Ce gatim azi ????????(20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

eu azi am facut salata mexicana si salata de cruditati cu maioneza

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ieri piftele cu sos(mi-a iesit un sos super!)cu piure de cartofi,astazi tot piftelute(sa le terminam).Nu stiam ce garnitura sa fac ,ca sa nu mancam chiar acelasi lucru..sa nu ne plictisim..si uite ce reteta de cartofi scrie Slakje...he he he ,la fix.
Multumesc!

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

astazi fac o musaca de cartofi, ca nu mai stiu ce sa mai gatesc

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Nu eu sunt cu reteta de cartofi, ci Slakje
Ocazie cu care ii multumim si pe aceasta cale. Sar'naaaa

astazi snitel vienez cu..., ati ghicit, cartofi dupa retzeta laudata!

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ups!
Sorry!
De la durerea de cap mi se trage,ma doare capul de aseara,m-am culcat cu durere de cap,m-am trezit cu ea..si nu ma lasa deloc..

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by adi69

Ups!
Sorry!
De la durerea de cap mi se trage,ma doare capul de aseara,m-am culcat cu durere de cap,m-am trezit cu ea..si nu ma lasa deloc..

Adriana

Pentru durerea de cap, ia un algocalmin + o tzuica tare. Trece garantat in 10 minute!
Pentru restu' nu-i problema, numa' sa nu ne puna Slakje sa platim drepturi de autor...

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Nushulica te rog spune-mi si mie cum ai facut ceafa aia "beton" la microunde acum cateva zile?
am facu tieri supa de pui cu galusti. Azi la pranz a zis sotul ca vine cu pizza si ptr diseara, ciuperci umplute...iar! (la cererea publicului spectator), dar nu stiu ce garnitura sa le fac...Ceva idei? Saru` mana

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Salata orientala cu peste afumat,masline si ciuperci.
Pt mine ca vreau sa ma las de dulciuri macar:conopida,brocoli si rondele de morcov cu sos dietetic si 3 catofei cu usturoi+ doar un cabanos de pui,desert fructe.

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

nu va suparati pe mine ca m-am bagat aici!pls.

am facut pizza aceea fara blat.of!si am uitat cascavalul.dar e buuna tare.
maine mai fac o data.si of course ca nu am citit cum trebuie si am pus cu 5 oua etc...intava de aragaz.si dai si aduna si dai si chinuite si pune in alta cratita mai mica.

deci in seara asta pizza, supa creama de legume si mancarica-musaca vinete cartofi si alte legume.(habar nu am cum se cheama)
va pup

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by jone

nu va suparati pe mine ca m-am bagat aici!pls.am facut pizza aceea fara blat.of!si am uitat cascavalul.dar e buuna tare.
maine mai fac o data.si of course ca nu am citit cum trebuie si am pus cu 5 oua etc...intava de aragaz.si dai si aduna si dai si chinuite si pune in alta cratita mai mica.

deci in seara asta pizza, supa creama de legume si mancarica-musaca vinete cartofi si alte legume.(habar nu am cum se cheama)
va pup

jo si alexandra

De ca sa ne suparam?Oricine e binevenit la orice subiect

decu fundita

Iaca poze

Mergi la inceput