Copilasi de oct-noi-dec 2003 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

PAULA SI CODRIN!!!!

Sanatate multa pt puiutii bolnaviori!!

Uki,fetita unei preietene cand avea viermisorii se scarpina tot timpul la nas si nu mai lua deloc in greutate chiar daca manca toata ziua.Prietena mea i-a facut coproparazitologicul si acolo i-a iesit.
Fa-i si tu un copro si acolo vezi daca are sau nu.

Paula,mergi cu ea la dc,daca face febra asa mare poate are ceva in gat,la o simpla raceala nu face febra.

Ciuf,poate s-a jucat mai mult sau s-a lovit,da-i si tu cu un unguent antiinflamator.

Ver,inca suntem la stadiul cand papa tzitzi de 2 ori pe zi,la pranz si seara cand face nany,mai vrea ea peste zi,o mai cauta,urla,dar nu-i mai dau,o pacalesc cu altceva,mai greu va fi sa o scot de tot,pe urma ma gandesc ca nu stiu cum se va culca ca ea doar la tzitzi adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu mai merg la dr. Am fost sapt. trecuta sa-i fac vaccinul si nu am stat nici mai mult nici mai putin decat 4 ore la usa pana am tipat ca e nesimtire sa stea o gravida pe ultima suta cu copil mic atattea ore la usa unui dr. Cel mai tare ma doare ca am anuntat ca am venit la telefon si am bagat si capul sa ma vada si cu toate astea....?????
Imi este si teama sa nu pateasca ceva acum pe ultima suta de metri si eu sa plec, ii las legati de maini si de picioare.

La multi ani!

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 37+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

neatza!

Paula, dar poate face asa febra de la vaccin. Zic si eu...

pentru sarbatoritul de azi, Matei!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna dimineatza!

Uuuuffff!!!Vladutz m-a zapacit complet.Tocmai il laudam ca doarme toata noaptea cu o trezire sa bea ceai si acum...l-a apucat.
De examplu aseara...pardon...azinoapte s-a culcat la 00:20.O.K,dar pe la 6:00 s-a trezit si a inceput sa zica sa aprind TV-ul.Partea mea de vina este ca el adoarme cu tv-ul aprins,din ce motiv:dupa ce adoarme,noi ne uitam la tv,asa ca niciodata nu l-am stins.Vazand ca nu adoarme odata si odata,l-am tot amenintzat ca stingem tv-ul si lui nu ii convenea si adormea.Dar se pare ca chestia asta l-a "marcat" si la trezirea de peste noapte cere sa aprind tv-ul
Eu ii spun ca nu e curent,el "ba e",apoi ca vrea laptic,merg cu el la bucatarie dupa laptic,ca a vrut neaparat sa vina,ca apoi sa nu m-ai vreaPana la urma a adormit,dar...eu
De ce si-o fi stricat programul in halul asta?De la saptamana la saptamana se culca din ce in ce mai tarziu dar nu m-am gandit ca se va ajunge la asa ore tarzii!!!!
Acum doarme,cred si eu.Si eu as m-ai fi dormit
Ce sa ii fac?

Ciuf,cum e cu Luca?Il m-ai doare?Speram sa fie o jena care trece.

Paula nu pot crede ca te-au lasat sa asteptzi atat si gravida si cu copilul dupa tine Dar ce au zis cand in sfarsit a-i intrat?Alexa cum se simte?
LA MULTI ANI ALEXA cu inarziere

LA MULTI ANI MATEI!!!

LA MULTI ANI si pt ANDREI si CODRIN!!!

O zi buna!

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

MATEIMATEIMATEIMATEI

bey, unde umblati? bagati condeiu, scrieti ceva...orice! si despre vreme se accepta

de ex: la noi in Buc, ningeeee(ca tot vroia cineva zapada)

... va cinstesc cu un vinache fiert?

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Multumim din suflet pentru urari.
Si noi va dorim tuturor multa sanatate, bucurii, sa cresteti mari, frumosi si destepti. LA MULTI ANI !!! pentru toti nazdravanii si printesele.

Eu mai bag din cind in cind cite un ochi pe la voi, dar de scris nu mai apuc. De astazi incep programul normal, de 8 ore, ca pina acum am avut dreptul la 6 ore. Teoretic, fiindca practic stateam la lucru atit cit era nevoie Asa ca, ce sa mai zic, imi fac mea culpa, dar lipsa timpului ma omoara. Colac peste pupaza, simbata trecuta a fost sotul bolnav, asa ca in loc sa stau acasa cu copilul, a trebuit sa stau la magazin in locul lui, ca nu are angajati, ne ocupam singuri de afacere.

Carmen, uite ca m-am prezentat la apel Cind veniti in vizita in Timisoara ?

Noi sintem bine, Codrin sta peste zi la buni si sint innebuniti unul dupa altul. Normal, fiindca buni ii face toate poftele si il cam rasfata. Asa ca am hotarit ca la anul Codrin o sa faca cunostinta cu gradinita dupa ce trece cit de cit frigul. Sa mai bage nitica disciplina in el, ca daca asteptam pina face virsta de plecat in armata, o sa ni se suie in cap .
De dormit, doarme binisor, dar are si perioade in care se trezeste noaptea si vrea in patul mare Uneori reusesc sa-l conving sa stea in patutul lui, alteori nu am nervi de negocieri si il iau cu mine , desi nu prea pot dormi cu el in pat.
Are 14 kg si 92 cm si din pacate i se mai aude suflul sistolic, dar, din cite am inteles, este explicabil la copii si investigatiile au aratat ca inima lui functioneaza in parametri normali.
E un smecher si jumatate, vorbeste intr-una, leaga bine frazele si e istet. Doar e puiul meu si trebuie sa il laud, nu ?

La voi vine Mos Craciun ? Noi am pregatit un moment surpriza, in sensul ca am chemat o cunostinta sa vina costumata in Mos si sa ii aduca cadourile in seara de ajun. Abia asteptam sa ii vedem reactia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Buna!
Noi aseara am gatit! Raducu a invatat sa faca sandwich-uri, iar eu am facut ciorbita de pui si pui la cuptor, astazi sa fac si garnitura, ceva...Sa vedeti ce tacticos isi aseaza sunculita pe bucatelele de paine -foarte ordonat mananca singur, altfel trebuie sa alerg dupa el prin casa.
Ver@, nasoala treaba cu Tv-ul, faceam si eu asa inainte, dar am renuntat si adoarme muult mai repede. La 9.30 suntem in pat, ne uitam o juma' de ora la Scooby Doo, asteptam cantecelul de la sfarsit si apoi Scooby Doo impreuna cu Raducu merg la nani. Incearca si el zice ca vrea "atu" dar ii spun ca toate desenele animate s-au dus la nani si ca maine ne mai uitam. Oricum in afara de jumatatea de ora de Scooby, sau Flinstones in We nu prea se uita! Poate mai trage un ochi la reclame si cam atat! Nici nu vreau sa-l obisnuiesc chiar daca mi-ar fi mie usor sa stea cuminte la desene. Asa ca tot timpul liber este calare pe noi.
Activitatile sunt cam asa: (seara si in We)constructie de pista pentru masinute, ca nu rezista de la o zi la alta, cantat repertoriu de 5-6 cantecele, joaca cu cuburile, lego, desenat adica mazgalit...plastilina aruncata prin casa, constructie de garaj pentru masini din diverse chestii..cand isi mai aduce aminte scoate friteusa si fostul meu filtru de cafea si gateste...calarit tati prin casa, ture cu motocicleta sau tricicleta prin casa. Acum intelege cand ii spun seara ca face zgomot cu motocicleta si deranjam vecinii...
Este cel mai fericit cand ma ajuta la bucatarie, ducem obligatoriu gunoiul impreuna - el cara sticlele goale...da cu mopu' cu matura, sterge praful, duminica am sters geamurile impreuna - va dati seama ce a iesit!

LA MULTI ANI! Codrin si Matei!
Paula nesimtita rau dr dar si ceilalti pacienti care te-au vazut si nu te-au lasat sa intri. Din pricina asta vreau si eu sa merg la alt dr. unde pot face programare ca m-am saturat de asteptat desi stau in dubii ca e o dr. f. buna, de-aia e si asa inghesuiala mereu!

Simona sa-ti traisca Codrinutu' sa fie sanatos si fericit! Si voi la fel! Cam dimensiunile astea le avem si noi.. Sa ne povestesti cum ati petrecut!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

Buna fetelor!
Intram si noi in clubul copiilor bolnaviori. Dupa ce am stat o saptamana cu tuse nebuna si rosu in gat, dar fara sa ne curga nasul, am ajuns aseara din nou la dr pt ca nu-i cedeaza tusea deloc.
In gat: curat, plamani: curat. Am mers la ORL-ist. Verdict: polipi cat casa. Trebuie scosi. Repede ca sa nu mai chinuim copilul. Eu nu eram asa decisa (fata de barbatul meu) dar dupa reprizele de tuse de azi noapte, cand s-a chinuit de vreo doua ori cu secretiile care ii vin de pe nasuc, m-am decis. Maine mergem si ii scot polipii.
Am fost la dr. Iorgulescu de la Grigore Alexandrescu (a auzit cineva ceva de ea?) la recomandarea medicului pediatru. Mi s-a parut o tipa foarte OK si care ne-a recomandat sa-i scoatem polipii pt ca altfel tot pe ea o chinuim. N-a reustit nici macar sa intre sa-i aspire secretiile, asa-s de mari nenorocitii. Credeti ca fac bine?
Nu mai suport s-o aud cum fornaie, sforaie, sta cu gurita deschisa si tuseste cand se culca si-i vin mucisorii pe gat de innebunesti nu alta.
N-am avut probleme cu ea pana acum cu nasucul, dar cica polipii se pot inflama ireversibil la o simpla raceala si asa raman sau pot ceda usor si se inflameaza iar, dar pot da tot felul de alte complicatii (otite).
Tineti-mi pumnii maine. Mi-e frica de mor, desi toata lumea incearca sa ma linisteasca. Cu Dumnezeu inainte.
Va pup. O sa va spun ce-am facut (probabil luni, cand mi-oi reveni).
Manuela .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Manuela iti tin pumnii, asta e! Bine ca ai luat tauru' de coarne! Asa scapi o data pentru totdeauna, sper! Stiu ca cu cat mai devreme cu atat mai bine! Multa sanatate la micutza!
Pupici!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Vreti sa va distrati putin...pai atunci o puteti face bine merci pe seama mea.Dimineata ma grabeam sa plec cu ceva treaba.
Ajung la masina, cu o sticla de apa pt parbriz in mana, geanta in alta mana si telefonul la ureche.
Vorbeam cu sotul , care imi explica cum si de unde se deschide capota si unde trebuie sa pun apa si unde sub nici o forma nu trebuie sa o pun.
La masina pe care am avut-o inainte ma mai pricepeam, dar la asta pe care o am din februarie ( ziua indragostitilor....mmmm ma iubea anul trecut...sa vedem anul asta ) nici nu stiam sa deschid capota. Pana in aceasta dimineata
Asaaaa.
Ma sui in titiu, caut cateva minutele clapeta de care trebuia sa trag, o si gasesc, o si folosesc. Deschid capota, introduc lichidul curatator de geamuri si .....dau sa inchid animalul.
Da' de unde o tanti finuta asa ca mine sa stie cat cantareste ditamai capota. Eu cu o mana pe telefon am tras batul ala care sustine bucatoaia si normal ca a cazut ca bolovanul. Mama da ce grea era.
In toata gratia mi-a cazut telefonul mobil in motor. Jos nene, jos de tot.
Nici nu va puteti imagina asa o scena: eu tipand la sot sa nu inchida ca a cazul aparatul, el tipa ca "bine a auzit"....adicatelea vorbeam cu motorul din punctul altora de vedere (care oricum se holbau...ca la o femeie cu capul prins in motorul vehiculului).
Sa vedeti figuri artistice pe mine incercand cu disperare sa-mi introduc o parte anatomica in motorul masinii....da nu intra niciuna.
Am bagat si o sticla pe care o aveam in masina....nu intra nici aia.
Intr-un final am rupt o craca dintr-un copacel ( jalnica scena) si am reusit sa imping telefonul care a aterizat sub masina. A urmat o alta taraiala....pe sub masina de data asta. Inca vorbeam si dadeam explicatii.
Acuma rad de nu mai pot, dar atunci....
Of, of...femeile astea si tehnica moderna ...
cateodata chiar ma intreb ce o zice consortul cand ma vede in halul asta. Nu sunt asa tot timpul....dar periodic trec prin minuni de genul asta In rest...bine. Avem de doua zile musafiri, pana duminica. Isabel e incantata. Are extra portie atentie.
Acum dorm toti, si copilul si musafirul....amandoua langa mine nanai nani musafirul mamii Revin in cateva minutele, ca daca nu consum o cana de cafea....lesin.

Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput