Copilasi de oct-noi-dec 2003 (69)
Raspunsuri - Pagina 7
carmen77 spune:
Multumim de aprecieri, fetele
, si eu ma uit la pozele cu copilasii in fiecare zi aproape, avem niste copii super frumosi toate
.
Alexandra, mie imi place mai mult prima papusa, dar ... cred ca alegerea e a ta pana la urma, tu stii mai bine ce ii place mai mult lui Isabel
.
Despre zapada, nici mie nu imi place frigul sau zapada
, dar deocamdata ... tre sa le mai suport o vreme. Cel mai tare urasc sa curat masina de zapada si sa dau cu lopata zapada de pe drive, dar ... sa zicem ca asa ma mentin in forma
. Sotul e toata ziua la munca, asa ca daca vreau sa iau masina .... tre sa fac miscare
.
Lasa ca imi iau eu revansa si ma mut intr-o tara calda mai incolo ... 
Ven si Boeru, sanatate!
. Si aveti grija cu ce spune Adriana, eu nu sunt la curent, dar ... sa va tratati si sa va faceti bine repede.
Azi a inceput iar sa ninga ... cu niste fulgi imensi, asa ca deja e zapada destul de multa pe jos ... asta e pentru Ileana
.
Va las ca s-au terminat desenele animate cu Tractor Tom si acu vrea sa coloram.

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
carmen77 spune:
La Multi Ani TUDOR
. Sa cresti mare, sanatos si sa ai noroc cat cuprinde. Andreea, mai da pe la noi ... sa ne mai zici din ispravile lui Tudor.

POZE NOI 
Carmen
si
ver@ spune:
LA MULTI ANI TUDOR !!!
LA MULTI ANI STEFAN CRISTIAN !!!
Sa fiti sanatosi si cuminti.
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
ver@ spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA !!!
LA MULTI ANI MARIA CRISTINA !!!
LA MULTI ANI MARKUS ANDREAS !!!
LA MULTI ANI ALVARO DANIEL !!!
LA MULTI ANI PATRICK !!!
Petreceri frumoase va doresc tuturor si bineinteles asteptam poze!
ver@ spune:
Avem poze de Mosh Nicolae!
Ce pacat,am vrut sa pun filmuletele cu momentul in care Vlad a vazut ce a primit de la Moshu dar nu merge...si nici macar o poza nu i-am facut cu cadourile,asa ca in album sunt doar poze cand isi pregatea ghetutzele...Am preferat sa il filmez pt ca a fost supeeer.
El de cate ori il intrebam ce vrea de la moshu,spunea "gobuletze"Tot vedea el pe la magazine...si i-a luat tasu' un set de 12 intr-un tub de plastic.Cand le-a vazut a exclamat:"gobuletze,mama ce de gobuletze a adus moshuuuu".A fost f incantat.Si i-am m-ai luat cuburi,avion,masinutza,fructe.
super mami spune:
LA MULTI ANI TUDOR OCHIOSUL !!!!!
Sa cresti mare si puternic, sanatos si cuminte. Frumos esti deja.![]()
Mami lui Tudor sa va traiasca sanatos baietelul. Destul de nazdravan e...ai mai putea sa povestesti cate ceva. Mie imi plac asa de tare nazbatiile celor mici...
Elenaaaaaa maine e ziua juniorului. Unde umblati, ca v-ati intors din Ro...nu ?
Unde or fi...stie cineva ceva?
Scrie si tu o vorbulita, ca sunteti bine si atat.
Pupicei familionului.
Carmen...uite acum as avea asa un chef de zapadaaaaa. Am fost azi la cumparaturi si am mai cumparat tot felul de ornamente pt bradut...ar merge o alee alba in fata casei.
Chiar ca ai dreptate cu lopata....pai faci conditie fizica.
Sotul tau nu iti explica dupa o zi de ninsoare ca ai un colacel pe talie pa care nu l-a observat pana acum ?![]()
Piticotul cred ca e super incantat.
Si mie tot prima imi place mai mult, dar....imi plac amandoua.![]()
Adriana sa vezi ca am vazut una si mai si.Un bb de 16 luni (adica dimensiunile unui copil de 16 luni) care face o gramada de minuni. Spre ex nu sta cuminte in carut si se agita si vrea sa iasa, sau merge daca il ti de manute, vorbeste si zbiara cand nu-i convine....cam tot ce fac minunile noastre la 16 luni. E demential, zic astia in reclama "fratiorul ideal". E prea mare pt ea, dar peste vreo 2 ani ii iau sigur.
Adevarul e ca daca incepi sa te uiti...o iei razna. Chiar vorbeam cu sotul meu ca au inventat astia jucarii care fac orice. La orice te-ai gandi...exista jucaria care face chstia aia.
Si eu sunt plina de pofte...parca le iau pt mine.Pt bolnavei un pupic mare de la noi si multa sanatate. Sa va faceti bine repede....ca vine mosul acusica.

Noi doua am fost azi la cumparaturi ca doua domnisoare. Ne-am fatait, am cumparat jucarii (mai putin papusica...o luam zilele astea ca m-am hotarat la cea cu codite).
Dar sunt tare incantata de Isabel care merge de manuta super cuminte. Ptiu ptiu ptiu.
Pana acum n-am avut astfel de experiente, asa ca ma tot minunez.
Chiar a fost tare frumos.
Dupa ne-am mai plimbat...mi-a placut.
Masuta nu a impresionat-o cu nimic, nici macar nu se uita la cutie...care e in nasul ei in hol.
Nici macar cand ma chinuiam sa o car de la masina in casa nu a fost curioasa sa vada ce trage mama lesinata dupa ea.
O sa-i placa cand o sa o primeasca montata.
Mie imi place tare, m-am prostit cu jucariile astea.
Pana acum ma uitam la jucarele de bebelici....da' se pare ca am minte de copil de 2 - 3 ani ca astea ma incanta tare.
Trebuie sa plec ca are si tati treaba la calculator.
Noapte buna sau ne vedem mai tarziu....depinde de gradul de insomnie din aceasta seara...sau de ce mai dau pe la tele....
Alexandra si Isabelita Isabel
vikinga spune:
Buna fetelor!Ehei miine e zi mare, avem cei mai multi sarbatoriti la un loc! La multi ani Alvarica sa cresti mare, sanatos si sa aduci numai bucurii!La multi ani Markus, barbatzel voinicel plin de energie!La multi ani Patrik!Ciuf offff cit de mult te inteleg..e greu de tot cind partii pleaca mai ales ca au stat 6 luni! Off si iar offff....Dar tu nu poti sa ii aduci de tot la tine? Ca parca stiam ca nu e greu in USA pt persoane la pnesie sau dupa o anumita virsta. Abia astept sa-i aduc pe ai mei aici, mai in vreo 2 ani asa.In alta ordine de idei, ne-am intors din vacanta duminica seara, drumul a fost super obositor pt un copil de 2 ani. Am fost asa de neinspirati sa mergem cu masina..2500kg la dus si tot atita la intors..aiurea. Avem si citeva poze daca vreti s ane vedeti spanioli asa
http://community.webshots.com/album/518584358HfnLvnLa controlul de 2 ani Aldo a avut 95cm si 14 kg, dr ne-a zis ca se inscrie perfect in grafice ca un copil bine dezvoltat pt 3 ani
, un lungan. Insa cu vorbitul nu sta prea stralucit. O amestecatura de cuvinte pe toate limbile pe care le aude, stiu ca e normal, si dr a zis ca trebuie sa-i dam inca 6 luni ca sa ajunga sa vb ca un copil de 2 ani, insa nah..ca orice mama vreau sa fie totul ok. El are o dorinta mare sa vorbeasca, construieste si fraze in care pune 2 cuvinte inteligibile si restul pe limba lui. Si ca ati spus ca ai vostri stiu sa numere, nah s ava zic ceva haios:)) Il invat pe Aldo unu zice si el acolo onu, doi "do" si ...ajungem la sase, iar Aldito al meu zice "scheisse" exact rahat adik pe germana
. Nu zice el multe cuvinte dar a prins esentialul ca sa zic asa
. Si doar nu zicem asa des dar ne-a scapat cuvintul, adik mie mai exact
Intelege tot dar mai mult romanesete, raspunde "Ado" cind il intreb cum il cheama, acum cit a stat in spania a prins mult spaniola, numai ola ola zice la toti si la ciine si la tages mutter si la copii. Is haioase rau combinatiile astea de lb, de ex zice el "ola ola wau wau(adik ham ham ciinele)". PS: supermami am asteptat telefonul tau insa nimic
, ei vezi daca imi trimiteai sms cum te rugasem cind inca eram in germania, ca sa am nr tau? te sunam eu
nu-i nimic, pe data viitoare:)PS: care dana s-a retras de pe DC? si de ce?www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
carmen77 spune:
Vikinga, daca e vorba de Danateo ... da, s-a retras, a fost un mic scandal ca s-au inchis temporar Umanitarele si ... urmarea e de ghicit.
Despre SuperMami, daca citesti un capitol in urma, ai sa vezi ca a facut Varicela
, de aia nu te-a mai sunat ... ca nu a mai putut iesi din casa. 
Acu ma duc sa ma uit la poze ... revin cu impresii.

POZE NOI 
Carmen
si
carmen77 spune:
Am revenit .. SUPERBE! Aldo e tot mai frumos
, si peisajele sunt mortale ... am hotarat, ma mut in Spania
, mai tre sa gasesc si ce sa fac acolo ... LOOL ....
Gata, am fugit la Matei ... ca vrea sa iesim la plimbare prin zapada.

POZE NOI 
Carmen
si
adameasca spune:
'neatza!
Boeru, ma bucur ca nu-l mai duceti pe Raducu la cresa, ca ma saturasem eu citind ca e iar bolnav...
Vikinga, bine ati revenit din vacanta!
Supermami, ma bucur ca e bine printesa mica. Acum doarme tot asa demult? Papusile alea is tare frumoase, dar tinand cont de faptul ca nu pricep, nu stiu pe care sa te sfatuiesc s-o iei.
Julia, spor la intarcat! Cu rabdare, ca o sa se rezolve.
pentru sarbatoriti! Petreceri frumoase si multa sanatate! 
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal