Nunta in Iasi (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Nushu cum sa nu vin pe aici, vin mereu!!! Uite o floricica pentru tine ! Bine ca le spui fetelor despre decoratoarea noastra , super-meseriasha tipa! Ca sa stiti, mie mi-a luat la Casa Boiereasca un pic sub 15 mil. - eu n-am vrut baloanea, insa au fost muuulte flori, servetele lumanari pentru masa si scari, petale pe scari, lumanarile pentru biserica decorate, buchetele (eu si nasha), cocardele pentru socri, mire si nash, cocarde de pus la mana pentru domnisoarele de ornoare si o ghirlanda din brad la capatul scarilor. Si au iesit excelent!

allynnutza_a, iti trimit si tie informatiile despre cameraman si fotograf.

Va pupppp,

mmc

http://photos.yahoo.com/mmc_nd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racine spune:

Karisma, te-am cam speriat . Formatia de care am vb-it eu a fost inaintea formatiei pe care ai ascultat-o tu. Si mie mi-a placut formatia asta, cereau 28 mil, dar am auzit ca la o nunta solistul facea play-back si am cautat alta formatie.Canta frumos, nimic de spus, dar conteaza mult o voce feminina in formatie.
mmc, vreau si eu informatiile despre fotograf si cameraman. Cei de la Casa Boiereasca mi-au spus de nunta ta si de ghirlanda de brad de pe scari.Decorarea a iesit super si acolo chiar nu merg baloanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karisma spune:

Mai am o intrebare, are cineva idee cam cat m-ar costa sa fac pentru invitati flori de pus in piept din trandafiri naturali?Am fost anul trecut la o nunta si mi s-a parut super elegant.Toata lumea a avut in piept trandafir alb cu o bucatica de voal.Iar eu voi avea in jur de 100-120 invitati.

karisma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

CryssUK: asa e, in decorarea salii nu intra buchetele si florile de pus in piept dar eu le luasem impreuna pe toate si nu mai stiu cat au costat separat - de aceea le bagasem pe toate in aceeasi oala ca tot noi le platisem.
Daca vrei huse iti dau nr. de tel. de la cei cu care am lucrat. In vara era 39.000 + tva husa - acum nu stiu ce preturi practica, au adresa de e-mail.

Karisma: vezi cat este firul de floare din care vrei sa faci cocardele, la care se mai adauga 10.000 sau 20.000 pt: tul, agrafa(se prind cu asta pt. ca boldul nu le sustine ca sunt grele) si manopera. Iar daca le introduce intr-o solutie ca sa reziste - nu stiu cat costa si asta.
Daca vrei pt. invitatii principali faci din trandafiri mari(importati) iar pt. restul nuntasilor sunt mici trandafirasi ft. frumosi(am facut asa pt. copii si pt. paharele de sampanie ale parintilor si nasilor) intr-un singur fir. In vara era 50.000 firul si erau cam 6-7 trandafirasi(sunt roz, galben, rosii si albi) - sigur stii care sunt. Eu pt. restul inv. am avut artificiali.

Alinuta: cauta pe net fotograf si cameraman ca sunt multe oferte - apoi mergi si vezi probele(totul: foto, casete, dvd) dar uita-te cu atentie.

Noapte buna fetelor.

Editare: e bine sa-i rezervi din timp pe cei cu care vei lucra pt. sala, sa nu fie ocupati cu alte nunti.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

karisma la mine cocardele naturale au fost 125.000 bucata trandafiri naturali ...eu le-am facut doar nasilor si mirelui
mmc....super mihaela nu??le-am recomandat-o si fetelor ca nu se merita sa dai dublu la o firma cand poti da jumatate la o persoana fizica care face acelasi lucru sau poate si cu mai mult suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allynnutza_a spune:

Multumesc fetelor de ajutor .
Nushu astept cateva poze de la nunta ta.
Va pup si sa aveti o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare fetelor,
Am lipsit si eu oleak si deja sunt atatea pagini scrise aici ... ohooo!
Eu am mai fost prin oras si m-am uitat dupa invitatii, dar mi s-a parut mai convenabil sa dau comanda pe internet, voi ce parere aveti? E drept, am fost doar in Hala, azi ajung si in mall, iar diseara luam o decizie finala.
In rest, nimic nou legat de nunta. A, ba da, am vb cu tipa de care zicea Nusha si am sa ma intalnesc cu ea cu o saptamana inainte de Craciun sa vedem ce,cat,cum. La telefon mi s-a parut ok, tipa. Mi se pare cam mult sa dam 10 mil pe flori, dar vad ca astea is preturile.
tuturor

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Liliana, intreaba miresicile de 2005, parca au fost comenzi pe net, la invitatia sau invitatie.ro(acu mi-am amintit ca ai pomenit de asta). Eu nu am avut curajul sa dau comanda pe net, am vrut sa le vad pe viu

Aranjamentele pt. sala se fac din florile primite la cununia civila(dar sa fie timp de facut) iar daca nu sunt suficiente mai poti cumpara tu. Eu nu am vrut sa fac asa si am pastrat florile de la cununie iar apoi le-am dat.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Eu ma gandesc ... nu-s daca o sa am curajul, azi nu mai reusesc sa ajung in mall, deci diseara luam o decizie si vom anunta.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jolieanne spune:

O seara buna tuturor.
Am trecut putin azi pe la targul de haine de la palat. E foarte bine zic eu organizat acuma caci lumea poate face cump pt sarbatori. Deja treb sa recunosc ca am cump cate ceva de acolo.
Pentru cele interesate am vazut niste rochite nebunii pentru revelion si sarbatori. Pacat ca eu anul asta o sa stau mai pe acasa.
Oricum bine ca a venit weekendul si mai e si ziua sororii mele pe deasupra.

Mergi la inceput