Ce gatim azi ????????(20)
Raspunsuri - Pagina 8
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
slakje spune:
haha, v-au placut cartofii la cuptor fetelor?
am facut aseara o ciorba de cartofi cu tarhon, o bunatate, supa vrajitoreasca cum ii zice sotu-meu.
azi fac pe seara niste cartofi prajiti cu gratare(dar eu gratarul din ceafa de porc il fac bomba calorica, adica il condimentez bine si apoi il rumenesc la foc mare in unt si la sf adaug umpic de vin in tigaie) si pt mine o salata de cruditati ca-s la cura
mephala30 spune:
ieri - cascaval de casa () si varza cu 'buturel' afumat
azi - sarbusca
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
country girl spune:
quote:
Originally posted by slakje
haha, v-au placut cartofii la cuptor fetelor?
am facut aseara o ciorba de cartofi cu tarhon, o bunatate, supa vrajitoreasca cum ii zice sotu-meu.
azi fac pe seara niste cartofi prajiti cu gratare(dar eu gratarul din ceafa de porc il fac bomba calorica, adica il condimentez bine si apoi il rumenesc la foc mare in unt si la sf adaug umpic de vin in tigaie) si pt mine o salata de cruditati ca-s la cura
Slakje, daca mai scrii d-astea pun si eu biciul pe tine
![](icon_smile_big.gif)
si nu-s la regim...
poze cu "Zmeoaica"
country girl spune:
Tot pentru Slakje, pliiiz reteta supei tale vrajitoresti...
sarumanaaaaaa
poze cu "Zmeoaica"
maimutzica spune:
supa de galuste
pui la gratar cu salata
desert fructe
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!
lena spune:
slakje sarumana zi si la fata cum sa prepar cotletele de porc...am facut acu vreo 2 zile, puteai sa le tai cu toporul, erau asa de gumilastice...mey si muream de pofta sa fac si io unele asa cum face mama
...sa le marinez??...sa le prajesc cu altceva decat blue band-culinesse si cica e pentru carne
?? cum sa-mi iasa si mie normale??
adi69 spune:
Slakje,foarte buni au fost cartofii..
Azi am facut o ciorbita de vacuta cu taitei de casa,tort cu un ou,si la felul doi ma mai gandesc..
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
BDana spune:
Azi vreau sa fac mancare de broccoli sicarne de vita.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze noi...cu noi
slakje spune:
quote:
Originally posted by country girl
Tot pentru Slakje, pliiiz reteta supei tale vrajitoresti...
sarumanaaaaaa
Ina
poze cu "Zmeoaica"
Ina supa e foarte simpla, un doi e gata si e si usoara, numai buna pt zilele astea friguroase de iarna.
Cureti vreo 4 catei de usturoi mari(asta-i cantitate asa, pt o oala de supa nu prea mare) , ii tai felii(nu exagerat de mici, nu-i toci) intr-o oala, cureti vreo 2 cepe potrivite, le toci marunt, le adaugi in cratitza, vreo 2 morcovi mari de iarna tocati felii asa nu prea mari, nu prea mici,adaugati in cratitza, vreo 2 paprika, tocati si adaugati in cratitza. Pui putin ulei(f putin asa pe fund) si le lasi putin toate impreuna la calit(mesteci intre timp), nu mult, numai sa-si lase putin asa miros impreuna, apoi adaugi apa, putin piper, boia si 3 cuburi de concentrat de pui cumparat din ALDI(este foarte bun si foarte ieftin, mie cel din Aldi imi place cel mai mult), o frunza de dafin si niste tarhon, asta-i baza, si lasi sa fiarba la foc potrivit, sub capac asa intr-o rana, nu de tot acoperita cratitza.
Cand sunt fierte legumele adaugi cartofii taiati cuburi nici prea mari, nici prea mici, dar inainte scoti asa cam un polonic de supa intr-o cana si o lasi putin sa se raceasca.
Cand si cartofii sunt aproape gata amesteci supa din cana care intre timp s-a racit putin cu vreo 3 linguri mari de supa de KWARK (io asta folosesc ca-mi place ca-i gros) pe care eu il cumpar tot din Aldi si un ou, le freci bine cu furculitza si adaufi asta la supa, mesteci bine cu lingura de lemn si mai lasi 1, 2 minute la fiert.
E gata, o iei jos de pe foc si o servesti cu ardei iute din borcan, sau cu ceapa rosie frecata cu sare si putin suc de la ardeii iuti din borcan, sau cu baghete unse cu unt cu mirodenii.Supa usoara si buna pt iarna.Tarhonul ii da un gust si un miros....
Potfa buna!
Lena: nu stiu ce carne ai avut, dar daca ti-au iesit tari cred ca le-ai prajit de le-ai inebunit, trebe lasate nu prea mult, ca altfel se intaresc.Eiu nu ma complic cu uleiuri speciale, prajesc in ulei simplu de floarea soarelui, snitelele, carnitza.