Impreuna, Timisoara (33)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dorsilia/Dorsilia.jpg)
Dorsilia spune:
mis nacajitaaaaaaaaaaa...am facut rosu in gat asa brusc ca am mancat zacusca rece din frigi, si toba, si naiba mai stie ce, simteam ca-s reci da ma rupea foamea, na acum trag ponoasele, sper sa nu ia si asta micu`
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danitin spune:
Dragelor, e 2 noaptea si eu sunt inca pe baricade, la serviciu, pregatim Telemaratonul. Maine la 10,00 trebuie sa intru, fresh si o.k., in direct. Si voi sta si maine pe baricade pana dupa 12 noaptea. Am vazut filmuletele facute de colagii mei acasa la copii bolnaviori. E cutremurator. Am vazut multe de cand lucrez in t.v., m/am calit, dar mi-au dat lacrimile. Cred ca un copil bolnav e cea mai mare nenorocire...
Daca aveti chef de o plimbareala, treceti maine pe la Casa Tineretului sa ne vedeti. De la 10,00 pana la 17,oo avem spectacolul scolilor, pe urma muzica populara si de petrecere. Difuzam si 10 filme despre copii si boala lor. Oricum, va rog sa fiti cu gandurile voastre bune alturi de mine, am nevoie de o influenta benefica, pentru ca va trebui sa vorbesc bine si convingator ca sa obtin cat mai multe donatii.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Dani, ma gandesc la tine si tin pumnii sa fii stralucita.
Lia, imi pare rau ca ai ciupit viroza. Eu nu cred ca va lua si Danut, stiu ca tu ai mereru grija. Acuma serios, nu am mai intalnit o mama ca tine - atat de hiperatenta cu puiul ei. Din partea mea ai toata admiratia.
Va pup pe toate, in umbra sau nu, si va doresc un weekend cald (in sensul sufletesc) si frumos!
POZE
katik spune:
salutare fetelor!
danitin, iti tinem pumnii tare, tare de tot!!!!! suntem alaturi de tine, stiu sigur ca totul va iesi super bine! pe aici vine influenta pozitiva, o simti? multa bafta!!!!
lia mama, da-i inainte cu vitamina C cu propolis si sigur iti trece, fara alte probleme! multa sanatate!
ma intorc mai tirziu!
Mirona spune:
buna seara,
Danitin ... inca o data multumiri pentru detaliere.
pentru cele interesate ...
-pentru cele care nu au Europa Nova ... dupa ora 5 va prelua si TVR 2 cate ceva din reportaj.
-acum a plecat de la mine echipa de casieri ai telemaratonului. Luni voi scana chitanta si o voi pune pe net, sa o puteti vedea si voi.
Citez din mesajul Danei: "telemaratonul este pentru copii bolnavi de distrofie musculara. Sunt niste copii grozavi, blocati in scaune cu rotile - unii nu au nici scaune si ii duc parintii in spate pana la scoala - care au nevoie de medicamente pentru incetinirea evolutiei bolii, de aparate de respirat (unii dintre ei) iar multi sunt atat de saraci incat pot avea cadouri de Craciun doar datorita banilor adunati din telemaraton. Din aceiasi bani se platesc tratamente si sedinte de kinetoterapie si se finanteaza o tabara la un centru de recuperare de la Buzias."
Miro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Fetelor, se pare ca a izbuncit o epidemie de scarlatina de vreo 2 zile in Timisoara Atentie, deci, la aglomeratii. Eu am sa intreb la gradi si daca au cazuri si acolo, nu o mai duc pe Eva. Mi-e frica sa ia al mic. Eu nu am avut, deci nu are imunitate.
POZE
gangurici_licurici spune:
brrr, nu s-a terminat cu rujeola si incepe scarlatina? Stie cineva cum se ia, cum se manifesta?
Ana68 spune:
Buna seara ,
Anca,sper ca nu te-ai suparat pentru cele scrise de mine...era o gluma,daca a fost nesarata imi cer scuze.Ma gandesc ca oricine scrie aici o face cu un scop si poate ca ofera o informatie...De multe ori nu am timp sa citesc chiar tot ce s-a scris,insa cand se poate chiar imi delectez ochii cu randurile scrise de voi...Scuze inca o data si iti doresc numai bine!
Gabi,este ca o suparare nu vine niciodata singura?!Ce ma seaca chstiile astea.Si eu le mai patesc,insa cred ca eu sunt cea stresata,caci ajung acasa nervoasa si obosita de la servicu lu' peste prajit si cred ca ma descarc pe ai mei si in plus aduc si starea de tensiune din mine, in casa....si se pune de-o cearta in doi timpi si trei miscari .Si pe urma tot pe mine ma bufneste rasul ca nici nu mai stiu de la ce m-a apucat sa ma cert cu ai mei...Sper ca sarbatorile astea sa ma ajute sa ma relaxez...Sanatate la micuti si...apropos de ce scriai cu epidemia,mare grija!
