Copilasi de iunie-iulie 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Doinna, felicitari! Sa traiasca micuta Zoe, sa fie cuminte si sa aiba mult noroc in viata!

Dana, sa-mi spui cum ti s-a parut Harry Potter! Noi l-am gasit bine realizat, adica ne-a placut ca, pe cit posibil, respecta cartea. Multa sanatate Stefaniei!

Magda, m-ai dat gata! Alex a rezistat 2 ore si jumatate pe scaun?!!! Mama, ce grozav! Eu l-am dus ieri la spectacolul pentru copiii personalului, era un spectacol de 1 ora, jumate magie, jumate clowni si ma felicitam ca nu s-a plimbat "decit" de vreo 4 ori prin sala si n-a avut chef sa se urce pe scena! E drept ca nici ceilalti copilasi de virsta lui nu stateau la un loc.

Si uite asa, ieri l-a vazut si Alex pe Mos Craciun, ma asteptam sa-i fie frica, nici vorba, s-a dus si el la rind si a primit cadou de la Mos. Dar de vorbit...neam!

Julia a inceput sa mearga in 4 labe, ceea ce Alex n-a facut niciodata. E asa de draguta, parca-i un iepuras care topaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Marox: ce bine ca a inceput sa umble Julia. E mare acum.
Pai noi si in luna mai ne-am dus la circ si a stat la tot spectacolul.
Alex a dormit mai bine azi noapte. I-am pus in nasuc Olynth pt copii si pe o batistuta i-am picurat Karvol (f bun).
Bobi: nu stiu daca pot ajunge la Kiddy Land luni, ca eu la 5 plec de la servicu. Pana ajung acasa si apoi acolo, se face mai mult de 7, ca e departe de mine (fac cam o ora).
Mihaela: te cred ca esti trista si fara chef, dar presupun ca de sarbatori veti fi impreuna cu copilul, nu?

Magda si Alex(2 anisori!)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Am pus poze de la KIDDY LAND pe yahoo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Doinna, felicitari pentru Zoe! Sa creasca sanatoasa si frumoasa!

Vladut a implinit 2 ani si jumatate. Tocmai am avut revelatia ca trebuie sa-l vaccinez. Anamaria, ca noi avem baietii nascuti in aceeasi zi, tu l-ai programat deja la vaccin?
Ma simt o mama putin denaturata
Am relatat acest eveniment pentru a preveni o situatie similara

Va pup!

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

martta - si eu ma intrebam (si va intrebam! ) acelasi lucru; din cate imi amintesc eu, la noi la circa vaccinarile se faceau la finalul lunii, da acuma cu sarbatorile nu stiu...
eu cred ca o s-o las pe luna viitoare, ca luna asta tudor e cam racit, si marait de la maselutele care trebuie sa-i iasa.

anamaria, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Ce vaccine stiti voi ca se fac acum? Eu nu am nimic pe lista, e drept ca eu nu am mers dupa schema gratuita ci dupa cea cu Pentact-hib sau cum se numea.

Eu sunt in febra de cumparaturi de Craciun si sindrom de lipsa TOTALA de chef de munca . Daca stie cineva un tratament sa mi-l spuna si mie. Ieri am dat o raita prin Unirea si le-am luat cadou parintilor mei si doua bluzite lui Stefi, una este cu maneci evazate si f eleganta pentru una din zilele de Craciun. Merge cu niste pantaloni rosii de catifea raiata pe care i-am luat luni . Sunt insa disperata ca nu ii mai gasesc incaltari. Am nevoie de o pereche de apreschiuri sau ceva asemanator pentru zapada si de o pereche de pantofi/ghetute/cizmulite mai elegante pentru vizite. Sincer, am disperat cautand, asa ca daca aveti vreo sursa... Andra? Vreau sa fie de calitate si sunt dispusa sa dau orice suma .

Apropo, Andra, de unde ai luat jucariile alea minunate cu magnetei/felicitari etc?

Ne-a lasat raceala cu bine, maine-poimaine daca ne ajuta vremea incep sa o scot si afara.

Marox, la HP n-am ajuns din cauza racelii lui Stefi .

Cornelia, ce ati decis? O luati pe Mariuca?

Mihaela, mai da-ne si tu un semn. De sarbatori plecati la Flaviu? Sper ca odata daca ai starea de spirit necesara sa ne explici totusi ce v-a facut sa luati decizia asta radicala cu mutatul in Bucuresti. Eu sper pentru voi sa va adaptati cat mai bine sau daca nu, sa dispara motivle care v-au facut sa veniti aici si sa va intoarceti acasa cu sufletul impacat .

Saptamana viitoare am a doua ecografie. Sper sa fie totul bine, pentru ca sincer, nu prea ma simt gravida .

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

dana - indiferent de schema folosita, intre 30-35 luni trebuie facut rapelul DTP. intereseaza-te la medicul ei....
pupici multi si sanatate!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Dana: e un magazin de incaltaminte pe Calea Victoriei, intersectia cu strada Gheorghe Manu.
Se numeste NATURINO. Au incaltaminte f frumoasa, dar cam scumpa (ai scris ca esti dispusa sa dai oricat). Sper sa-ti foloseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fratilor, ieri Razvan a descuiat usa si a iesit din casa!!!!!
Tocmai venisem de la servici, plecase bona si eu ma schimbam in dormitor, cand aud chicoteli si un ecou asa cum e in scara blocului si mi-am dat seama ca a iesit din casa! Nu mai stiam cum sa ma imbrac mai repede sa ma duc dupa el, era la lift si radea de nu mai putea...imi venea nu stiu ce sa-i fac dar m-am abtinut. Dupa aia mi-a demonstrat cum a descuiat yala si asa am realizat ca si ajunge la ea
e clar ca de-acum incolo trebuie sa incuiem si jos si sa luam cheia din usa...

eu de sapt viitoare intru in concediu, uraaa!!!

Dana, bafta la eco!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici!

Crisa, multumesc!

Ne-am hotarat: nu o luam.

Dana, exact acelasi chef de munca l-am avut si eu cand eram insarcinata cu Stefan. Nu mi-a trecut cu nimic .

Si eu stiu ca se face vaccin la 2 ani jumate.

Marox, felicitari pt. plimbareata! Poate vad si eu minunea asta de la Stefan (cu toate ca nu da nici un semn ), ca nici Maria nu s-a indeletnicit cu mersul in patru labe.

Mihaela, !

Fetelor, la noi in casa a inceput razboiul! Stefan urla daca vede absolut orice la Maria in mana! Maria, bineinteles, ca nu vrea sa ii dea nimic il impinge si tipa si ea! Suntem abia la inceput, nu?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput