Impreuna, Timisoara (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor!

ai dreptate gabi, toti lupii din lumea asta au inebunit de tot!!!!!! eu lucrez in mare parte cu romani si e la fel. mai sunt citeva zile din an, noi suntem numai doi la servici, restul sunt in concedii si trebuie facut tot deodata, si munca de teren si hirtogaraia, si asta urgent! nu mai pot

gata, m-am descarcat, acum mi-e bine

diana, si parera mea este ca a facut diaree de la antibiotic. vezi ce se intimpla dupa ce a terminat antibioticul. in citeva zile ar trebui sa-i treaca. daca era intoleranta la lactoza ar fi trebuit sa aiba diaree pina acuma, nu? (nu stiu, intreb si eu). multa sanatate lui andreiut!

anca multumesc oricum ptr. intentia de raspuns. am cam priceput cum e din ceea ce ai scris pina acum, nu-ti mai fa pb. cu postatul am mai patit-o si eu in sensul ca scriam un raspuns si brusc ma scotea de pe net si o luam de la capat, dar nu m-am lasat

ana mama, astept cura pe mail: bogdank68@hotmail.com sau bogdank@rdslink.ro. sunt tare curioasa!!!!

acuma va salut pe toate, ma intorc mai pe seara, daca o sa am acces la calc, la noi cam e coada la forumuri (fiecare cu al lui, eu aici, d-l sot la forum de pescuit). noroc ca krisztina inca nu emite pretentii chiar asa mari ca altfel ar fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Ceau fete,

Vali asta e pentru tine special si pentru bobul de orez din burtica ta. Felicitari si sarcina usoara si o nastere ca la carte, desi eu stiu ca tu -ti doresti cezariana.
Mai tine-ne la curent cu evolutia ...Te pup

Doris mai am poezii , o sa le mai scriu...cu Ioana avem ora de recitat si cantat colinzi seara , e asa o atmosfera faina acum!!
Sanatate lui Ines si tie !

Diana eu oricum is suparata pe antibiotice asa ca si eu tot pe ele dau vina pt diaree. Las' ca trece , mananca tu alimente anti diareice , orez, morcovi,paine prajita .. Te pup..tot nu mi-ai zis de super taticul Dan cum se descurca cu bebe.

Fetelor voi va plangeti de lucru, hai sa va zic si cum e la noi. Echipa noastra e hot-line pt aproape toti clientii alcatel de telefonie fixa din lume, deci va dati seama cand suna deodata vreo 10 si problemele sunt toate in timp real pe centrale cu zeci de mii de abonati cateodata , cateodata mai si pica centrala cu totul , deci...sunt tot timpul "in priza" ca sa zic asa. Da mie-mi place mult jobul asta!

Alina asa cum ai expus lucrurile, sigur iei salar de merit !! Apropos..si pe Angy tot la muzica o dai?

Silvana ce mai zice Paul nemultumitul? Las' ca vine Mos Craciun ..ce simpatic auzi sa-si doreasca pijamale..mai rar la un baiat.

Noi aseara am fost iar la casa cu jucarii si Ioana mi-a facut podoabe de pom si o felicitare , tipele de acolo sunt psiholoage si se ocupa ele de copii facand tot felul de activitati creative...e super fain.

Anca - vesela frumoase versuri ...mai zi-ne . Pe unde mai faci party-uri?

Va urez de pe-acum un week-end placut si ne auzim pe luni !!

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Gangurici- acum am vazut ce mi-ai scris, da, Danut al meu are 16 luni, e ceva mai maricel, insa pe el il apuca dormitul daca-l scot la 4-5 grade se pleosteste instant, si vrea in brate unde mai ca nu adoarme, sta asa si picoteste, nu vrea sa mergem de manuta asa, sa zicem cateva sute de metri. Are in jur la 13 kile nu mi-e prea usor sa fac manevra de a-l cara in brate, dar si in carucior ingheata acum, nu? ca doar nu l-oi baga in landou, nici nu cred ca mai incape. ce pot face?

si faza 2 e ca si mie mi-ar trebui cred, in anumite conditii, de la anul o tanti de superincredere, ca eu cu exigenta stau bine, vreau sa fie sanatoasa, sa aiba analizele in regula, care sa ma ajute ocazional

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Salut Klanul mega nebunaticelor de alaturi!(Numa cine are kinderi mai mari stie despre ce-i vorba... desene animate).

Mersik Katik, Danitin si Irina ca v-ati interesat de mine!

Eu ieri am mai scris un mesaj in viteza, am dat send dar am si inchis repede fereastra asa ca daca nu am asteptat confirmarea, nu afost trimis!

M-a lasat dadaca asa ca am stat doua zile pe acasa pana a venit mama si abia miercuri am intrat aci si abia joi am terminat de citit.
Eu de citit va citesc dar de scris nu am timp asa ca sa stiti ca de fapt sunt aproape intotdeauna aici... "ochii care nu se vad se uita"... sa stiti ca acu am scos-o nu am mai interpretat-o asa pana acu...mai am si io sclipiri cateodata ...dar se potriveste de minune aci pe forum..no ca gasi-i la ce sa filozofez..

Referitor la razbelul de pe aici sunt de acord cu mega mama Ana... asta tot apelativ din desene animate e, si cu plopul mega mamei Gabi.
Imi pare rau de decizia celor care ne parasesc, dar eu pt nimic in lumme nu as parasi toata turma pt o singura persoana,..eu sunt urma care scapa turma.. mai ales ca m-am convins ca toate fetele de aici au inima mare...unele cum sunt si eu au si gura mare, ...hai ca deja bat campii.

Va pup pe toate vazutele si nevazutele si vreau sa va cunosc pe toate sivechiturile si prospaturile si muraturile...desi dupa cum va scriu nu stiu daca mai vreti voi sa ma cunoasteti.

MIHI
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreams2party spune:

gabirus,
mersi oricum, dar stiu tot ce misca-n tara asta, raul, ramul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara ,

Bey gagici,na ca a venit uichendu'....beeeeeeeyyyy!

Vali,draga,FELICITARI! Sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi!Deci iese un LEU? Hehehehe....mare ambitioasa esti!Sa fie intr-un ceas bun si cu bucurie!
Doris,na ca iti vine un nasicut sau o nasicuta....Felicitari si tie pentru noul membru al familiei,in devenire!
Corina(gangurici),treaba este cam aiurea ,cu prima noastra tanti.A stat toata luna octombrie la noi,dupa ce la inceput a fost de acord cu 2 milioane si nu a dat pe parcurs nici un semn ca ar fi nemultumita.Nu am avut reclamatii din partea ei,referitoare la bani sau altceva si de cate ori a avut oarece de spus si eu si Marius am ascultat-o si am incercat amandoi sa remediem cat mai repede si mai eficient problema.Eu sau Marius nu i-am spus niciodata nimic,absolut nimic.Nu stiu ce a patit de nu a mai vrut sa ramana la noi.Mai grav a fost faptul si felul in care a renuntat la colaborare.Eu am fost plecata la Covasna din 28 in 30 octombrie.In 28 dimineata ne-am pupat amandoua,era si ziua Luanei,mi-a urat de ziua fetei,i-a adus si doua carti faine de povesti,mi-a urat drum bun si distractie placuta si tot asa...Nici eu nici Marius nu am stiut nimic de ea peste weekend.Luni dimineata am asteptat-o,ca de obicei,la 7.20 sa apara.S-a facut 7.30 si ea nu mai aparea.M-am enervat putin,dar m-am calmat repede.A aparut intr-un final,pe la 7.40,abia sufland si respirand,alba la fata si vorbind de abia o auzeam.Mi-a spus ca vineri seara facuse un preinfart,ca a fost in urgenta si ca refuzase sa se interneze pe motiv ca trebuie sa vina la noi.Primise banii pe toata luna.In fine,am certat-o ca nu si-a vazut de sanatate si ca nu ne-a anuntat si pe noi vineri seara sau macar sambata dimineata,ca sa stim ce sa facem,ca m-a luat ca din oala,iti dai seama,spunandu-mi ca de a doua zi nu mai poate veni,ca se interneaza la cardiologie pentru 3 saptamani ,sa faca investigatii.Eram disperata.Am plecat la servici cu frica in san,sa nu cumva sa pateasca ceva si copiii mei nu au ce ii face.Pe drum am luat Publitimul si la primul numar de telefon am si sunat.Am avut bafta,caci tanti a fost de acord sa ne intalnim chiar in seara aia,asa ca...am angajat-o la repezeala pe tanti de la telefon,dupa 2 ore de parlamentari si am convenit sa ii dam 3 milioane.Asa ca si la ora actuala tot cu tanti asta a doua,tanti Lina,colaboram si zic ca tot raul a fost spre bine,caci tanti Lina e de 10 ori mai buna ca Otilia.Otilia nu facea nimic,in afara de a a avea grija de Luana si a le da la ambii copii de mancare(nici nu i-am cerut sa faca ceva).In schimb tanti Lina,fara sa ii cer(chiar mi-e si rusine uneori) imi spala aragazul,face ordine,strange frimiturile din bucatarie de pe jos,cu mana,are grija de amandoi copiii...Ce sa mai zic?No comment.De prima nu mai stiu nimic.Eu am insistat sa o mai sun,sa vad ce mai face,cum se mai simte,insa ea mi-a spus sa nu o sun,ca o sa ma sune ea cand va iesi din spital si o sa fie mai bine.Asa cum te-a sunat pe tine,asa m-a sunat si pe mine,adica deloc.Intr-o dimineata,la o saptamana dupa ce a fost faza de luni dimineata,am vazut-o pe Otilia din tramvai ,in Libertatii,chiar m-am rasucit in scaun sa ma uit mai bine,traversa strada si nu mi s-a parut catusi de putin bolnava sau schimbata la fata sau ca ar fi suferinda...Nu stiu ce sa mai cred,insa eu nu o sun...Nu stiu daca fac bine ,insa daca ea nu a mai dat nici un semn de viata,cu toate ca am insistat sa o sun eu si nu a vrut.....Asta e!Asa ca la tanti Lina ii dau 3 milioane pentru 9 ore,iar pentru Craciun,din prima mea ii fac si ei parte 1 milion,ca zau ca merita.Si te inteleg cu chestia cu anuntul si vorbitul la telefon,ca si eu am trecut prin asta....Mult succes cu tanti in continuare si sa fiti sanatosi.Pupicei la Matei!
Katik,ti-am trimis mailul,nu stiu daca il vei primi.Daca nu il primesti sa imi spui,ca il trimit altfel,nu forwardat...Sper sa-ti placa!
Mey Anca,draga,sincer si fara sa te supar,eu mare lucru nu am inteles din postarea ta.....e cam talmes-balmes...Cred ca erai obosita cand ai postat!Da' sa sti ca mie imi esti simpatica si am citit ce ai scris...chiar daca nu prea am inteles.Spor la treburi si sa fi sanatoasa!
Diana1971,in general bebelicii se deranjeaza la burtica din cauza antibioticului....si cu ai mei am patit asa.Chiar si eu,ditamai adultul,o patesc uneori,mai ales de la antibioticele de ultima generatie,adica considerate mai tari.Iar de chestia cu laptele gras.....ce sa zic?Eu inca nu am auzit de asa ceva.La Alex am avut un lapte asa de gras....mi-amintesc ca m-am muls intr-o cescuta ca sa unga soacra-mea ochiul catelusei cu un pic de lapte de la mine,caci catelusei ii intrase mortar in ochi(era in constructie casa noastra de la Constanta).Ei bine,am mai stat cam o ora si un pic de vorba si ce mai ramasese in cescuta a spus soacra-mea sa bage in frigider....Diana,se facuse o smantana groasa in cescuta....atat s-a minunat soacra-mea si ne-a scuipat de deochi....de m-am albit....Iar copilul era sanatos si grasut si nu avea probleme cu burtica de la lapte...Sanatate multa lui Andrei!
Gabi,ce ne facem cu lupkii astia tembeli?Ca si azi numai zi de vineri n-a fost...o nebunie totala,am plecat la 16.10 de la munca....Nebuni,ce mai?!
Mey,Mihi,'oi fi eu mare si rotunda,da' mega mama Ana inca nu mi-a zis nime'.....M-ai dat gata!