Corina(gangurici),asa m-am gandit si eu,cum ai scris:ar fi trebuit sa spuna ca nu ii mai convine sau,ma rog,care era problema ei...Ar fi fost corect si nu sa ma lase disperata sa caut ca nebuna o tanti pentru a doua zi...In fine a fost o nebunie atunci,a trecut!Sa sti ca baiatul meu se atasase deja de ea,chiar foarte mult si doua zile am avut o tragedie in casa,cu plansete si regrete si melancolie...Abia am reusit sa-l scot din starea aia.Si acum,iaca-ta,dupa doua luni,nu?inca mai intreaba Alex de ea si imi tot spune ca,daca o sun,sa i-o dau si lui la telefon sa vorbeasca cu ea,sa ii spuna ca ii e dor de ea...
Asta e viata!Cum am mai zis:pan' la urma tot raul a fost spre bine si e ok acum!Numai bine iti doresc!
Katik,ma bucur ca ai vizionat cura ...Am mai scris eu:ce-as mai manca si eu olecuta din meniul de sambata....yam-yam!
Dorsilia,insanatosire grabnica!Fa-te bine pana la Craciun ,ca sa te poti bucura in liniste de sarbatoare,fara pastilute!
Dana-danitin,spor la treaba si sa faci un lucru super-minunat!Iti tin pumnii si sunt convinsa ca vei face o treaba extraordinara.
Fetele,va doresc o duminica buna !
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
salutare fetelor!
mi-s super fericita! am liniste in casa!!!!!! cupilu l-am parcat pe la 8.30, al meu d-l sotz a plecat dupa-masa la pescuit la dunare, vine numai miine seara, asa ca eu am liber. drept urmare ma dau linistita pe net, din pacate vad ca nu mai e nimeni pe aci
. dar nu-i nimic, acum nu ma poate supara nimic
.am linga calculator un sandwich bun si o cana de vin fiert cu scortisoara (yami-yammmi!) si petrec, va invit si pe voi, chiar daca e numai virtual
.
deci, ana, cura aceea e f. bine-venita. multam!!!!
de epidemie de rujeola nu este vorba inca in timis, asta stiu sigur, mai stiu ca s-au inmultit cazurile de scarlatina. este destul de nasol dar nu cred ca trebuie sa ne panicam. scarlatina e data de streptococul hemolitic care se gaseste de cele mai multe ori in git (nas), de asta se fac exudate faringiene. se ia pe calea aerului, merge cu rosu in git, puroi etc, febra mare si dupa un timp apar eruptiile, intii pe git apoi pe piept. din cite stiu se trateaza cu antibiotice si altele (impotriva febrei). poate da complicatii de tot felul de aceea trebuie tratata cu atentie!. intre timp ma mai documentez, astea le-am gasit acum urgent intr-o carte, dar mai citesc si mai intreb la servici pe dr. ideea e sa nu stati cu bb prin colectivitati (inghesuiala!) (acolo unde se poate, desigur!). multa sanatate la toata lumea si sa nu ne gindim la ce-i mai rau!
Mirona, multumesc pentru info cu tv, eu chiar nu am europa nova, asa ca e bine-venita!
Lia, cum e cu gitul???
va pup pe toate, va doresc un we placut (cit mai este din el!), noapte buna!
dreams2party spune:
salutare, fetelor,
azi am avut o zi plina, m-am petrecut de dimineata pana acum,seara.Am avut o princess party si detective party si sunt cam terminata.
danitin, iti doresc mult succes la telemaraton si multa sanatate pentru copiii beneficiari, poate la anul va ajutam si noi cu un show, daca crezi ca e de folos.
angy....nu ne spui cum e cu carnetul, ce mai e pe la scoala?
restul fetelor cum merg pregatirile de satori? ati inceput cumparaturile?
am incercat sa-mi fac si eu album cu poze, da nu reusesc... ma ajuta cineva?
ANA68,
hai, mai, ana, fii serioasa, de ce sa ma supar?
chiar esti figura!!!esti dragutza, da serios, chiar nu-i niciun bai, chiar nu stiu de ce sa ma fi suparat.
ca oricum am recitit si eu ce am scris, da n-am mai priceput ce am vrut de fapt sa spun.
sa nu mai imi ceri, te rog, scuze ca astea nu-s motive de suparat si de scuzat.
ca daca mai aud scuze sau crezi ca ma supar...te penalizez...te spun lui Mos Craciun
te pup,
Va salut pe toate din biroul meu fantastic,
Anca