Copilasi de iunie-iulie 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by cgaby

dana - indiferent de schema folosita, intre 30-35 luni trebuie facut rapelul DTP. intereseaza-te la medicul ei....

Ba se pare ca nu. M-am uitat pe babycenter (nu postez linkul ca n-am voie ), au acolo un immunization scheduler si nu se face rapel la DTP pana la 4-6 ani. Uite asa:

quote:
The DTaP can be given at the same time as other vaccines. Your pediatrician will give your child the DTaP shots at her 2-, 4-, 6-, and 12- or 18-month checkups, and then again when she's 4 to 6 years old.

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

dana - asa o fi! nici eu nu i-am facut schema clasica gratuita si totusi, la 2 ani jumate are rapel la DTP...acuma....cate bordeie, atatea obiceiuri. sanatate si pupici.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Zoe Nicole bine ai venit pe lume, sa ai parte de sanatate si noroc si sa le aduci parintilor numai bucurii!
Vreau sa va spun ca daca pana acum Mara se multumea sa alapteze papusile, acum se chinuie sa o alapteze pe Sofia. In timp ce eu o tin in brate pe Sofia, Mara isi ridica bluzica si incearca sa-I bage tzatzuca proprie Sofiei in gura.

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

...numai Mara era in stare de asa ceva...

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti fetelor!

noi azi dupa amiaza vom merge cu copii sa-i impartasim - zi importanta , nu?
tudor merge de marti la cresa, dimineata nu mai plange dar se duce la scaunelul lui si sta acolo bosumflat si suparat, nu vorbeste cu nimeni- nici cu doama nici cu copiii.
ieri cand l-am luat de la cresa avea de mancat un pateu cu branza, dar in graba imbracarii, tocmai cand sa iesim pe usa, l-a scapat pe jos! asa ca se dece baiatu' repede la tava pe care erau pregatite pateurile celorlalti copii (sunt pregatite sa le ia la plecarea acasa) si intinde mana sa-si ia altul. greu, foarte greu l-am convins sa le lase acolo, ca sunt pt ceilalti copilasi...
in maxi-taxi in drum spre casa canta cu gura pana la urechi mos craciun cu plete dalbe si ratzustele mele... ma gandesc serios sa iau o palarie de la tata s-o tin intinsa, poate-poate pica ceva

cornelia - da, ai dreptate, sunteti abia la inceput, stai sa inceapa stefan sa se deplaseze mai bine/ usor/ repede... zambeste, aproape sigur maine va fi mai rau! da totusi eu am o maaare consolare: ma duc la ei cand dorm linsititi ca 2 ingerasi, ii mangai si ii si atunci ma umplu de dragoste si forta pt inca o zi!

mihaela - chiar sunt ingrijorata, nu mai zici nimic?! nu aveai o stare de spirit tocmai de invidiat... acum de sarbatori va duceti la Flaviu, nu? o sa te ajute sa-ti mai incarci bateriile!

ama - mortala faza cu mara! vezi, de-aia imi doream si eu o fetitza, ce mamoase sunt si iubitoare!

dana - noi pt zapada am luat anul trecut de la leonardo niste cizme din cauciuc, imblanite. au fost vreo suta de mii, asa... acuma, desigur, calitatea e indoielnica da nu se uda la picioruse! e drept ca transpira daca sta mult incaltat, da la tavaleala prin zapada sunt super! nu stiu daca ti-am fost de ajutor, ca poate tu vroiai neaparat apreschiuri ca sa duci fata la ski...

anamaria, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

saliu...
anamaria - sa stii ca si eu ma gandeam ca ar face cariera cu fi-miu prin tramvai....
dana - eu am luat cizme-ghete...de piele, frumoase, imblanite si rezistente de la piciul. 1 milion/perechea....poti incerca si la naturino, au lucruri scumpe, dar de calitate!!!
pupici si sanatate!
sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

I-am gasit azi la LEONARDO cizmulite de cauciuc, imblanite, sunt verde cu albastru....foarte frumoase si costa 500.000.lei.
Dana: ai fost la NATURINO?
O sa vina Mosul la copilasi, in carne si oase, sau le lasati cadourile sub bradut?

Magda si Alex(2 anisori!)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Noi daca plecam la Bacau, cred ca o sa vina mosu' in carne si oase , cred ca o sa-l punem pe tata sa se imbrace...dar mai vreau sa ma duc si la mama la serbare si acolo oricum vine mosu' si sa vedem cum reactioneaza, de-abia astept!

Fetelor, vreau sa va zic ca Razvan nu mai doarme in patutul lui de copil mic ce era , de vreo luna doarme pe fotoliu pat si nu cade!! ii pun la margine niste perne si n-are nici o treaba...chiar singur zice "cazi" cand ajunge la margine si se da mai incolo...
am ajuns la varianta asta pentru ca tot se trezea noaptea si se ridica din patut ca vrea la noi si am zis sa vedem daca merge asa...si acum nu se mai trezeste deloc, chiar il trezim noi dimineata...poate apuc si eu sa recuperez somnul restant de 2 ani

Ca tot va ziceam ca trebuie sa-l iau pe frate-miu de la gara...am fost si cu Razvan si nu mai puteam sa-l scot de acoloooo, m-a innebunit cu tu-tu, uu-uu plans la greu, trantit pe jos, jaaaale mareee pana am iesit din gara...mecanic de tren il face mama

pupici

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

la noi vine mosul, dar la nasi...mergem in vizita la nasi...
trebuie sa trecem si noi pe la leonardo..sa vedem....
avem o groaza de mosi sapt viitoare. luni la radu la serviciu, miercuri la gradi, joi la mine la serviciu si vineri la nasi. activitate multa...
magdone - si zici ca merge schema cu patul fotoliu???? la voi in camera? sau singur??? poate incerc si eu!
pupare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

La noi Mosul e intr-o groaza de ipostaze... sambata la serviciu la mine, la Craciun sub brad, iar la bunici tot asa. Nu stiu cum va reactiona! Abia astept!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput