Copilasi de iunie-iulie 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Doina, cele mai sincere felicitari si mult, mult noroc si fericire pentru Zoe. Ati primit cel mai frumos cadou de sarbatori! Aveti grija de voi si sa intri sa ne mai povestesti.

Cornelia, of, ce rautacioasa mamica . Si uite asa invata copiii sa se poarte urat cu ceilalti, de la parinti. Sa ne spui cum iti place Florenta .

Amik, eu am crezut ca te-ai plictisit pe la noi. Sa iti rezolvi problemele cu calculatorul si sa intri mai des .

Anamaria, felicitari pentru lipsa de pampers .

Si noi ne chinuim cu o raceala destul de ciudata. V-am povestit ca facea febra inexplicabil. Vineri seara i s-a declansat si tusea, la inceput usacata, acum intre timp s-a "spart" si are si nasul ingrozitor de infundat, ii curge tare de tot, asa ca avem parte de niste nopti cam albe, ca nu prea poate sa respire. Momentan e sub control, eu ma tem numai sa nu coboare secretiile la plamani, asa ca trebuie sa stau cu pompita + picaturi de nas + toata gama de alte medicamente. Ma consolez si eu cu gandul ca mai bine acum decat de Craciun . Dar aveam planuri pentru w/end, cumparaturi, Haryy Potter, pizza romantica in doi, s-au dus pe apa sambetei...

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

'neata!

doina - sa va traiasca bebelusha, sa fie sanatoasa si deshteapta!!!
sa va bucurati de ei, si sa aveti o viata frumoasa!

din pacatae nu pot veni azi, oricat mi-as fi dorit, trebuie sa ajung cu andu la doctor... ai facut deja rezervare?

gasisem un restaurant, se cheama Noel, e pe strada Craciun la nr 25..
si mai promisesem sa ma interesez de ala de langa Magazinul Unirea Classic, dar nu am avut timp.

imi pare rau ca ratez... daca nu va intalniti...poate ne vedem totusi joi... si sa facem undeva o rezervare, ce ziceti?

oricum, daca va vedeti, distractie maxima!!!

va pup

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

daca ne vedem azi, as veni...dar ajung mai tarziu....
anuntati-ne!
pupici.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Doinna, felicitari! Multa sanatate fetitei! Sa fiti fericiti!

Intalneala placuta azi!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Doina, FELICITARI SI SA-TI TRAIASCA MICUTA! SA FITI FERICITI!

Carmenutza, eu vroiam sa vin, dar uite ca vine frate-miu azi de la bacau si trebuie sa-l astept la gara sa-l duc la camin, bla, bla si as ajunge prea tarziu...
poate reusim maine sa ne intalnim...

Amik, nu trebuie sa te simti straina, nu ne cunoastem de atat timp??

Cornelia, si cate o sa mai vezi de acum incolo...sunteti voi mai izolati acolo, dar sa vezi aici, cand te intalnesti cu mamici si copii la joaca la nisip si sa vezi cum il inveti tu pe copilul tau sa imparta jucariile si alte mamici din contra , eu chair am ramas masca intr-o zi cand am vazut cum il izola pe copil de restul si il punea sa se joace singur numai ca sa nu imparta...hehehe si inca multe altele...

v-am pupat

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

saluti fetele!

doina - FELICITARI, SA-TI TRAIASCA BEBELUSHA! sa fie cuminte si sanatoasa, sa-ti aduca multe-multe bucurii! (si sa inceapa repede-repede sa doarma noaptea, ca sa poti si tu sa-ti revii...)

in sfarsit m-am lamurit si eu ce avea tudor de era asa de marait, nu prea vrea sa manance, etc... tot ziceam ca e un pic racit, poate il doare gatul si de-aia nu mananca... da totusi nu a facut febra, mucisori sunt putini, asa...
de fapt, copilului i-au aparut inca 2 maselute, ultimele de jos (acuma are 18 dinti+masele, mai avem de iesit maselele similare de sus, si gata!)
asa ca acuma astept sa-si faca aparitia si celelalte, ca astea 2 au iesit binisor da el e in continuare agitat si nu poate/vrea sa pape...
in rest, dupa cum va ziceam, nasucul mai curge doar putin, noaptea doarme bine da ziua mai avem ceva mucisori. la cresa nu l-am dus inca, mi-e teama cu frigul asta sa nu ne faca vreo bucurie sa stam bolnaviori de sarbatori. azi vreau s-o sun pe educatoare sa vada daca vine si la ei mos craciun, sa-l duc macar in ziua respectiva! cica nu fac serbare ca ei sunt prea mici si se intimideaza, da vor sa cheme pe mos si sa-i spuna fiecare copil cate o poezie/ cantecel; la parinti o sa ne dea cate o casete video/ cd cu filmul, si abia atunci ii vedem ce scumpici sunt!

anamaria, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

salve fetelor!
uite ca am reusit azi sa imi fac si eu un calculator ca de ... tb sa-l fac singurica... prea multe vesti bune nu am! multumesc de ganurile voastre bune si de invitatie , ma refre la Crisa...
Suntem in vasile Lascar aproape de inter... e la 25o chiria si cam asta!
ma gandesc ca Flaviu e acasa; e pe maini bune dar nu pot sa nu ma gandesc la el!
mauit si in jur si imi vine sa fug tare dar trebuie sa accept ceea ce este! poate ca va fi mai bine in viitor, acum corabiile plutesc pe undeva in deriva!

Stiu ca va intalniti azi, si tocmai ma gandeam ca daca eram in Bc ma gandeam sa vin la intalnire, acum fiind aici nu stiu de ce dar sunt intr-o starea aiurea de parca nu-mi trebuie nimic si m-as baga asa la fund ...
ne mai uzim!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

DOINNA! -felicitarile mele pentru micuta ZOE! Sa fiti fericiti si mandri de copiii vostri si sa va aduca numai bucurii!!!

Matei a terminat cu iesitul maselelor si acum are toti dintii, e tare fericit si ii arata cand isi aduce aminte. Intrebarile de ce, parca au mai incetat, incepe sa priceapa mai multe si singur fara ajutorul nostru. L-am canatarit si masurat si are 16 500 kg si 95 cm. eu zic ca e bine! Problema lui ramane kk la olita!!!
Incepem pregatirile de sarbatori... am impodobit casa, urmeaza bradul! Abia astept... abia astept de fapt sa pap ca sunt flamanda rau, fac o cura de slabire si sunt mai mult decat nervoasa. Dar a dat rezultate si imi da putere sa merg mai departe. Mai am cam 9 kg de dat jos si ma simt apoi bine in pielea mea... Dar la srbatori intrerup, urmand sa o reiau dupa revelion! ABIA ASTEPT SA MANANC!!!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Doinna, felicitari pentru ZOE!!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!!

Cornelia, indiferent de ce decizie vei lua, bucura-te de vacanta. Ai doi copii frumosi, pe care ti i-ai dorit din tot sufletul, meriti sa te relaxezi putin, sa ai puterea sa le oferi mai departe "zambetul" tau, de care au mare nevoie!!!

Pojo, sa fie cu noroc mutarea. Cred ca asa o mutare brusca, te cam socheaza. Eu ce sa zic, iubesc Bucurestiul.... numai ca asta nu te ajuta. Poate vii totusi la intalneala.

Ieri, m-am uitat la pozele de la intalnirile pe care le-am avut si cu copilasii. Tare frumoase. Trebuie neaparat sa ne vedem. Poate ma mobilizez sa organizez o intalneala, saptamana viitoare, la finu, ca tot o sa fiu in concediu. Propun sa fie lunea viitoare, ca apoi intram in vria de Craciun si sa venim si cu barbatii, ca sa mai putem sta si de vorba.

Referitor la intalneala de azi, vad ca se amana. Daca e maine, io nu pot, ma duc sa ma vad cu koreenii, daca e joi, ma bag.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

pai daca organizam lunea viitoare, ne vedem direct cu copchii, nu? chiar daca nu la crisa, haideti sa ne vedem intr-un loc cu copii, de ex la kiddy land ala care am auzit ca e cel mai mare din bucuresti...

va pup

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput