Copilasi de oct-noi-dec 2003 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA!inca o data!
Ati fost la doctor?

Ven, ma bucur ca ti-a iesit tortul, eu facui duminica niste fursecuri bune de dat cu prastia..... asa au iesit de tari ca am pierdut reteta si asta a iesit! I-am spus la al meu ca se mai fragezesc in timp dar aseara le-am aruncat! Rau ca a luat si Markus raceala, asta este noi am fost toti bolnavi, acum mai sunt eu un pic , dar trece!
super mami, imi pare rau ca s-au stricat ploile cu Viena...ca tare frumos ar fi fost! Pupa bubulinutza mica isteata de Isabel!
uki, noua ne-a zis ca la 2 ani si jumatate - ultimul vaccin din grafic, pentru viermisori uitata-te in kk daca se vad niste chestii albe ca niste firisoare - mie asa mi-a zis bona ca arata ca nici Raducu nu prea a mai luat in greutate, mai mult s-a inaltat! eu zic ca e o perioada! Poti sa-i faci un examen la kk ca sa stai linistita!

Noi suntem bine, program de cantat in fiecare seara, cum va spuneam cred ca il fac cantaretz...olita nu vrem, se cam rasfata in ultima vreme ca a fost al meu acasa cu el, se uita mereu in orice punga aduc in casa sa vada daca e vreo masinutza pentru el...s-a invatat.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
de vreo 2 luni nu mai pot selecta alte fonturi sau culori pentru ceea ce scriu pe DC ... care o fi problema? Ca vad ca voi puteti.

Carmen, atunci cand selectezi, de obicei parantezele alea se duc la sfarsitul textului scris de tine... Sper sa intelegi..
Adica apar ceva de genul [ red][ /red]..
E, tu trebuie MANUAL, sa bagi textul cu pricina intre cele doua paranteze.. Sa-l muti cumva cu mouse-ul

HAi spune ca ai inteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu am fost la dr., avem in fam., dam telefoane si cerem pareri. I-am dat tot felu de supozitoare, sirop pe gurita si i-a trecut un pic dar acum a revenit la loc, nu stiu ce sa mai cred???? Acum i-am dat picaturi de Algocalmin, si sper sa-si revina, daca nu ma duc cu ea la urgenta. De cand nu mai pot sa conduc o trimit si eu cu ce pot, nu pot zilnic taxi si cred ca din autobuz a luat ceva sau s-a asezat langa usa pe scaun si un pic descheiata si a si tras-o curentul.????
Nu stiu, ce importanta mai are, sa se faca bine si gata. Ma dispera ca iar a facut 40 si e maraita, plangacioasa, vrea in brate...si tocmai a plecat soramea de la mine de o ora si isi revenise, si acum...e din nou.
Mai vorbim maine, am treaba si mancare si copil.

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 37+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Hai sa incerc

CODRIN

Sa cresti mare si sanatos, plin de noroc si bani .

Simona, mai da pe aici ... si mai povesteste.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multumesc mult Adriana !

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, tot eu sunt cu probleme. Acum il vad pe fiu-meu ca acuza dureri in spatele genunchilor. Cand merge imi spune ca il doare si pune mana acolo la locul dureros.
Sa fi fost de la febra (a fost si aproape de 40 grade) ori ca e el obosit? Ce inseamna asta?
Paula, sa-ti traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii.
Va pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Imi pare rau sa aud de copiii bolnaviori... Pupam si sa treaca repede!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

sarbatoritilor!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Neata!

Florina, multumesc pt raspuns... mai avem ceva timp, inseamna...

oricum tre' sa ajungem si noi la dr pana nu trece anul...

Paula, incearca si Nevralgin, picaturi, la noi a mers, tot la febra asa mare, si tot asa prelungita..., e cam puternic, dar cica e bun...cam 10 pic, direct in gurita! Sanatate, hai repede!!!

ps. AI GRIJA DE TINE!!! MAI AI PUTINEL, noi abia asteptam sa ne dai vestea mare(vezi poate nasti si tu de rev, ca mine...)

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

CODRINCODRINCODRINCODRIN

SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS, FRUMOS, DESTEPT, CUMINTE...

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput