Copilasi de oct-noi-dec 2003 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

LA MULTI ANI!
Stefan-Cristian, Tudor, Alexandra, Alvarica, Markus!
Sa va traiasca puiutii frumosi si destepti!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Markus, Alvaro, Patrick si Maria Cristina. Sa cresteti mari, sanatosi si sa ii bucurati pe parintii vostri.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani Markus, Alvaro, Patrick, Tudor! Toate urarile noastre de bine pentru voi!

Fetelor, eu sunt suparata ca Luk mi-a facut febra mare azi-naopte. Scrieti-mi si mie repede de leacuri babesti sa-i scada temperatura. Are peste 39. Ii dau Tylenol, scade un pic si apoi iar creste. Ma dispera. Mai e si sambata.
Multumesc,
Ciuf si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ciuf, nu ai fiole de algocalmin in casa? Cateva picaturi de algocalmin fiola sunt bune si eficiente. Sau sosete cu otet, impachetari cu prosoape ude cu apa la temperatura camerei, sters cu putin spirt pe frunte si manutze... Si mergeti la doctor. Vezi sa nu faca vrea boala eruptiva. Sanatate multa!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

La multi ani Markus, Alvaro, Tudor, Patrick, Alexandra, Stefan-Cristian sa va fie viata un vis frumos si sa fiti fericiti!!!!

Ciuf incearca sa ii pui in picioruse sosete imbibate cu otet, miroase in jur da' scade febra sigur, sigur.
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Markus, Alvaro, Patrick si Maria Cristina LA MULTI ANI!!!!!!!
Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi, cuminti si fericiti.
Petrecere frumoasa si cadouri muuullltttteeeeee Laura...eu am avut varicela, au aparut bubitele chiar cu o zi inainte sa plecati voi in vacanta, am crezut ca ai citit. Mi s-a tras de la copilul cu care povesteam cu ceva timp inainte ca am intrat in contact. Eu intrebam de Isabel daca o lua...dar ea nu a luat.
Ma uit si eu acum la pozicile voastre.
Cred ca m-ai pomenit, ca te-am si visat intr-o noapte...Muamaaaa da ce urias aveti voi, ce mananca mai copilul vostru ????
Isabel tot piticuta...86 cm. O duce mama la baschet si tata la karate asta-i planul .Ileana nu mai doarme asa mult, acum e ok. Era de la niste pastilute pt nasuc. Dar nu stiam si de aici tot stresul.Valeria....babesti stiu doar de sosetele cu apa si otet. Noi ii punem pt efect rapid supozitoare. Sunt unele f bune: rectamigdol.
Scade febra imediat.
Si racoare in camera. saracutul, aveti grija si mergeti la dr mai bine.
Poate sa fie si o viroza, sau o boala eruptiva.
Dar nu te ingrijora, in perioada asta e normal.
Sanatate multa.Am intrat si noi in lumea copiilor posesori de olita, dar degeaba.
I-am dat-o de cateva zile. Stie pt ce e,, spune si da explicatii. Sta pe ea pana ma plictisesc eu. Are un bb papusica care are si el olita si face pipi....
Dar cum fac sa faca prima data ?
Sunt convinsa ca daca nimereste o data....o sa-i placa tare.
Am lasat-o fara pampers si am reusit doar un pipi in hol...pe jos.
Care-i secretul?
Cam complicat cu olita asta.
S-a trezit si minunea, acum m-a strigat frumos. Ieri ne-am trezit cu ea in camera...mi-a sarit sufletul nu alta. Nu stiu daca v-am zis dar am decis ca anul asta sa-i fac personal tortuletul. Cu fructe...mmmmm.
Asta e hotararea unei tanti care e un dezastru si un antitalent in bucatarie.
De fapt, mai varza ca mine....nu am mai intalnit pana acum.
O sa mai cumparam unul de rezerva....in caz ca-mi iese o bomba de tort.
Dar intentia conteaza. O sa fie distractiv.
Or sa fie cativa copii cu parintii din dotare si cativa extra adulti.
Abia astept.
Gata am fugit la papusica.
Pupici
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

ALVARO,PATRICK,CRISTINA,MARKUS,TUDOR!!!!

Noi ieri am fost la fina mea care a implinit 5 ani si am ajuns acasa la 11 noaptea,Julia era moarta de somn dar acolo s-a jucat si a dansat cu copii,nu a stat o secunda cuminte,o face mama dansatoare ca prea mult ii place.La anu oricum vreau sa o duc la inot si la dansuri ca sa-si mai consume energia.

Ieri mi-am cumparat varza sa pun la murat ca tare mi-e pofta de o ciorbica cu zeama de varza,de abia astept sa se acreasca.

Ciuf,cum ti-au spus fetele pune-i sosete cu otet,mie dc mi-a mai zis sa-i fac impachetari cu un prosopel inmuiat in apa calduta. pt puiut sa se faca repede bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare!
Avem aici: http://community.webshots.com/album/521003629AxHaTJ poze de la petrecre!
Multumim frumos de urari!
Revin cu detalii, ca Markus mi-a sters un ditamai mesajul!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutzi spune:

Buna seara,
Mai dam si noi raportul fff rar. Fetele sunt f bine si f cuminti.
Iasmina e fetita mare, vorbeste f bine in fraze, doar r nu zice. Cand se joaca singura ma imita si vorbeste cu jucariile dupa cum vorbesc eu - le cearta, le ameninta ca le da bataita (nu ca ea ar fi primit vreodata), le alinta etc. E o scumpa. Pe Miruna o iubeste f mult si ii tot da jucarii, o mangaie si dragaleste0.
Miruna e un copil nemaipomenit de cuminte, rade tot timpul, doarme tota noaptea, iar ziua manca la 4 ore.
Va las ca Iasmina e la mine in brate si vrea si ea sa scrie.
Daca vreti sa le vedeti, am pus poze noi la
http://community.webshots.com/user/tutzica
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ven, vazut poze. Frumoase. Dar sarbatoritul si mai si.

Ciuf, ce face Luca?

Alexandra, incearca sa o a sezi pe oala prima oara cand e bine dispusa. Si stai lanaga ea cu ceva care o atrage mult. Poti sa-i citesti dintr-o carte, sau sa ii dai ceva inmteresant de joaca. Si poate, poate iesi si primul pishu. A, si poate ar fi bine sa pui mai intai olitza langa un calirofer, sa nu fie foarte rece, sa-i creezi disconfort. Bafta multa!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput