Copilasi de iunie-iulie 2003 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
Andra_ spune:
Madic -
Mariucai, aproape mi-au dat lacrimile citind, parc-am vazut-o fata in fata cu batul!!!
Off, ce dulci sint!!!
Luca ieri a facut ptr prima data caca la wc, si i-am spus ca Mosul e cu ochii pe el si ca a vazut si o sa-i aduca cadouri, asa ca era fr. incintat dimineata cind le-a vazut, si el a zis ceva gen "daca fost cuminte"...
eu tot pe baricade, ma asteapta o noapte alba la birou 

pup u,
Andra
alinuta spune:
la multi ani nicol! 

la multi ani tuturor nicoletelor si nicolailor!
la noi a venit mosul duminica (m-am inspirat de la romana 74 - multumesc frumos de idee
), asa ca simbata seara am pregatit ghetutele. impropriu spus pregatit, pentru ca alex era tare nedumerita ca trebuie sa curete ghetutele, dadea cu peria pe ele, nu foarte entuziasmata, spunindu-mi:"sint culate papucii mama, nu mai (s)pala aze paucii!" pina dimineata fireste ca a uitat de mos, oricum nu face diferenta intre mos nicolae si mos craciun, pentru ea mosul este "nenea ala cu ba(r)ba cale aduce jucalii mute-mute". fara prea multe explicatii. a fost tare incintata de dulciuri si jucarii, nu mai contenea minunindu-se "mama, ce multe bobo ale aze, toate sint pentu aze!" si da-i la indopat cu bobo, in ciuda insistentelor mele de a minca de dimineata, si-apoi cum sa-i iei copilului bomboanele din mina o data ce i le-ai dat, s-o mai pui si la masa si eventual s-o tii iin scaun sa manince tot? nici pomeneala!
tot simbata seara am impodobit si bradul, adica alex si adi au buchisit la el, io m-am ocupat de o placinta cu brinza, ca asa era la mama acasa, noi faceam bradul cu tata si din bucatarie veneau niste arome de papa bun si cozonac cu nuca, si mi s-a facut asa un dor de copilarie, si de bomboanele cu hirtie colorata pe care le puneam in pom, si de colindatorii din ajun, si de mirosul de portocale, si doamne ce nostalgie ma cuprinse...
dar si-acum e-asa frumos, sa-mi vad gazulica mica topaind vesela pe linga pom si minunindu-se de fiecare globulet si fiecare steluta! ah ce bine e sa ai copii!
hai va pup ca zau m-a luat cu amintiri frumoase si mi-e sa nu m-apuce vreo pohta de dat apa la soricei!
Alina si Alexandra
poze alex
cgaby spune:
buna!
ce frumos povestiti.....
si la stefan a venit moshu...luni seara a primit dulciuri si fructe...evident ca nu s-a last pana ce nu le-a mancat!
ieri a venit moshu si la gradinitza...ce fericit era, cand a ajuns acasa si mi-a povestit!![]()
e targul de carte pt copii mici la teatrul ion creanga! intereseaza pe cineva???????
noi sambata dam o raita prin magazine, sa vedem ce luam de mos craciun....
pupici tuturor si sanatate!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
nicol74 spune:
oau ! ce atmosfera pe aici, pacat ca nu avem si zapada ...
va pup si va multumesc mult de urari si de floricele !
hm, se pare ca Andra inchide luna noiembrie
?
O zi buna,
Nicol
bobi spune:
saliu,
fugutza, sa va mai spun odata! super post de radio ptr copii, pe 99.3 fm, itsy bitsy radio... f reconfortant dimieatza, se inveseleste cupchilu inainte sa ii duci la cresha, gradi, etc...
si 2. nu ne vedem joi???
pupici
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
anamaria spune:
salutare fetelor! 
a venit si la baietii mei mosul (mi-a fost mila sa le pun cate un bat, desi aproape zilnic il merita!
)
noi acasa le-am pus in ghete doar dulciuri. din pacate tudor era la soacra-mea, asa ca nu i-am vazut reactia in direct, dar oricum cand am ajuns noi radea cu gura la urechi, tzopaia de mama focului si zicea "hai, bogdan, a venit moshu!!!". acolo au avut si dulciulete, si jucarii, iar cumnata-mea le-a luat cate o felicitare muzicala cu iarna, de care tudor a fost super-incantat! a, si niste carticele de povesti si colorat. a mai fost moshu asta si la ai mei, acolo le-a adus robotei care se transforma in rachete, bombonici si... baterii - tudor asa ceruse, el inca nu le-a vazut, acum trebe sa apara cu tati de la mamaie... dar bogdan, cand le-a vazut, a fost extrem de emotionat, mai mult chiar decat la propriile lui cadouri: "uite, mami, lui tudor i-a adus mosul baterii, exact cum i-a cerut el! si mi-a adus si mie... ca sa nu ne mai certam..."
acuma eu nu pot decat sa sper ca va tine minte si n-o sa se mai certe... 
in rest, toate-s vechi si noua toate... tudor tot cu nasuc curgator iar eu m-am ales cu o... otita
n-am mai avut de ani de zile!
si va spun ca e tare nasol...
in ultima vreme am avut o perioada tare paguboasa la bani... saptamana trecuta mi-am bagat geaca la spalat avand in buzunar un carnet cu 10 tichete de masa ale lui adi - facusem economie si nu cheltuisem nici unul pana atunci 

