Copilasi de iunie-iulie 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici!

Romana_74, asa e, din pacate. Totusi, acum e mai bine. Doar ca la poze tot trista sta .

Crisa, bine ai revenit din plimbari!

Dana, si eu aveam aceeasi "presimtire" si "dorinta", dar nu a fost sa fie . Orice ar fi, bucuria o sa fie imensa!

Magdone, succes la ultimele pregatiri!

Bobi, felicitari pt. prima piesa de teatru ! E curajos tare, daca a rezistat la Capra cu trei iezi . Noi mai asteptam pana sa experimentam teatru de papusi. Sper ca pana merge la scoala sa suporte si papusi animate.

Fetelor, am puis poze cu Craciunita Mariuta la 5 luni si Craciunelul Stefan la 7 luni + Mariuta aici

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Am uitat: azi "sarbatorim" (adica mai imi aduc eu aminte ) 13 ani de cand suntem impreuna! Sper sa nu fie cu ghinion .

Voi plecati pe undeva de Revelion? Ca eu ma simt tare -tare rau, ca am rezervat de mult bilete si o sa o lasam pe Maria acasa chiar acum, cand are asa mare nevoie de noi. O sa lipsim si f. mult: 10 zile (niciodata nu am astat asa de mult fara copii). Nu am nici un chef, ca nu plec cu inima impacata.

Va pup,
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Cornelia - bine ca e mai bine Mariuta, multi-multi pupici Felicitari ptr aniverasare si la multi ani si de-acum incolo!

Gio - felicitari doamna si sa speram ca va fi baietelul ala pe care il visezi tu, oricum altminteri il faceti si pe-al treilea, ca aveti timp Taisia ce traznai mai face?

Crisa - mersic de info, fr. posibil sa aiba si dl. Luca geardia, nu prea stiu cind sa ajung si pe la doctori, muncesc in draci in ultima vreme, si in week-end am venit in fiecare zi, chiar m-am cam saturat.

cam atit ca iar am treaba, sper ca la finalul saptaminii asteia sa ma eliberez si ne auzim atunci.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

saliu...
vroiam sa spun ca azi a expirat perioada de proba si acum sunt angajata pe perioada nedeterminata....asa ca trebuie sa dau de baut! va bagati????
cand ne vedem????
pupici si sanatate tuturor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Gio: Felicitari. Sa fie intr-un ceas bun si sa ai un bebe sanatos, mincacios si dormaret.

Anamaria: Draguta faza cu cumparaturile. Sint asa de haiosi la virsta asta. Daca am vaea timp sa notam toate perlele lor sr fi super.

Romana_74: Am momente cind sint terminata de oboseala si mie un somn de nedescris. Cel mai rau e dimineata pe la 7 sau 8 ( asta ar fi o roa rezonabila) cind vine Cristi si se smiorcaie linga mine ” la mama-n bateeeee” si o tine tot asa pina ma ridica si-l iau in brate si eu dorm in continuare in sezut, pe pat cu Cristi in brate.
Ar trebui sa-l invat sa-si puna desene la tv si sa astepte sa ma trezesc in mod civilizat. Noroc ca Maria e o fetita tare cuminte, nu cum era Alin.
Poate va mai amintinti anul trecut ce cosmar a fost cu Alin pina la aproape 7 luni cind in sfirsit a inceput sa doarma noaptea.
“ de unde la tine atat curaj sa il faci si pe al treilea la diferenta asa de mica?!”
La intrebarea asta nu pot sa-ti raspund ca nu a fost hotarirea mea. S-a intimplat si s-a intimplat prea repede. Am plins cind am vazut ca nu-mi vine ciclu. Dar acum cind o vad pe Maria ce draguta e nu-mi pare rau. Toti trei sint dragalasi, fiecare in felul lui. Daca as avea mai multa energie si putere si as fi mai tinara poate ca as mai vrea unul, dar nu mai pot, asa ca ajung trei.

Cornelia: “eu simt cateodata ca am ajuns la capatul puterilor si as vrea sa fug de acasa! Ma gandesc sa imi dau demisia din functia de mama sau macar sa imi iau un concediu” Nu te ingrijora. Esti doar un om si e normal sa mai ai si snetimente de genul asta.

La mine cea mai mare problema la ora actuala e ca nu-mi ajung 24 de ore sa fac ceea cea as dori sa fac intr-o singura zi. Apoi cel mai mare regret e ca nu ies mai mult din casa, dar se pare ca voi fi numai pe drumuri dupa ce vor crestia piticii mei si vor trebui dusi la gradi, la scoala. Voi avea un numar triplu de sedinte cu parintii unde voi asculta triple aberatii. Uneori ma gindesc sa-I dau pe Cristi si pe Alin in acelasi an la scoala. Sa vedem ce-o mai fi pina atunci. Am insa o alta mare problema. Ce fac peste doi ani. Unde gasesc eu o Mary Poppins sa vada de copii?

La noi e mare realizare faptul ca de vreo doua teri saptamini Cristi foloseste olita. Ii pun scutec doar cind doarme ori cind iese afara. Si are baiatu’ o placere in a face la olita….. mama, mama. Cind simte ca il trece fuge dupa ea ca o ballerina, se desbraca, se pune pe olita, iar dupa ce a terminat o ia si o duce la baei. Ma striga” mama, vino. Hai si deschide usa. Aprinde lumina. Apoi goleste continutul in wc, eu spla olita si o punem la locul ei ( pe un raft linga usa de la baie). A devenit un ritual. Desigur ca-l felicit de fiecare data si ii zic si lui Alin sa ia examplu. Alin e o fire de poet. Cu el nu prea imi reuseste nimic. Nu ma ascult, face numai cum vrea el.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

La multi ani Nicol!!!! sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti!!!

La multi ani si tuturor Nicoletelor si Nicolailor!!!!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

la multi ani nicol!!! sa fii sanatoasa, puternica si fericita

am descoperit un radio ptr copii! itsy ditsy, pe 99. 3 fm. il stiti? aseara era emisiune despre mos si tot felul de cantecele haioase... super postul. andi si-a sters ghetutzele cu carpa, le-a scos in balcon, si a streigat la mos sa ii aduca ceva bun in ele, ca el a fost baietzel cuminte. de dimineatza a gasit dulciuri in ghetutze si era mandu nevoie mare... dar cam incurca mosii ca ne arata dulciurile si zicea ca sunt jucarii...

in rest.... tusim.

ati inceput aprovizionarea mosului cu cadouri? eu azi iau salariul pe o luna dupa aproape 2 luni intarziere (de asta caut alt job). asa ca pe la sf saptamanii probabil o sa ma duc sa vorbesc cu moshul...

va pupic,

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

La multi ani!

Nicolae, Nicoleta

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

LA MULTI ANI! pentru Nicol si pentru toti Nicolaii si Nicoletele noastre/voastre.

GIO - sarcina usoara si un bb sanatos! (am ramas cred ultima, dar ma ierti tu)

Eu nu prea am mai scris, pt ca am ajuns sa cred ca nu mai termin niciodata bugetul asta, in fiecare zi fac alta varianta, si in fiecare a doua zi se gaseste cate ceva de modificat. Am ajuns la capatul rabdarii, am si obosit f. tare, ca plec dimineata pe la 07:45 de-acasa si ajung numai dupa 7-8 seara. Pe Mariuca am ajuns s-o vad numai seara, ca dimineata nu se trezeste pana plec eu.
Aseara iar am stat la birou pana la 8, pe la 8:30 am ajuns acasa si efectiv nu s-a mai dat jos din bratele mele, am mancat cu ea atarnata de mine.

Si , oricat de obosita eram, am pregatit impreuna cu ea ghetutele pt Mos Niculae (Mishculae in varianta Mariuca) si le-am asezat frumos la usa.
Apoi pe la 11 noaptea, invelea Madalina saraca o nuielusa in staniol (ca am zis sa mai indulcesc putin "avertizarea") si i-am pus si o fundita, la care Dan zice :"stii ce o sa zica? Mami, mai vreau una!".
N-a fost chiar asa, nuielusa i-am pus-o in ghetutele de la usa, iar restul cadourilor (dulciuri, creioane, carticele) in alte ghetute in camera ei.
S-a sculat mandra mea de dimineata si s-a dus intins la ghetutele de la intrare, a vazut nuielusa si zice mami, ce e aia? Ii zic "e nuielusa mami, nu ti-am promis ca daca nu te cumintesti o sa-ti aduca Mosul o nuielusa?" La care ea zice: doar atat mi-a adus Mishculae? Doar atat? Mai fetelor, daca ati fi vazut expresia de pe fetisoara ei cand ma intreba asta, mi se rupea sufletul, nu alta.
Asa ca i-am zis "mai cauta mami, poate a mai lasat prin alte camere. Ia vezi si in camera la tine." S-a dus ea tot cu fata aia amarata, si cand a dat de cadourile adevarate, dintr-o data s-a luminat toata si mi-a zis: vezi mami, am fost cuminte...

Asa am petrecut noi primul Mos in mod constient si sper ca avertismentul Mosului sa fie luat in serios, ca tare s-a mai obraznicit in ultima vreme si parca-mi face numai in ciuda. Altfel, dac-o vezi, zici ca e cel mai cuminte copil din lume.

In alta ordine de idei, joi mergem cu ea sa-i fac si eu un set complet de analize, ca nu i-am mai facut de cca un an, si cred ca era cazul. Va tin la curent daca primesc ceva indicatii pretioase.

MAGDA - parca tu l-ai dus pe Alex la Circ? Zi-mi si mie cum mai e pe acolo (cald in sala, etc), ca ai mei de la firma vor sa le organizeze ceva la copii de Mos la Circ si eu n-am mai fost de nu stiu cand. Sar'mana de informatii.

Cu Mos Craciun mai facem ceva? (Eu sint mai rau ca picatura chinezeasca, ca tre' sa semene si fie-mea cu cineva, nu? )

Va pup si va doresc sanatate multa la piticii bolnaviori.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

La multi ani fericiti Nicol! La multi ani tuturor celor care poarta numele Nicolae si Nicoleta!

Romana, mare probleme cu bona pt. trei copii! Sunt sigura ca ai avea nevoie de doua. Ai totusi aproape doi ani sa cauti! pupici!

Felicitari Gabi!

Madic, pupici Mariucai! O faza asemanatoare i-a facut cumnatul meu Mariei. I-a pus un bat in ghete. Saraca, ce fata a facut. Nu i venea s acreada si spunea c anu i l-a adus mosu'. Cand a vazut totusi cadourile, ce fericire! Parca nu am vazut-o niciodata asa! Tropaia si tipa de fericire! Si spunea si ea: Cred ca am fost cuminte .

Va pup,
poze

Mergi la inceput