Copilasi de oct-noi-dec 2003 (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

va multumim mult pentru urari fetelor. o sa spun si eu si tudor LA MULTI ANI pentru toti copilasii grupei si sa aveti petreceri frumoase cei care mai urmati!!!

eu nu prea mai am timp de forum pentru ca am inceput munca si parca timpul nu imi mai ajunge nici pentru treburile casei, daramite sa mai intru si pe forum.
tudor e cumintel, vorbaret de mama focului, toata lumea se minuneaza de cat poate vorbi, e un copilas tare dulce si intelegator. bineinteles ca mai are si figuri si isterii dar sunt destul de rare si toate se intampla din cauza noastra, a celor mari, care il rasfatam cum putem mai bine.
singurele buline negre le avem la capitolul mancare (de mancarea gatita nici nu ne atingem), olita (nu vrem sa auzim si sa stim de existenta ei) si suzeta (in loc s-o lasam ne e din ce in ce mai draga).

va pup pe toate si va urez sa aveti parte de copilasi cuminti si sanatosi.

andreea si tudor

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ven frumoase pozele si Markus m-a cucerit! Mai ce barbatzel e el la camasutza asa:) Si 2 torturi yammy...Ciuf cum se simte Luca? Noi ii dam in caz de febra ori nurofen ori paracetamol supozitoare. Intotdeauna febra scade asa ca nu stiu ca sa zic, dar sa speram ca pina acum i-ati dat de cap...Miine mergeti la dr nu? Asteptam vestiSuper mami, sorry....varicela ai facut, bine ca printesa nu a luat. Da m-am ginit la voi, ma tot uitam la telefon, poate poate suni, ma gindeam ca poate nu am scris numarul bine, dar apoi ma gindeam ca am verificat doar, apoi ma gindeam poate nu am semnal...daaaa dupa cite vezi te-am pomenit:) Noapte buna fetelorwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani!

Paulacu Paul 35+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

MULTI ANI TRAIASCA! MULTI ANI TRAIASCA! LA MULTI ANI!!!

dragi sarbatoriti, sper ca v-ati distrat de minune, acum sunteti mari...sa fiti sanatosi, fericiti, zburdalnici, cuminti

va iubim mult!!! de la mine si Mariuca!

ps. am vazut poze cu Markus, cu Iasmina si Miruna,cu Aldito!!! sunteti asa maricei...

vorba la Supermami, noi tot ... 86 cm...deh' suntem fetite

pupacim lumea toata!!!

Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

LA MULTI ANI TUDOR!!! (Vilma)

Oaaaaaaauuuuuu ce de torturi si ce copilasi frumooooosi.

Mara03,Tudor e un frumos.Sa va traiasca si sa fie un baiat istetz si cuminte sa va aduca numai bucurii.

Ven nu am reusit sa imi dau seama ce desen avea pe tortul(2) Markus.Cred ca a fost super incantat.A stins lumanarile?

Uki&Supermami sa stiti ca si Vladutz tot 86-87 cm are.O fi cel mai mic dintre baietzi?

Ciuf cum ii mai este lui Luca?Au dat rezultate sosetelele imbibate cu otzet?

Julia23
uuufff,gata cu intarcatul?Te inteleg f bine prin ce treceti...Cand ma gandesc prin ce am trecut si noi.Dar o sa treaca si la voi.Daca te vei da cu ceai de pelin si ii vei spune ca tzitzi s-a stricat sigur nu va mai dori sa pape.

Vladutz se tot culca din ce in ce mai tarziu 23:30-00:00 si se trezeste la 9:00 iar la pranz daca ar fi dupa el ar adormi abea la 16:00(cum a fost ieri spre exemplu si a dormit 2 ore) dar pe la 14:00 ne asezam in pat si ne ia cam 1 ora pana adoarme.Cu cantecelele din Cutiutza muzicala adoarme.Cu ocazia asta le-a invatzat pe cele mai usoare:matza shireata,alunelu,bate vantul...,iepurash coconash,mosh craciun.Asa ne amuzam ca la melodia cu mosh craciun in ruptul capului nu ar fi vrut sa zica si aduce daruri multe la fetize si baietzi ci doar lui Vladutz.Cam egoist,nu?

Nu stiu de la ce i-au iesit urticarii !!!sa fie de la fursecuri pricomigdale?

Sanatate la toata lumea si sa vina Craciunul mai repede ca ne-a adus tati un brad superb de la Voineasa(a avut drum pe acolo cu serviciul)
si abea asteptam sa il impodobim.Si cum la noi in casa e cam cald nu pot de acum ,ca s-ar "ofili" tot pana atunci.Lui Vladutz i-am spus ca i l-a dat Moshu prin tati si nu mai putea de bucurie.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si noi am sarbatorit ziua Alexei sambata si a fost foarte frumos, a primit multe cadouri si multi bani...sa-i luam ce vrem noi din ei, ce are nevoie. A fost cam obositor dar nu am vrut sa treaca nesarbatorita si fara o mini petrecere. Ea s-a simtit superb, a mancat din toate cele, din tort, din bunataturi si a fost foarte vesele si bucuroasa de cati musafiri a avut.
Daca am sa am timp am sa pun si cateva poze.

Paulacu Paul 37+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Sunt un pic mai bine. Dar de tusit tot mai tusesc! Noi am stat acasa in weekend ca a fost frig, au venit niste prieteni pe la noi si sambata si duminica. Raducu a fost foarte agitat, nu ne-a lasat deloc in pace, foarte obositor. Chiraia din orice, mai mult o razgaiala de-aia de-a lor nu-i convenea nimic. Cred ca s-a plictisit in casa. L-am scos ieri dupa-amiaza un pic afara si tare bucuros era. Numara pana la 6, canta din ce in ce mai bine. Aseara s-a uitat la Flinstones si azi dimineaza ma striga prin casa "Wiiiiilmaaa!" cred ca-i place cum suna!
I-am strans o parte din jucarii in niste saci ca prea avea multe (o parte oricum le-am dat pentru o fundatie de copii) si ieri m-a bazait ca-si cauta o motocicleta care mai ramasese doar jumate si pe care am aruncat-o ca se putea rani in plasticul ala rupt!
Alta noutate: a inceput sa danseze cu mainile prin aer, e asa caraghios! Numai sa-l vedeti si cum isi arunca picioarele.....
Are noroc ca e asa dragalas ca la cati nervi mi-a facut zilele astea...

Paula
asteptam poze...LA MULTI ANI! pentru bubulinutza ta, cerd ca ti-am mai zis o data dar nu-i nimic 2 urari nu strica, ma bucur ca s-a simtit bine aia mica, in general lor le plac petrecerile.
Raducu de cate ori vede o chestia care seamana cu un tort incepe sa cante! De-aia i-am si pus si nume de sfant ca sa se serbeze de mai multe ori...ca ma gandeam eu ca-i seamana lui taica-su petrecaret!
ver@ si noi tot cam asa cu somnul patim! el are 94 cm sper sa semene cu mineca eu daca-mi pun tocuri il depasesc pe-al meu dar lui ii place.....urticariile s-ar putea sa fie de la fursecuri, ii dai cu ceva?
Mai aveam de scris dar vad ca vine un client, va pup!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Paula, LA MULTI ANI ALEXANDREI!!! ma bucur ca s-a simtit bine!!!

azi este ziua lui [b]Andrei (Dpintilie[/b]) LA MULTI ANI ANDREI!!!

pupici mey!!!

Mergi la inceput

tot eu sunt dragelor

cu 2 intrebari:1. mai este vreun vaccin pentru varsta asta? 24 luni??? ca am aruncat asa o privire in carnetul nostru de "intepaturi" si cica ultimul vaccin a fost facut pe 20 mai 2005...AR...
ROR n-am facut???

2. Mariuca pare sa nu mai puna pe ea nici un gramuletz, desi nu-i slaba... cantarul arata mereu 12 12,500 kg... maica-mea ii tot da zor ca are viermisori... cica stie ea mai bine... o fi asta? stiti voi cum se manifesta "viermisorii"? ca ma cam pune pe ganduri!

multam, si astept sa-mi spuneti ce si cum!

Sarbatorifericite!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Ce sa va spun ca tot nu suntem cam cum ar trebui.
Nu mi-a mai facut febra vreo 24 ore si apoi aseara a inceput iar partida de mataiala, ca nu ii convenea nimic si cand am pus mana pe el am realizat ca are temperatura mare. I-am dat Tylenolul, iar dupa ce si-a facut efectul mi-a mancat foarte bine si a baut si apa. Ca ne-am cam chinuit cu vreo zi in urma sa-i dam apa, nu vroia absolut deloc, asa ca pana la urma il fortam sa bea cu pipeta de medicamente. Ca la pasarele. Asistenta mi-a zis sa am grija sa fie hidratat si ca nu e bai daca nu mananca. Ah, si fara lactate. In nici un caz sa-i dau vreun fel de lactate. Mai si mare dreptate a avut. Eu nu am ascultat-o, Luca imi tot cerea laptic si mi se rupea sufletul sanu-i dau. Si la ceva timp imi vomita tot.
Cert e ca ne curge nasul de jale, sa ne vedeti cu buzunarele doldora de servetele, si eu si sot si stergem de zor la el. Vad ca nu mai tuseste asa de rau.
Azi-noapte a dormit intre noi si iar mi-a facut febra. Nu i-am dat nimic decat in cazul in care depasea 39. Sfat de la doctor. Se pare ca este un virus. Am vorbit cu Elena si spunea ca Alvarica a avut vreo 6 zile febra de 39-40.
Cu somnul sunt in urma de tot. L-am cocolosit pe sot cand a avut gripa, apoi Luca. Ma si uitam, azi-noapte eu dormeam pe o margine de pat, Luca pe jumate de pat, iar taica-sau la fel, ghemuit pe marginuta cealalta. Initial l-am pus in patutul lui cand a adormit, dar dupa cateva ori ne-am pomenit cu el intre noi. Si de nu s-a foit, mi-a cerut apa, ba laptic, nu stiam ce sa-i mai spun. I-am zis ca vacuta nu a facut laptic azi ca nu a avut iarba sa manance, din cauza zapezii ca a acoperit-o. La care el spune: "tata aduce". A fost un dulce.
Acum e 9:45 si inca doarme. Sa sper ca se va trezi bine.
Fetelor, zau daca stiu cum mai rezist. Dar ma bucur macar ca am reusit sa nu iau gripa asta de la ei. Numai cat mi-a suflat Luca in nas si tot nu am inhatat-o.
Eu sunt bine, burtica e cam micuta, nu mai sunt asa de Pufosica cum eram cu Luca, se si vede ca mananc mai putin, chiar am slabit un Kg si nu-mi place deloc chestia asta.
Aseara, colac peste pupaza, mai aveam si arsuri de nu stiam cu ce sa le sting sa ma culc si eu mai repede.
Azi vreau sa fac mancare de praz cu masline. Va fi prima data cand fac asa ceva.
Pup dragele si va doresc la toate sanatate multa.
Ah, Venera, foarte frumoase pozele. Markus s-a facut un frumos si un inalt. Luca tot arata cu degetelul spre masinuta lui Markus. Cred ca o vroia el.
Gata, am plecat,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput