Copilasi de iunie-iulie 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Cornelia ma bucur de mesajul tau si ca sunteti bine toti !

Mihaela bine ai venit in Bucuresti, va tin pumnii sa va instalati cat mai bine si sa-l recuperati si pe Flaviu cat de curand, nici eu nu m-am nascut in Bucuresti, l-a inceput aveam acceasi senzatie ca si tine, dar nu e chiar asa de rau, , apropos de casa, casa in care locuiesc acum este a 4 -a in 10 ani dar cred ca seputea si mai rau !

Gio felicitari pt. bebe, multa sanatate.

Claudia welcome back !

Alinuta si Teo mea face asa dar mie nu-mi iese cu ingnorarea deloc,
daca ies din camera vine dupa mine.

pupici,
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nicol, !

Uitasem: Mihaela, succes in incercarea de a deveni bucuresteanca!

Am reusit sa pun si eu poze recente in ultimul album. Maria nu prea sta la pozat (fuge sau se stramba), in schimb, Stefan zambeste, cum vede camera.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

CORNELIA- ma bucur mult ca sunteti bine... atata ma gandesc la voi...!
Ti-am vazut copiii, sunt tare scumpici, dar Maria e tare trista! Imi pare tare rau de ea, dar poate tu esti raza ei de soare... tu ar trebui sa o sprijini mult si sa o incurajezi.

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,

Tare dor mi-a fost de voi. Am fost plecata la Edinburgh (Scotia) si abia astazi m-am intors la munca... A fost tare frumos. E un oras mult mai viu decat Londra. Am avut noroc ca am prin Sfantul Andrei acolo (protectorul lor) si au fost multe concerte si festivitati in aer liber.

Intai de toate trebuie sa o felicit pe GIO.Mamica tanara si curajoasa. Iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa aduci pe lume un baietel sanatos!!!!

Tudor e tare fascinat de decoratiunile de Craciun. O data pe zi, cel putin, intram in farmacia de langa casa, unde e un pom impodobit frumos si cateva ghirlande. atsazi vom merge in centru sa vedem luminitele...

Bobi, daca vrei iti dau telefonul de la o doctorita homeopata, sa il vada pe Andi. Consulatia e 500.000 lei insa tratamentul este foarte ieftin.

Andra, eu i-am luat o jucarie faina si o pastrez pentru Craciun. Am rezistat eroic sa nu i-o arat. se bucura foarte tare cand primeste jucarii. Sa stii ca Tudor are giardia. Deasta nu manca. Mi-a spus cineva ca la Municipal e un laborator bun si i-am dus cacuta acolo si a iesit pozitiv. Doctorita la care am fost eu e in concediu insa o poti gasi din ianuarie. Daca vrei iti dau numarul ei. I-am facut tratament lui Tudor, sa vedem cum evolueaza. Mi-a spus doctorul ca se estimeaza ca 1/3 din populatie are giardia, insa la foarte multi nu se manifesta prin simptome. Se "comptabilizeaza" cu organismul. Si Tudor si eu urmam si un tratament homeopat (eu pentru cresterea sistemului imunitar si el pentru intarire si sa scape de paraziti - mi-l daduse inainte sa am rezultatul pozitic=v si mi-a spus ca e bun si pentru asta).

Kehleyr, si Tudor e fan desene animate. Seara se uita la "Colt alb" fara sa scoata pas.

Romana, Tudor nu se joaca singur cu plastilina. De obicei tati e ala inventivu. I-a facut chiar si un elicopter (si asta intr-un minut).

Madic, tare dulce Mariuta. M-a dat gata.

Magdone, imi vine sa rad de logoreea lui Razvan. Acu n'ai nici o sansa sa se mai opreasca.

Pojo, daca vrei puteti sa stati la noi pana va gasiti apartament de inchiriat. Tudor e tare prietenos si se bucura enorm cand mai e cineva in casa. Te rog sa nu eziti sa apelezi la mine cand ai nevoie.

Nicole, La multi ani!!!! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!!!

Inteleg ca nu v-ati intalnit. Ne vedem joi?
Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Ce m-am bucurat azi dimineata sa vad vesti de la atata lume care nu mai scrisese de multa vreme .

Claudya, m-ai emotionat cu povestirea cu patutul. Si eu simt acum tot timpul cat de repede creste Stefi, si la noi urmeaza mutarea in patul mare, asa ca te inteleg perfect. Iti doresc curaj la bb2, daca vi-l doriti amandoi inchide ochii si pune-te pe treaba, nu analiza situatia prea mult, ca dup-aia te sperii de ceea ce urmeaza .

Cu diferenta de varsta, 2-3 ani e perfect , cu mai putin cred ca e f greu la inceput cand sunt amandoi mici si cum zice Marox, 2 x pampers, 2 x nesomn etc , iar daca e diferenta mai mare, nu prea mai au multe in comun. Deh, acum normal ca e cel mai bine cum e la mine .

Cornelia, nici nu stii ce m-am bucurat sa aud vestile cele bune despre Mariuca . Sunteti pe drumul cel bun.

Crisa, de-asta disparusei tu din peisaj. Sa iti fie de bine excursia.

Marox, nu am fost momentan decat la un singur control la Corina, dar mi-a recomandat-o cineva. Sper sa fie bine, ca numai povesti sinistre aud din spitale in ultima vreme .

