Copilasi de iunie-iulie 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Romana, eu sunt genul care o ia sigur in directia gresita cand iese dintr-un magazin . de fapt stiam f. bine drumul, da rm-am icadrat gresit la un semafor. Eram asa de concentrata, ca mi-am dat seama mult mai tarziu ca am luat-o gresit .

Dana, primim cu placere lectii de soferie on-line de la soferite cu experienta. Chiar ma gandeam la tine ce te-ai distra daca m-ai vedea la volan .
Plecam in Florenta. Sper sa ma pot bucura de vacanta asta.

Anamaria, sanatate lui Tudor! Am patit-o si eu cu Maria cand am ridicat-o din pat ca se ineca... Groaznic!!! Si acum mi se face rau daca ma gandesc. Nu as fi crezut niciodata ca sclifosita de mine va rezista la asa ceva.

Cat despre soferie, sa stii ca mie nu mi se oprea motorul pt. ca nu conduceam . Azi am iesit cu Maria si s-a oprit de doua ori... bine macar ca nu am incomodat pe nimeni. Dana, am circumstante atenuante, ca masina mea e pe motorina. Maria, m-a intrebat, un pic speriata: ce faci mami? de ce nu ocolesti groapa?

Sa vedeti ce am patit azi. Cum nu prea sunt iesita in lume, pana acum am intalnit numai mamici amabile. Azi, intr-un magazin, in care Maria se simte in largul ei, cu vanzatoare dragute, care vorbesc cu ea si nu se stramba ca le umbla prin haine, intra o familie cu un baietel de vreo 4-5 ani. Maria il intreaba cum il cheama. El ii raspunde, dar Mariutza mea nu intelege si ma intreaba pe mine. Ii spun ca nu stiu, sa il mai intrebe o data. Intre timp, el proba o geaca si Maria ca scaiul dupa el: "cum te cheama?" Ii raspunde plictisit de ea, Maria dupa ei, tragea si ea de o rochita de pe umeras. Il intreaba iar (mie mi se parea atat de simpatica, ea tot cauta compania copiilor) si maica-sa o repede: l-ai mai intrebat de 3 ori! nu mai pune mana! Unde e mama ta? (eu tocmai plateam si ea vedea clar unde sunt). Mi s-a facut rau. Am luat-o pe Maria si i-am zis ca uite, il deranjeaza pe baietel . Sunt asa de fraiera, trebuia sa ii spun vreo doua! Mi-a fost frica sa nu reactioneze mai urat si sa o sperie pe Maria. Asa m-a intristat intamplarea asta. Parca nu am fost in stare sa imi apar copilul .

Am copiat mesajul pe care l-am scris ieri, dar nu ma aruesit sa il trimit.

Ana Maria felicitari baietelului mare!!!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

ANAMARIA-
CE BINE DE VOI...! Noi ne tot chinumim, dar lasa ca vine apa si la moara noastra...

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

In dimineata asta, dupa ce am iesit din scara blocului, Vladut, f.serios, mi-a cerut urmatorul lucru: "Mami, opreste frigul!"In aceeasi nota de seriozitate, l-am intrebat daca imi poate spune cum as putea sa fac asta...Mi-a raspuns: "cu butonul de la masina, mami!"

In ultima perioada n-am reusit sa citesc prea mult din ceea ce-ati scris. Sper sa recuperez!
Carmenutza, l-am inscris. Poate ne intalnim pe 19 dec.

Va pup!
Refacere rapida copilasilor bolnaviori!

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

fetelor, eu sunt in ceata!n-am vazut eu ora la careva intalniti luni sau nu s-a hotarat inca?ca tare as veni si eu...
doar ca ma simt cam...straina!hihihi!

am probleme cu net/calculator acasa si de-asta sunt aproape doua luni de cand nu v-am citit...sunt mahnita din cauza asta ca mi-e tare dor.

danutza, gio, ah ce ma bucur pentru voi!!!!!nici nu imi venea sa cred cand am citit.gio, apropo, tu erai cam de varsta mea,nu?(23-24 ani)sotul tau cati ani are?cum v-ati hotarat sa il faceti asa devreme si pe al doilea?da-mi argumente pro!:)))

va pupic dulce dulce.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

anamaria - bravo! felicitari lui tudor....cum intre tudor si stef e diferenta de o luna....pot spera si eu ca peste o luna sa spun la fel ca tine????
cornelia - stai linistita...poate era "doamna" mai obosita!...mi se pare normal sa intrebe de mai multe ori acelasi lucru la varsta asta...pupici mariei stelista! si lui stefan!
abia astept sa ne vedem luni....unde si la ce ora?????

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,
din pacate nu cred ca vin, sorry...

Alexandra, am 25 de ani si sotzul are 29..cand vom avea 2 bb vom avea 26 si 30..cred ca decizia a venit de la sine ...suntem impreuna de 8 ani si am decis ca oricum nu vrem diferenta mai mare de 3-4 ani intre copii si ca vrem 2 indiferent. Restul conteaza mai putin.Si avem amandoi servicii, ne-am permite sa mai crestem unul.Sper ca te-am ajutat..eu oricum am vrut mereu sa fiu o mamica tinerica.

Va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Fetelor am nascut luni 5 dec. o fetita Zoe Nicole 3475gr,50 cm..Suntem bine iar Daniel o iubeste si a acceptat=o bine(deocamdata)dar nu-mi vad capul de oboseala.Zoe nu doarme noaptea iar ziua cind doarme ea Daniel vrea atentie si tot asa eu sunt de parca plutesc.Oricum sun t fericita si promit sa revin.
Pupici simulta sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

DOINNA: BUN VENIT PE LUME FETITEI TALE!!!! VA DORESC TOT CE E BUN PE LUME, BUCURII SI SANATATE CAT CUPRINDE .SA FITI FERICITI!

Noi am fost la circ aseara. Ne-a placut tare mult, mai ales lui Alex. Nu stiu cine ma intreba de spectacol; e frumos si Alex a stat pe scaun toate cele 2 ore si jumatate. Nu sunt asa de multe animale( pisici, porumbei si ursi), dar programul e foarte frumos.
Si ca sa incheiem bine saptamana, al meu copilas a racit iarasi. E iar mucos si doarme f prost din cauza asta. Dar ca sa fiu putin optimista e bine ca nu s-a intamplat de Craciun. Sper sa-i treaca repede.
Va pup si va doresc o sapt. cat mai buna.

Magda si Alex(2 anisori!)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

doinna - sa-ti traiasca fetitza si sa fiti sanatoase! tot binele din lume si multa fericire!
magda - multa sanatate lui alex!
pupici tuturor. vad ca nu mai zice nimeni nimik...deci presupun ca nu ne vedem nici azi, nu?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

18.30 Nicoresti? Este ok?

Cine vine sigur?

Mergi la inceput