Copilasi de iunie-iulie 2003 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
Cornelia spune:
Buna!
Da, ne gandim daca sa o luam pe Maria cu noi de vreo doua sapt. Ma trezesc speriata, crezand ca am plecat si am lasat-o acasa
. Plecam patru persoane cu masina. Trecand peste faptul ca ar fi super obositor drumul (pt. toata lumea, inclusiv pt. ea), nu stiu daca am avea loc de bagaje. Plus ca ne propusesem sa mergem singuri pentru "intarirea relatiei"
. Psihologul ne-a zis ca o sa ii fie greu, dar nici nu trebuie sa exageram acum si sa nu ne desfasuram normal viata.
Trebuie sa intrebam si la agentie, daca o putem lua cu noi. Ca rezervarea am facut-o pt. doua persoane.
Nu stiu ce sa zic. Doru imi zice ca daca eu zic da, o luam, fara discutii. Si uite asa a pasat responsabilitatea deciziei.
Nu cred c av-am zis, nu am inceput serviciul. Am lasat-o pt. ianuarie.
Anamaria, conduci? Cum e? Ai plecat singura cu baietii? E posibil sa fiu nevoita sa plec maine singura la vaccin cu Stefan si imi tremura picioarele... Abia azi am mers singura in masina, dar Doru era in fata mea
, asa ca deocamdata nu sunt prea sigura pe mine la volan.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
bychi spune:
Gio, felicitari si multa sanatate! Ma bucur mult pt. voi!
Bobi, am ascultat aseara postul recomandat de tine. E tare fain! Multu.
Noi am fost putin plecati (fara Tiberiu) in Germania si am ajuns pt. 3 zile la ski in Austria. A fost atat de fain, inca sunt nostalgica si mai visez la acele zile!
Citesc din urma si mai revin
Bychi 
Kehleyr spune:
Buna fetele,
Anamaria insanatosire grabnica. Poate o sa folositi totusi costumul acela cu alta ocazie.
Cornelia, plecati in strainatate? Cred ca totusi ati fi cam inghesuiti 4 adulti si Maria in masina. Este posibil sa ai probleme si cu rezervarea, in unele locuri numai pana la 2 ani este gratuit. Felicitari pentru decizia de a amana serviciul
.
Stefi mi-a facut febra azi dimineata. Fara nici un fel de alt simptom. Aveam 38.4 si a avut si somnul cam agitat. Dar nu tuseste, nu e apatica, nu are diaree, nu o doare nimic -- si ea spune imediat cum o doare ceva. Nu stiu ce o avea... ma gadesc sa nu fie debut de boala infectioasa - mai ales cu epidemia asta de rujeola
, si am auzit cazuri de copii vaccinati care s-au imbolnavit totusi. Dar nu am avut contact cu nimeni.
Aveti idee... daca este sa fie rujeola sau varicela, sunt periculoase in sarcina?... Rubeola stiu ca e, dar sunt vaccinata.
Si noi vrem sa dam sambata o raita prin magazine, probabil la Dalles. Si mergem sa vedem Harry Potter - fara copil
.
Diseara merg la un spectacol de flamenco... aseara am fost la balet dar nu a fost chiar asa extraordinar.
Am inceput sa ne gandim cum organizam in casa odata cu venirea lui bb2. Anamaria o sa rada de mine (ca stiu cum stau ei
) dar efectiv nu avem loc. Noi avem 3 camere, dar 65 mp, si nu stiu cum asezam totul. La noi in dormitor nu mai are loc nimic ca este si biroul sotzului, la Stefi in camera avem un sifonier imens... Ma gandeam sa trasnformam dormitorul nostru (care e mai mare) in camera copiilor, dar patul nostru nu are loc in camera cealalta. Parca vad ca punem bb-ul in sufragerie
unde nu am nici macar usa...
Luminous beings we are, not this crude matter.
bychi spune:
Cornelia, cred ca e mai bine sa o luati pe Mariuca cu voi, mai ales ca stati mai multe zile si mai ales ca din ianuarie incepi serviciul. E important sa fiti cat mai mult impreuna acum. 
Aaa, de azi pana duminica la Romexpo, e targul pt. copii Kidex! Cu siguranta gasim ceva cadouri pt. copilasi. Poate ne intalnim pe acolo!
Azi e intalnire de mamici????????
Bychi 
carmenutza spune:
Propun sa amanam intalnirea pentru luni. Sintem destul de dezorganizate ca sa ne vedem azi si probabil ca multe ar vrea sa vina dar nu au cum sa afle. Hai sa facem lista ca la carte, stabilim locatia si ramane pentru luni.
1.Carmenutza
2.
Bibi, Martta i-ati inscris pe copii la petrecerea pentru pitici de la barou?
cgaby spune:
deci ramane pe luni....
1. carmenutza
2. gaby
asteptam continuarea......
trebuie sa-i gasesc lui stef costum de craciunel...pentru serbare. are cineva idee unde as putea gasi???
pupici si sanatate!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
bobi spune:
vin si eu...
1. Carmenutza
2. Gabi
3. Bobi
hai sa ne gandim si la un loc... am inteles ca la nicoresti v-ar fi placut. eu nu am fost acolo, mie imi e indiferent, mai propuneti si sa facem o rezervare undeva
pupici
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
alexandrueduard spune:
1. Carmenutza
2. Gabi
3. Bobi
4. Magda
5.
Magda si Alex(2 anisori!)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
romana spune:
Baietii mei sint bolnavi. Cel mai grav e Cristi. Are enteroviroza.
A inceput cu voma si diaree, plus ca nu putea inghiti nimic nici mincare nici apa. Asta alaltaieri. Ieri a mai mincat un pic de banana, orez, morcovi. Are febra mare, 38 cu 7.
Are diaree si refuza azi sa manice. Nu pot sa-i dau nici medicamente ca daca mi le simte in apa nu o bea, ceaiul nu-l prea vrea.
Sper sa nu ajunga la perfuzii.
Ati mai patit sa nu vrea sa manince si sa bea decit apa?
ce ati facut? cum i-ati convins?
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Cornelia spune:
Romana, multa sanatate baietilor! Nu te pot ajuta cu sfaturi. Medicul ce spune? Sper sa reusesti sa il convingi sa manance si sa ia medicamente.
Dana, da, mergem in strainatate. Parca e gratuit la hotelul unde vom sta pt. copii sub 6 ani, dar nu stiu sigur. Luam hotararea sapt. asta, ca nici nu o avem trecuta pe pasaport si nu prea mai e timp.
Azi am plecat singura cu masina cu Stefan la vaccin! Cati m-or fi injurat
, nu stiu, dar am facut un prim pas!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze