Copilasi de oct-noi-dec 2003 (69)
Raspunsuri - Pagina 10
carmen77 spune:
Andrei!
de la noi!
.
Dana, in caz ca ne citesti, don't be shy, mai da pe la noi
, sa ne povestesti ce mai faceti.
Valeria, sanatate lui Luca, sa treaca repede, dar stii cum e cu virusii astia pe aici ... trec repede, si dupa 3 zile (de obicei), sunt ca noi. Mai greu e cele 3-4 zile cat au febra si nu le convine nimic ![]()

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
ciuf spune:
La multi ani, Andrei!!! De tot ce e mai bun sa ai parte!
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
super mami spune:
LA MULTI ANI ANDREI !!! SA CRESTI MARE, CUMINTE SI DESTEPT.Mi s-a parut ca a zburat ziua asta, e deja super tarziu, pic de somn...si parca abia a trecut dimineata.
Ma ramolesc, e clar. Prea zboara timpul pe langa mine...of of of.
Valeria imi pare rau ca e puiutul bolnavior. O sa treaca in cateva zile.
Ai grija de tine si de fetita.
Cu somnicul nu stiu ce sa zic, e greu mai ales ca tu esti insacinata si ai nevoie de odihna.
Daca imi vine vreo idee....iti zic.
Sanatate multa. La fel si odihna ![]()
Paula intreb si eu acu' la spartul targului. Cand e exact ziulica Alexandrei, pe 13 sau 14 ?
Nu pot sa cred ca aveti deja 37 de saptamani ![]()
Doamne ce repede a trecut !!!!!!
Mai e putintel 
Ma bucur ca s-a distrat printesica, abia astept sa povestesti ce parere are de bebelus.
Laura...de trei lei situatiunea....ce sa zic...
Acuma ma mai oftic si ca a picat mini vacanta la Viena. Mi-ar fi placut tare mult. Din cate am auzit, acolo e tare frumos de sarbatori. Adica cel mai frumos ( zic de Europa ).Ata ete cum se zice.
Voi mai megeti la frau ? Cum mai e ?
Saracutul de el cu virusul ala, porcarie mare cu virozele la copii.
mara nu stiu daca mai citesti acum, dar stiu un truc de la sora mea, cica ar face minuni.
Ii scurtezi periodic suzeta (cate putin, fff putin ca sa nu sesizeze). Cand ajunge prea scurta....nu-i mai place.
Dar nu brusc, ca dupa cere alta. Incet incet.
La ea a mers, iar copilul e un mic terorist incapatanat si tipacios ![]()
Ven sunteti tare frumosi cu totii. E baiat mare deja, maine-l vezi cu fetele la plimbare in masina lui tati ![]()
E un dulce si jumatate. 

Multa sanatate copilasilor si parintilor bolnaviori. Sa va faceti repede bine.
Mamicile cu copilasi....cu doua capete mai mici decat Aldo si Markus
no stres. Cei din urma vor fi cei dintai.
Noi suntem bine. Isabel e caraghioasa, repeta TOT. Si daca se scarpina cineva....hop si ea repede. Zici ca face misto 
Vorbeste incredibil de mult. Si in fiecare zi invata cateva cuvintele noi. Leaga cate 3 civinte.
A inceput serios nu gluma.
Si a inceput sa discute chiar. Adica....legam conversatii.
In plus toata ziua vorbeste cu papusile ei: haide acu, opa su(s); ia papa; stai stai; bye bye; uite bebe....; vlei apa?.....si multe altele.
Le plimba, le invarte, le cara in brate (si ofteaza ca e greu), le bate pe spate si le face nani....lesini de ras daca o vezi.
oricum e o perioada tare distractiva, ne minunam ca tontoneii in fiecare zi si radem de tot ce face.
E o bucurie la casa omului copilul asta
Azi ascultam muzica cu ea si incepusem sa fredonez si eu. Isabel: mami "sssssss" cu degetelul la gurita.
Nu e prima data , dar azi m-a tinut asa toata ziua.
Adicatelea nu-s un talent, ce surpriza
Ma duc si eu la nani nani.
Va pupam pe toti, sanatate multa inca o data si noapte buna...sau buna dimineata acolo peste ocean ![]()
Alexandra si Isabelita Isabel
adriana spune:
Paula,
sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si frumoasa ca acuma.
Multe bucurii de la ea si un fratior care s-o iubeasca muuult.

M-am uitat la evenimente dupa subiectul cu ziua Alexandrei si nu l-am gasit..
Sa pui poze de la petrecere ![]()
De la Olguta si Codrin, pupici 

paula2003 spune:
Azi este ziua ei pe 13.12.2005 face 2 ani. A facut la ora 10. Dar sunt foarte trista ca are 40 gr. si nu stiu ce sa-i mai fac.
Multumesc de urari si voua la fel. Am sa vad cum stau cu timpul si am sa va anunt si de poze.
Pupici.
Paula
cu Paul 37+
siAlexandra 
super mami spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA !!!!!!!!!!
Numai bine ii dorim, sa creasca mare si sanatoasa, sa aiba mult noroc si sa fie fericita si iubita de toata lumea.
Iar voi sa fiti sanatosi, ca sa ii cresteti si sa va bucurati de ei.Of, imi pare rau ca e bolnavioara saracuta papusica.
Sper sa se faca bine repede. Nu-i de la vaccin sigur? Zic pt ca am tot auzit de reacti din astea la copii in urma antigripalului.
Orice ar fi, o sa treaca.
Sa-i aplicati un pupic mare si zgomotos de la noi pe nasuc.Alexandra si Isabelita Isabel
uki spune:
ALEXANDRA
ALEXANDRA
ALEXANDRA
Paula, pai cu febra 40 voi mai sunteti acasa? 
ps. va intrebam si eu ceva... un pic mai sus
, nu stie nimeni sa-mi zica? sau tre sa va cinstesc mult?

Sarbatori
fericite!
Gabriela si
Mariuca(31 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic
Ven spune:
LA MULTI ANI, ALEXA!
Sa cresti mare, sanatoasa, cuminte si mintoasa si sa fii fericita alaturi de fratiorul tau si de parintii tai minunati!
Fetelor, multumim inca o data tuturor pentru urari si aprecieri, va dorim si voua asemenea!
De ziua lui, Markus a fost foarte in verva. A dansat, s-a jucat cu Alicia (alias "ISIA"
) si Razvan, a tipat de fericire, ce mai, parca chiar a realizat cu adevarat ca e o zi importanta. S-a simtit foarte bine, dar a fost cuminte, simpatic si intelegator, cert e ca seara era ud de transpiratie, atata s-a jucat si a alergat.
A primit multe carti, care mai de care mai cartonata si mai frumos colorata, ca lumea stie ca e mare fan al "cititului", masinute, of course, si bani.
Tortul meu a iesit bine (aviz Alexandra
), l-am taiat atunci seara, a placut tuturor. Celalalt, comandat la cofetarie, cu personaje Disney (am pus poze si cu el), l-am mancat noi, ai casei, dupa.....Bun si ala!
Acuma sunt putin trista, ca ieri a plecat mama acasa, si e asa de pustie casa fara ea....
Si vin sarbatorile, si iar suntem numai noi 3....![]()
Si vine Revul, si noi nu putem merge nicaieri, ca Markus n-are cu cine sa stea...

In fine, incerc sa ma "remontez", sa ies din butoiul cu melancolie, ca nu-i bine........but it's so damn hard sometimes.......
Acum copilul a luat viroza de la mine (eu sunt pe terminate, nu mi-a iesit nimic la exudat, deci a fost virotic). Tuseste ca un magarus, a facut azi febra si fonfaie pe nas.......Dar trece, cum a venit! Ata ete!
V-am pupat!
Venera
, mama lui Markus:
-> 
carmen77 spune:
La Multi Ani Alexandra!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai noroc mult in viata. 

POZE NOI 
Carmen
si
carmen77 spune:
Mey, am si eu o intrebare ... de vreo 2 luni nu mai pot selecta alte fonturi sau culori pentru ceea ce scriu pe DC ... care o fi problema? Ca vad ca voi puteti ... si cand e vorba de scris felicitari pentru o zi de nastere ... as prefera sa o pot face "in culori"
.

POZE NOI 
Carmen
si