Nunta in Iasi (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetele mele,
Mi-a fost dor de voi...
Vreau sa va multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru sustinere. Ati fost minunate...
Din pacate viata ne da palme pe care nu ni le dorim si pe care nu le putem opri. Sufletul meu e ravasit..trist si deznadajduit. Va fi primul Craciun fara EA.
Insa cu ajutorul lui Dumnezeu si al iubitului meu sot voi trece peste asta si voi invata sa traiesc fara ea. Ceea ce stiu sigur e ca iubirea dintre noi doua nu se va opri aici si va fi mereu dincolo de puterea de intelegere a celorlalti...imensa,unica!
Am vrut sa intru la voi prima data, pt ca voua v-am spus si pt ca mi-ati intrat la suflet.
Darriutza inca nu ai aflat ce e BB, nu? Oricum tot ce-ti doresc e sa fie un copil sanatos si vesel, care sa va umple viata de lumina!
Nushulica, Ralu,Lili,Mexxa,Oanele...va pup pe toate!
Bun venit noilor miresici si spor la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

SunSmile, bine ai revenit.
Din pacate asa este, viata ne rezerva si neplaceri. Cu timpul iti vei mai reveni, cu toate ca nimic nu o poate inlocui pe bunica ta ea ramane pentru totdeauna in sufletul tau.
Miercurea viitoare merg la eco si atunci o sa se confirme daca este bietel. Multumesc pt. urari. La fel iti doresc si tie sa ai strumfei santosi care sa aduca bucurii in sufletele voastre
Uite, cand o sa mor, nu vreau ca cei dragi sa sufere dupa mine, cred ca asa gandeste fiecare. La asta m-am gandit si cand am pierdut persoanele dragi. Crezi ca bunicii tale ii place cand te vede ca suferi?

Jolieanne, LA MULTI ANI! surorii tale

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

sunsmile ma bucur tare tare mult ca ai revenit printre noi si ....sincer eu nu ma prea pricep la vorbe la chestii din astea dar atat iti pot spune sincer din tot sufletul ca de cand ne-ai anuntat nenorocirea m-am gandit tot timpul la tine la cum te simti cum este viata ta acum....doamne n-ai idee de cate ori mi-au dat lacrimile cand ma gandeam prin ce perioada treci si ca ne va veni cu siguranta si noua randul
deocamdata si atat...ca vin sarbatorilesi incearca sa-ti revii la normal gandeste-te ca il ai pe sotul tau langa tine si te iubeste tare mult
bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Sunsmile nu am cuvinte care sa exprime ce simt, mai ales ca am si eu o matusica bolnavioara ... imi pare tare rau. Atat.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Fetelor sunteti minunate! Cu voi ma simt ca acasa. Va multumesc pt ca sunteti asa cum sunteti!
Viata merge mai departe...aveti dreptate! O sa-mi revin intr-un final..acum e greu de tot!
Daca le pot ajuta cu ceva pe miresele-cu cea mai mare placere. Macar cu sfaturi teoretice...caci practice...ar trebui sa fiu cu voi acolo.
Va multumesc inca o data, minunatelor!
Pup la fete dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutari la fete!!!se vede ca e we leneveste lumea
azi mi se naste nepoticaaaaa!!!plec acum la spital sa vad cum se simte sora mea ...a internat-o azi noapte si m-a sunat dimineatza...ii era cam frica ma duc sa stau cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Nusha...felicitari pentru nepotica sa de'a Dumnezeu sa fie un copil sanatos si mancacios.

Dragele mele eu sunt bine...imi pregatesc plecarea in Italy ca zilele trec si mai este tare putin..abia astept.
In rest sunt bine..sunt in practica...asa ca stau destul de bine cu timpul..exact ce mi-am dorit.

Sunsmile ma bucurca ai avut curajul sa ridici fruntea sus si sa vezi ca viata merge inainte. Moarte nu inseamna ruperea de persoana iubita...dragostea ramane mereu si de acolo din cer va fi alaturi de tine in toate momentele care ti le rezerva viata. Pupici pentru fata dulce

Va pup si va doresc o duminica frumoasa la toate fetele mele frumoase!!

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,
Nushulica FELICITARI! Sa fie sanatoase si sora si nepotica! Iar cea mica sa va aduca numai zambete si fericire in familie!
Mexxa spor la pregatiri! Imi imaginez ca abia astepti sa o vezi pe mama ta!
Darriutza am nevoie de un pic de ajutor. Stiu ca nu aici ar trebui sa intreb, dar...
Noi ne-am indragostit de un catzelush..West Highland White Terrier. Eu imi doream de mult un sufletel, dar iubi zicea ca-l chinuim. Ca ar trebui sa stea 8 ore singur in casa. Dar acum s-a indragostit si el. Si azi mergem sa "dam comanda" si intr-o saptamana ni-l aduc.
Intrebarea mea spre tine e cam asa...acum, cand esti insarcinata, nu e dificil si cu catelusha? Sau dupa nastere..ma gandesc ca o sa fie nitzel gelos...si parul pe care-l va lasa...
Cica asta micu' nu prea lasa si nici nu miroase, dar imi pun si eu intrebari. Pana la urma nu e un cadou de Craciun, e un sufletel pt multi ani de acum incolo.
N-am fost eu prea coerenta, dar daca ai inteles ceva, pls raspunde-mi!
Pupici la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Sa stii ca un caine ingrijit nu este un factor de risc pentru o femeie insarcina..trebuie doar sa tii o curatenie mai "severa" sa zicem...adik sa fie dat zilnic cu aspitarotul ca ia tot parul din mochete...Oricum crede-ma ca cunosc persoane care au stat pe perioada sarcinii cu un catel in casa si nu sa intamplat nimic...in legatura cu gelozia nu mereu se intampla asa depinde de cumportamentul tau fata de animalutz.
Pupici si sper ca te'a ajutat raspunsul meu la ceva..

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata fetelor
Ati fost foarte harnicute de dimineata.
Nushulica: o nepotica sanatoasa si linistita, sa nu-i faca prea multe nopti albe mamicii. Surorii tale: nastere usoara si refacere rapida
Pt. TINE: o sa vezi ca dupa ce petreci un pic cu nepotica ta o sa-ti doresti si tu papusica ta Poate o sa negi tu acum dar mai discutam noi, ca stiu ce poate face un strumf dintr-un matur si ca-i topeste inima ca untul la soare

Mexxa: sa treaca timpul cat mai erepede pt. voi si sa plecati mai repede

SunSmile: felicitari pt. noul membru al familiei. Sa fie un catel sanatos si ascultator. Sa va bucurati de el cel putin 15 ani, poate chiar ajunge la 20
Daca este sanatos(are vaccinurile la timp, este deparazitat intern si extern) nu reprezinta nici un pericol pt. mama si copil. Toxoplasmoza e prezenta la pisici(daca e bolnava, consuma carne cruda, etc...) - poti sa faci si de la altceva dar eu am amintit animalele. Deci nu la catei.

Singura problema este parul dar poti evita: catelul nu sta in camera copilului, vine in vizita; se perie urecheatul zilnic; se aspira. Eu nu o sa tin separat copilul, urecheata o sa aiba acces liber in camera la bebe.

Gelozie: depinde de cum il cresti si de cum te porti cu el dupa aparitia copilului. Am vazut doar pe Animal Planet cazuri de gelozie la animale, in rest nu am auzit, nici la cei care au caini din rasele agresive. Daca dupa aparitia bebelui nu respingi catelul, il asiguri ca nu-l abandonezi emotional, o sa se obisnuiasca ca e pe locul doi.
A mea a suferit cand a aparut nepotica la noi dar apoi a vazut ca o iubim in continuare si s-a linistit.
De ex. a mea adora copii, stiu cum reactioneaza, se adapteaza pt. joaca in f-tie de temperamentul copilului. Daca copilul e linistit ea sta sa fie mangaiata iar daca e mai jucaus intorc casa pe dos.
Acum e mai iubareata cu mine de cand e bebe la purtator, cateodata ma mira cata dragoste e pe capul ei, cred ca-l simte pe bebe. Nu se mai aseaza pe burtica mea daca stau cu fata in sus iar daca vine sa o iau in brate imi incalzeste burtica. De obicei e mai iubareata cu sotu dar acum vine mai mult la mine.

Singura problema ar fi pt. catel: 8 ore zilnic singur in casa cat este puiut este o problema. Nu-l poti lasa atata timp singur cat e pui, e ca un copil. Apoi tb. educat: ce are si ce nu voie. Tb. sa fii tot timpul langa el. Dupa ce creste poate fi lasat solo in casa o zi intreaga dar sa fie scos afara pt. necesitati.

O duminica placuta fetelor

la purtator
noi

Mergi la inceput