Gagici,sa aveti un weekend misto si plin de satisfactii!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreams2party spune:

ana68,
Stai linistita, nu-i bai.
Oricum nu stiu la care din postari te refereai, da nu-ti bate capul cu ce scriu eu, ca de multe ori scriu si eu de amorul cuvintelor, ma mai descarc si eu.
Oricum, ma bucur ca e o.k. tanti ca am mai auzit si eu tot felul de povesti despre tantiile astea.In ziua de azi e greu sa gasesti pe cineva de incredere si priceput.
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Salutam si noi nebunatica din umbra, Mihi! Eu inteles la tine tot! Cred ca vobim aceeasi limba, ca si eu cand incep sa formulez fraze prea alambicate iese un mega-haos de ma obosesc singura.

Ana, si io ca si tine am avut o zi pfff, bine ca e aproape gata.

Si plus de asta sunt in meciuri cu sotzu', asa ca am chef sa-mi bag piciorul in tot.

Vali, cum te simti, fericito? Pupam proaspata burtica.

Dorsilia si celelalte fete, stiu si eu o tanti ptr curatenie care mie imi inspira incredere (desi nu a facut la mine, dar am eu intuitia asta). Daca va intere va dau nr. de tel. pe PM.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Dorsilia, am tot vrut sa-ti raspund, apropo de intrebarea ta legata de pediatrii, si am uitat: eu am fost de vreo 2 ori la Ilie, si mi s-a parut foarte OK din cate stiu eu e un pediatru bun si cu muta experienta, vorbeste frumos, e civilizat... Mi-a placut si ca respecta programarile, ceea ce e important cand te duci cu un copil care nu prea are rabdare. Intr-una din cele 2 dati am intrat mai tarziu cu vreo 5 minute decat programarea (dar din cauza pacientilor dinaintea noastra, nu ca ar fi intarziat el), si si-a cerut scuze, lucru mai rar intalnit. Nu stiu, eu am o problema cu punctualitatea...
Ana, ce sa zic, nasol cu prima tanti, daca era vorba de bani ar fi fost civilizat sa va spuna, poate mai bine ca a plecat acum, inainte sa va atasati prea tare de ea (voi si mai ales copiii).
Pupci si noapte buna ca acus incepe Lost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

va salut scurt pe toate ca pic de somn, iara s-a adunat dar bine ca e we!

mihi, bine te-am mai gasit pe aici. pupici!

ana, multam de mail. in conditiile astea ma voi apuca de miine de cura

va pup pe toate si bebicii, noapte buna!

Mergi la inceput