O sa radeti de mine, dar eu cred ca imi doresc tot fetita la bb2 . Eh, sa vedem ce o fi, insa presimtirea mea este ca e tot fetita. Pe la sfarsitul lui ianuarie aflu...

Noi am fost la munte 3 zile cu inca o familie, baietelul lor fiind de varsta Stefaniei. S-au inteles neasteptat de bine, au mai existat bineinteles si frecusuri cand vroiau amandoi sa se joace cu aceeasi jucarie, dar in general se auzeau numai chicote si vorbeau pe limba lor. Si bineinteles ca fiecare a invatat cate ceva de la celalalt, in general prostii. Stefi a invatat sa se cocoate pe spatarul de la canapea, Alex a invatat "nu vreau" si din astea. Le-a placut la nebunie cand am atarnat un leagan de grinda de la sura si se dadeau uta acolo.

Magdone, cred ca asta cu insistenta este tipica la baietei, pentru ca si Alex facea asa, ii casuna pe cate un obiect si repeta numele acelui obiect la infinit, mereu cu acelasi ton, pana iti venea sa te dai cu capul de pereti .

Bobi, succes la interviu, dar tu parca abia te angajasei prin primavara?...

Eu nu ma inscriu la intalnire saptamana asta pentru ca am program cultural aproape in fiecare zi. Daca, insa, organizam ceva de Mos, tare ne-ar interesa si pe noi.

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, am pus si eu in sfarsit niste poze recente!!!
http://community.webshots.com/user/magdone2u la diverse sunt cele mai noi.

Cornelia, ce ma bucur ca sunteti mai bine!!!! am vazut si pozele, aveti niste copii suberbi! sa va traiasca!

Crisa, bine te-ai intors! pai cum era sa ne intalnim fara tine??!! poate joia asta ne mobilizam, Mihaela vii si tu sper, nu?

M-a apucat asa si pe mine un dor de bb2 de numa - numa, dar mai trebuie sa asteptam putin , fetelor am intrat in linie dreapta, pe 6 ianuarie avem programare la analizele medicale si daca totul e ok urmeaza vizaaaa, ce sa va spun am niste emotii si ma incearca niste sentimente inexplicabile, Doamne ajuta! sper sa ne descurcam acolo, sora-mea ce sa va zic de-abia asteapta, ea saraca nu l-a vazut pe Razvan de la 2 luni, in rest il stie din poze si de pe webcam atat...

Hai sa copiez aici lista aia veche si cine mai vrea se adauga.

1. Magdone
2. Magda
3. Cgaby
4. Andra
5. Crisa
6. Bobi
7.nu mai stiu.. mai adaugati voi

va pup si o saptamana cat mai buna!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

neatza fetele,

Cornelia - ma bucur mult!!! mereu ma gandesc la voi si ma bucur ca lucrurile au inceput sa se indrepte, sa va ajute Domnul in continuare!

Gio, daca ai gretzuri... e fata

Crisa - saru'mana, daca poti trimite-mi pe PM, chiar cautam un dr homeopat

in alta ordine de idei, andi a inceput sa rupa tusea, ceea ce e bine. ieri am fost la "piatu" la "Capa cu tei iezi". lui andi i-a placut tare mult, si a rezistat la toata piesa.

in rest, la servici nashpa, cu barbatu nashpa, poate ne vedem joi...

pupici

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Crisa, super, bine ai revenit, stim noi cine-i vinovat de Scotia,
sotul nu ? Vreau si eu nr. tel dr. naturista, chiar pe Pm. Nu avem probleme dar "just in case"

Merci mult,
nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

saluatre tuturor!
ma bucur ca mai auzim si de bine! felicitari burticilor si pupici mamicilor! sa fiti sanatoase...
ce primesc copiii de mos niculae?????
pupici si sanatate tuturor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici,

inca un chiulangiu semneaza prezenta.
In primul rand Felicitari Gio! Burtica sanatoasa si mama frumoasa
Mihaela - bun venit in Bucuresti. De casa am intrebat prin jur, dar nu am gasit nimic. Daca ai nevoie de ceva poti sa strigi dupa noi oricand (ai telefon pe PM).
Dana - si noi trecem prin perioade de "mama face tot", dar de obicei le tratam cu cate o discutie. Dar nu pentru mult timp. Cred ca e scris adanc in creierul masculin ca singura lor responsabilitate domestica este "sa aduca bani". Ca sa nu fiu rea, ar trebui sa recunosc ca in cazul nostru problema tine de cat de mult are Andrei de lucru la servici si ca, atunci cand am eu mult de lucru, nu sunt cu mult mai plina de entuziasm pentru stransul jucariilor. Cat despre "discutia" in sine - eu nu prea sunt un bun interlocutor pentru discutii calme, ca-s colerica, ma enervez si spun prostii, asa ca mi s-a intamplat sa scriu mailuri cand simteam ca nu pot face fata in mod civilizat .
Tavalitul la noi se trateaza cu ignorare. Fara spectatori n-are rost sa dai spectacol, nu?

Ca si Razvan, Matei repeta cate un cuvant pana iti gaureste creierul. Nu e inca un mare vorbitor, dar am strans cateva perle pana acum (dar asta alta data ca trebuie sa inchei).
pe curand,
madishor

“If you treat people like idiots, they will behave according to the rules, and nothing else. But if you give them responsibility, they will know how to use it.”

Mergi la inceput