(noroc ca celelalte 10 le daduse la ai lui si astfel au fost salvate!
)
si apoi ieri la gradi m-a anuntat educatoarea ca nu mai participa la serbarea aia cu costume, asa ca dupa ce am cheltuit 5-6 sute de mii cu costumul ala acuma ne-am trezit ca a fost degeaba! 

in concluzie, acuma sunt in concediu medical si sper sa ma mai relaxez, ma simt si eu foarte obosita si de multe ori sunt nejustificat de nervoasa, dar credeti-ma ca programul zilnic de trezit la 6.15, plecat la 6.50 din casa, inghetat de frig in statie / autobuz , cele 8 ore de servici (destul de plictisitor, si aici astept sa trec de 'perioada critica'...), apoi adunatul copchiilor de la crese/camine, vizite la bunici, mancare, spalat/ intins/ strans rufe, etc... ma epuizeaza!!! si apoi trebe sa arbitrez luptele dintre copii
sau sa le fac fata celor dintre parinti
(aici vorbesc la figurat, din fericire...
)
asa ca va pup pe toate si pe toti, sper ca mosul v-a adus cadouri minunate la toti... si ca vor veni timpuri mai bune!
(by the way, eu abia astept sa vina vara si sa plecam la mare!)
romana - pai de ce te gandesti cu groaza ce faci peste 2 ani? ca atunci baietii vor merge la camin, si pt maria cred ca va fi destul de usor s-o gasesti chiar pe MaryPoppins, daca asa vrei! 
cornelia - de ce nu o luati si pe maria cu voi de revelion, daca tot pleci cu inima stransa??? eu cred ca daca e posibil, o sa va faca foarte bine la toti, mai ales mariei si tie!
anamaria, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).
anamaria spune:
salutare fetelor! 
a venit si la baietii mei mosul (mi-a fost mila sa le pun cate un bat, desi aproape zilnic il merita!
)
noi acasa le-am pus in ghete doar dulciuri. din pacate tudor era la soacra-mea, asa ca nu i-am vazut reactia in direct, dar oricum cand am ajuns noi radea cu gura la urechi, tzopaia de mama focului si zicea "hai, bogdan, a venit moshu!!!". acolo au avut si dulciulete, si jucarii, iar cumnata-mea le-a luat cate o felicitare muzicala cu iarna, de care tudor a fost super-incantat! a, si niste carticele de povesti si colorat. a mai fost moshu asta si la ai mei, acolo le-a adus robotei care se transforma in rachete, bombonici si... baterii - tudor asa ceruse, el inca nu le-a vazut, acum trebe sa apara cu tati de la mamaie... dar bogdan, cand le-a vazut, a fost extrem de emotionat, mai mult chiar decat la propriile lui cadouri: "uite, mami, lui tudor i-a adus mosul baterii, exact cum i-a cerut el! si mi-a adus si mie... ca sa nu ne mai certam..."
acuma eu nu pot decat sa sper ca va tine minte si n-o sa se mai certe... 
in rest, toate-s vechi si noua toate... tudor tot cu nasuc curgator iar eu m-am ales cu o... otita
n-am mai avut de ani de zile!
si va spun ca e tare nasol...
in ultima vreme am avut o perioada tare paguboasa la bani... saptamana trecuta mi-am bagat geaca la spalat avand in buzunar un carnet cu 10 tichete de masa ale lui adi - facusem economie si nu cheltuisem nici unul pana atunci 

(noroc ca celelalte 10 le daduse la ai lui si astfel au fost salvate!
)
si apoi ieri la gradi m-a anuntat educatoarea ca nu mai participa la serbarea aia cu costume, asa ca dupa ce am cheltuit 5-6 sute de mii cu costumul ala acuma ne-am trezit ca a fost degeaba! 

in concluzie, acuma sunt in concediu medical si sper sa ma mai relaxez, ma simt si eu foarte obosita si de multe ori sunt nejustificat de nervoasa, dar credeti-ma ca programul zilnic de trezit la 6.15, plecat la 6.50 din casa, inghetat de frig in statie / autobuz , cele 8 ore de servici (destul de plictisitor, si aici astept sa trec de 'perioada critica'...), apoi adunatul copchiilor de la crese/camine, vizite la bunici, mancare, spalat/ intins/ strans rufe, etc... ma epuizeaza!!! si apoi trebe sa arbitrez luptele dintre copii
sau sa le fac fata celor dintre parinti
(aici vorbesc la figurat, din fericire...
)
hai ca m-am intins ca o placinta (cu branza... alinuta
mmmm) asa ca va pup pe toate si pe toti, sper ca mosul v-a adus cadouri minunate la toti... si ca vor veni timpuri mai bune!
(by the way, eu abia astept sa vina vara si sa plecam la mare!)
romana - pai de ce te gandesti cu groaza ce faci peste 2 ani? ca atunci baietii vor merge la camin, si pt maria cred ca va fi destul de usor s-o gasesti chiar pe MaryPoppins, daca asa vrei! 
cornelia - de ce nu o luati si pe maria cu voi de revelion, daca tot pleci cu inima stransa??? eu cred ca daca e posibil, o sa va faca foarte bine la toti, mai ales mariei si tie!
anamaria, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).
cgaby spune:
si eu m-a bag la intalnire pentru maine....deci?????
unde???? la ce ora????
pupici....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
romana_74 spune:
Da CORNELIA- are dreptate Ana Maria... ia-o si pe Maria cu voi... sa stii ca nu ii va face bine fara tine atatea zile mai ales acum!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)