toate.
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Am ajuns acasa si ce frumos era pe strazi, plin de lume grabita, cu nuieluse in mana...
La Ines, mosul a venit cu o raceala zdravana, cu febra, pe care insa o tinem sub control.
A fost o gazda buna, pentru nasii ei, care i-au adus cadoul de la Mosul.
Cica s-au intalnit pe drum...
Sa aveti o seara frumoasa, cizmulitele curate, puse in geam, iar dimineata sa le gasiti pline...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gabirus spune:
La noi a venit mai inainte moshu' si a adus atatea dulciuri ...... . Dar a fugit repede si nu l-am prins
Lia, am fost la Malai si ne-a depistat stafilococul si streptococul. Acum nu stiu daca sa merg tot la ea sau sa schimb .... am si eu o dilema ...
Dia_codat, m-am uitat pe site la Atlassib, dar acum nu au curse de Budapesta. Si nu am gasit nici alte info pe net. Mai caut, daca gasesc ceva iti spun. Pupici ptr. fete. Ar fi super sa ne vedem in Timisoara in ianuarie.
Ana, am vrut azi sa ma uit la super-mailul de la tine, dar nu am apucat . Dar ma uit maine la job. Te pup.
Pentru ca sunt fete care ar dori o intalnire, parerea mea este sa se ofere careva din voi sa organzizez putin treaba asta. Eu nu vreau sa ma bag si cred ca nici Doris (desi n-ar trebui sa vorbesc in numele ei ... dar de data asta imi asum sa-mi dau cu parerea), ca sa nu mai fim acuzate ca suntem respectiv eu
Asadeci: va rog frumos sa va oferiti una din voi sa modereze cumva treaba asta.
POZE
angy11 spune:
Buna seara la toata lumea!Iata ca mi-am intrat in program si ajung la caluculator doar seara.
A venit mosul si la noi in trei locuri,adica trei jumatate,acasa,la bunici(parintii mei) si la fratele meu,peste tot a lasat trei bete pt. Dany,pt Angy si pt.Andrei(nepotelul meu),dulciuri,hainute si jucarii,pt fiecare,in plus a mai venit si la Dany la verificarea de pian,apoi tot Dany a prmit jucaria promisa de mine pt. ca a cantat foarte bine.O masinuta burago,asta-i amenda pt. 5 fb si studiu consistent la pian si la teorie.
Eu aveam cum sa-l ascult,fara sa intru in sala,alaturi e cancelaria si imi puteam face de lucru pe-acolo,ceea ce am si facut,dar cand sa inceapa mi-am dat seama ca nu rezist si taiat-o la mine in sala,depaaarte de locul in care canta.
Si-acum:
Gabi,eu am auzit multe despre aceasta doamna doctor,nu de la pediatrul meu,ci de la altii,unii pacienti,etc,am rezerve serioase.
Irina,ma crezi ca nu stiu cand e lectia deschisa?Sigur ca o sa vin.Dimineata nu pot sa merg la gradi si dupamasa saptamana asta cam evit.
Dreams2,nu-i important sa iti adreseze cineva ceva,crede-ma ,e ok,aici unele fete intreaba,altele raspund si altele cum suntem noi,scriem,nu trebuie sa te simti deranjata,sau neluata in seama,daca-ti place scrie ce simti tu,eu asa fac,de multe ori postez,fara ca cineva sa-mi raspunda direct,nu e o problema,fiecare cu ale lui.eu poate sunt altfel,ma omoara politeturile si dulcegariile,nu-s in stare.
Giova,poate te mai gandesti,hai mai pove de italia,nu pleci doar asa ca ai avut o problema cu o persoana de pe forum,suntem multe aici,scriem ca ne place si ar fi pacat sa ne refuzam placerea.Timisoara e a noastra a tuturor,la fel si topicul.
Danitin,scoala noastra e implicata cumva in maraton?Mi-ar placea sa stiu cine,chiar si pm.sa nu crezi ca abuzez,dar e o simpla curiozitate.
Ati scria asa de mult incat nu mai stiu cine ce a spus in mesaj,asa ca iertare daca am uitat pe cineva sau ceva.
dreams2party spune:
Salutari fetelor,
Vad ca e nebunie cu Mos Nicolae.
La mine azi a fost zi de somn, ca in weekend am avut maraton party la expoztie.
Ana merci de interes, acum ma simt si eu mai vie pe forum.
da, acum incep serile la gradi... asa ca Mosu trebe sa calculeze timpul de stat cu cei mici drumul intre gradi si scoli si sa faca liste si listute cu programari.
Da bine ca are Mosu secretara.
Va las ca mai am de completat fisele astea.
O seara frumoasa in familie va doresc.
Anca
dreams2party spune:
Merci angy,
Problema e ca daca ma apuc de scris, mai faceti inca 10 capitole noi...
Da, na, ma vaitam si eu, ca ce sa fac...
Tu ce mnai faci cum e cu carnetul de soferit?
Ma vai si eu aiurea ca si asa sciu rar.
Da am inteles mersul cu scrisul, oricum stau si citest in fiecare seara ce scriu fetele pe forum.
Ne mai auzim.
O seara frumoasa in familie.
Anca
katik spune:
buna seara la toata lumea!
am terminat si noi activitatile cu pregatirile. am curatat toate incaltamintele, de la papuci de casa (vreo 3 rinduri), pantofi, sandale, pina cizmulite. poate, poate, se intimpla ceva la noapte.
va urez un mos cu tolba plina ochi!
si dat fiind ca miine e sarbatoare, la multi ani la toti nicusorii, nicolete etc.
acum nu mai stau, am obosit cu atita frecat la pantofi asa ca ma duc la .
noapte buna!