Nunta in Iasi (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor acum am venit de la spital si sunt tare fericitaam o nepotica de 3kg o cheama ingrid si prima care a vazut-o a fost matusica ei adik eutaica-su nu a avut putere statea si plangea pe holurile maternitatii...ce-i drept si eu am plans cand o auzeam pe sora mea urland dar ea a vrut sa nasca natural...
este tare frumusica nepotica meaare ochisorii frumusei si e alba asa adik nu e negricioasa cum am mai vazut eu bebelusi abia nascuti ....aaaaaaaa si a avut nota maxima la nastere
darria iti urez nastere usoara sincernu stiu cum ai ales tu sa nasti dar daca nasti natural sa dea Dzeu sa fie nastrea usoara si tu sa fii bine ca eu nu stiam exact despre ce-i vb..
mai vb fetelor ma duc iar la spital sa mai stau cu sora mea

inca ceva s-a nascut la ora 10 fixasta inseamna ca o sa fie un copil de nota 10 nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Darria
Nushulica: o nepotica sanatoasa si linistita, sa nu-i faca prea multe nopti albe mamicii. Surorii tale: nastere usoara si refacere rapida
Pt. TINE: o sa vezi ca dupa ce petreci un pic cu nepotica ta o sa-ti doresti si tu papusica ta Poate o sa negi tu acum dar mai discutam noi, ca stiu ce poate face un strumf dintr-un matur si ca-i topeste inima ca untul la soare

la purtator
noi

sa stii ca deja m-a pus pe ganduri chiar mi-a topit sufletul cand am vazut-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by nushulica
sa stii ca deja m-a pus pe ganduri chiar mi-a topit sufletul cand am vazut-o

Aaaaaaa, daaaaaaaaaaaaaa? Acu iti mai vine sa spui ca mai vrei sa stai un timp fara un bebe al vostru, asa solo de capul vostru? Mai discutam noi peste o luna
Tare imi e ca o sa te cam "fugareasca" sora de la ea de acasa, ca o sa-i pui stapanire pe fetita - mai discutam noi

Multumesc pt. urare, tot natural(daca medical nu se cere cezariana) vreau si eu, stiu cum decurge.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Sun Smile, ma bucur si eu mult de tot ca ai revenit printre noi. Eu una ti-am simtit lipsa in tot timpul asta. Sincer! Ma obisnuisem cu prezenta ta zilnica. Ai lasat in urma un gol, dar bine ca acum s-a umplut la loc.
Am vazut ca fetele ti-au scris numai cuvinte frumoase. Eu vreau sa mai zic doar atat, desi cred ca ma repet: bunica ta nu iti mai este alaturi fizic, dar fii tu sigura ca de acolo, de sus, vegheaza in permanenta asupra ta si iti va fi sprijin in orice clipa. Gandeste-te la asta cand iti este greu si eu zic ca vei simti o oarecare usurare sufleteasca...
Te pupic dulce si ma bucur, inca o data, ca esti bine si ai revenit la noi!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Nusha, felicitari!!!!!!!!!!!!
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii Ingrid!!!
Sanatate multa surorii tale!
Bunicii ce zic? Sunt bucurosi? Cred ca sunt fffff happy! Urmezi tu, nu?

E si maine o zi!

Mergi la inceput

In rest, eu nu am nici o veste noua!

A... doar ca am fost aseara la Hrusca si nu am cuvinte! Superb! De la inceput pana la sfarsit! Artist adevarat! S-a indeplinit unul din visele mele dintotdeauna: sa merg la un concert de colinde cu St Hrusca!
Azi am muncit. De cateva zile ma cam deranjeaza stomacelul nu stiu din ce cauza. De fapt, toata saptamana asta m-am simtit lipsita de chef... Am avut o stare mai nasoala. Poate imi trece de acum inainte, ca trebuie sa vina Mosul! Doar daca sunt cuminte. Mi s-a precizat, sa nu il astept in zadar.

La Targul de la Palat nu am mai ajuns. Dar am inteles ca mare lucru nu aveam ce vedea. Am inteles ca intr-adevar, cum zicea si Jolianne, toaletele pentru Sarbatori meritau atentie. Macar cu privitul, decat cu altceva. Oricum nu aveam bani, asa ca...

Lili, ai mai rezolvat cu invitatiile in vreun fel???

Lizuca, tu mai traiesti? Care mai este viata ta???

Mexxa, cand anume plecati??? Ce ne aduci de acolo???

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara,
Nusha inca o data felicitari! Sa fie sanatoase amandoua! Ma bucur tare mult pentru voi! Si, vorba Darriei, poate acum te ma gandesti si tu la "subiect". Un copil e ceva unic..magic...dumnezeiesc!
Darria si Mexxa multumesc pt raspunsuri. De curatat sigur, sunt maniaco-depresiva si fara catzel! De iubit??? Pai il iubim deja...chiar daca inca nu e acasa. Vroiam doar sa mai aud pareri, pt ca sunt un pic speriata. Cat e mic, o sa-l iau cu mine la job cand pot. Iar in rest o sa mai stea tanti care ma ajuta la curatenie. Incet-incet se va obisnui sa stea singurel cateva ore.
Ralu iti multumesc si tie. Esti o draguta. Si eu m-am obisnuit cu voi si mi-ati lipsit. Si ai dreptate...fizic nu mai e, dar o simt langa mine. Vorbim zilnic, o iubesc pe zi ce trece mai mult. Mi-e tare dor de ea si sunt convinsa ca Doamne-Doamne o are langa El!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna dimineata,
Asa cum va obisnuisem, iata ca mi-am reluat obiceiul. Si vin sa va dau trezirea! Si sa va urez o zi de luni cat mai buna si o saptamana frumoasa si linistita!
Va pup si ne "auzim" mai pe seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineatza...am venit si eu repede sa semnez condicutza...nu stiu de ce m-am trezit asa de dimneatza ca dor nu plec nicaieri...dar na instinctul

De azi o noua saptamana...timpul trece si anul se scurge acusi vine Mos Craciun...ati scris acolo o scrisorica mica??Mie imi trebuie un toc de500 file sa ii scriu tot ce vreau
Sper sa aveti o saptamana cat mai frumoasa si plina ca sa treaca repede timpul.
Ralnied eu plec in Italy pe 21...mai e putin

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Hop si eu pe-aci....mai traiesc si citesc tot sa stiti!
Nusha felicitari surorii tale si sanatate multa la mamica si copil! Mai spune-ne cum a fost nasterea naturala ca m-ai facut curioasa , ii pare rau surorii tale ca a ales asta?

Cine nu stie va zic ca mai e un targ si sapt asta la palat, e targul cadourilor.
Ca noutate in materie de nunta nu am pentru ca mai e asa mult pana atunci incat prefer sa nu ma gandesc! Inca ne chinuim sa strangem bani dar se pare ca nu s-a lipit nici un leutz de nunta... eu sper ca mai e timp !

De Mos Niculae(adica ziua mea de nastere) am primit ceva cadouri! Dar vreau sa va zic ca mi-am luat de la targ o pereche de cizmutze de piele intoarsa si cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca au nuante diferite de maro o cizma de cealalta.....si m-am intors la vanzator si mi-a zis ca nu mai are culoarea aia pe marimea mea doar daca vreau negru...care nu-mi placea....asa ca am ramas cu ele asa ca nu se vede foarte tare si imi plac tare mult!

Voi fetelor ce faceti de sabatori...ca eu se pare ca stau acasa.... !

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph

Mergi la inceput