Copilasi de iunie-iulie 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna!!!

Romana, imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Pana nu se simt bine, nu prea mananca oricum..incearca sa le dai Humana Electrolyte, cu lingurita, putin cate putin, ca sa nu se deshidrateze.

Daca ma simt bine,vin si eu la intalnire, nu stiu sigur...

va pup

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Va multumesc pentru sfaturi.

Deja Cristi e un pic mai bine. Nu mai are febra si a inceput sa bea si sa manince.
L-am amenintat ieri ca daca nu maninca nimic si nu bea apa o sa ajunga la spital cu perfuzii. Nu stiu cit a inteles din situatia asta. Ce a inteles insa a fost ca va sta singur acolo deoarece mama trebuie sa ramina acasa cu Maria si Alin, iar tata merge la servici.

Dintre medicamente ar trebui sa ia enterol pentru diaree. Nu vrea ceai chiar daca l-am indulcit cu glucoza ( praf). Miere nu pun deoarece e diuretica si noi vrem contrariul.
I-am pus un pic de sarurir de rehidratare dar foiarte puntin in apa ca sa nu le simta. Oricum azi dimineata pe la 6 l-am auzit prin camera ( deoarece de 3 nopti doarme cu noi in pat) cum isi cauta sticla cu apa. Asta e un semn ca e mai bine.

Nu prea are pofta de mincare, dar a mincat totusi un pireu facut din lapte humana HN fara lactoza. Se prepara ca orice pireu de cereale. Lapte humana hn nu a vrut aseara sa bea, iar azi dimineata cind la-m intrebat ce prefera a ales tot pireutul-crema.

E o idee buna sa folosesc seringa de la nurofen - mersi Gaby.

Acum a inceput Alin cu diareea, dar pe el il pot pacali mai usor sa bea medicamentele deoarece e mai cooperant.

Doctorita ne-a zis si noua sa-i dau lui Cristi un pic de coca-cola cu apa in cantitati egale, ca sa-i provoace foame si eventual sete, dar nu a vrut sa bea .

Va pup ca s-a trezit Cristi si vrea in barte.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Cornelia: [flo:] Cum ai reusit sa te ratacesti?
In privinta iesirilor din zona casei imi doresc si eu, ca din 2002 nu am mai fost plecata decit trei zile anul trecut intre Craciun si revelion si apoi a urmat sarcina cu Maria. Daca poti i-o si pe Maria cu tine, chiar daca nu vei putea sa te distrezi prea bine in noaptea de revelion.
Daca a fost bucuroasa ca are musafiri ( cele doua fetite) e nbine, e semn bun si eu zic sa o incurajezi in prietenia asta. Cel mai bine ar fi sa vina fetele la voi acasa , in felul asta o poti supraveghea pe Maria.

Kehleyr Flamengo..... Mi-ar fi placut si mei sa vad.

In privinta lectiilor on line de soferit... Oare nu se poate face scoala de soferi on line, ca nu am carnet, nu are nici sotul si nu avem nici masina. Si trebuie sa le rezolvam pe toate astea pe cind om merge in concediu cu copiii, ca altfel nu stiu cum facem cu trei copii si bagajele aferente.

Madishor: Spor la curatenia de sarbatori.

Acum va scrie si Cristi ceva:

vvcfhokopl
hk;u
mama
cristi
alin
maria

Ultimele patru cuvine le-am scris impreuna.

Sanatate copilasilor si mamicilor, iar taticii sa vorbeqasca cu Mos Craciun sa aduca daruri pentru toata familia.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

salutare!
multa sanatate celor bolnaviori....
dana - flamenco...frumos...
eu sunt inca in cautare de costum de mosh...daca nu o sa gasesc, o sa improvizez eu ceva.....
pupare tuturor....si ne vedem luni...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Romana, ai dreptate cu mierea, uitasem, eu ii dau mereu lui razvan tocmai pt efectul ei laxativ.

Pupici lui Cristi cel scriitor!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

chiar sunteti dementiale cu lectiile de sofat- si mai ales prompte in raspunsuri...
asadar:
magdone - eu tin ambreiajul apasat cand fac manevre, problema este cand tre sa-i dau drumul ca sa inaintez in trafic!!! adica atunci cand plec de pe loc, e ok, dar pe la stop, sau in alte ocazii de-astea cred ca ma grabesc sa iau piciorui de pe ambreiaj si atunci gata, sta motorul! (si nu cred ca e nevoie sa mai aprofundez peisajul, da asta de obicei se intampla la un semafor in panta, si pana una-alta o mai ia si masina inapoi...)
(cornelia, vezi ca eu sunt chiar catastrofa??? - si, by the way, eu uneori trebe sa ma gandesc 'o iau la dreapta, unde dau de maneta asta???')
kehleyr - pai daca la alea pe motorina sta motorul mai usor, nici gand sa ma urc vreodata la volanul vreuneia!!! ... ca probabil motoru ala mai mult ar sta decat ar merge cu asa sofer meserish!

anamaria, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

si revin, ca am uitat sa va povestesc de starea sanatatii noastre...
tudor are urticarie, niste bube urate pe piciorus. am fost cu el la dr, ca ma temeam de epidemia de rujeola. (desi nu cred ca poate aparea doar pe picior...?!) ne-a dat claritine si o crema de aplicat local, si oarecare regim - adica nu la bobo, ciocolate, acadele si alte alea aduse de mosu'...
in plus, raceala lui s-a 'copt', si desi nu tuseste prea tare/ des in timpul zilei, o face cand se scoala din somn. aseara, azi-dimineata si acu la pranz a vomitat ce bause, adica laptele, resp sucul din cauza tusei. aseara a fost scena horror in direct, a vomitat exact cand il luam eu in brate din pat, direct PE mine, din cap pana ... adi a zis mai tarziu, dupa ce ma spalasem, ca aratam jalnic - imi dau si eu seama ce aratoasa si sexy eram - moartea pasiunii! (nu ca ar da el in gropi din cauza asta, oricum... uneori ma intreb cum o fi pe la 40+ de ani...) asa ca in loc de somn, am ajuns sa facem baie amandoi, pe cap si tot tacamul... (de unde ieri era zi de baie si nu ii facusem din cauza racelii)
ei, cam astea sunt noutatile noastre... va pup si sper ca maine va fi mai bine.

Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

ROMANA- nu ii da miere ca nu e voie nimic dulce la starile de greata... dulcele da senzatia de greata! Si Matei a avut viroza digestiva luata de la mine si din pacate a luat si Luca... ai grija mare de Maria! In rest, SANATATE MAXIMA!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Precum in banc am intrat ca sa va spun ca pe mine sa nu contati pentru intalnire.
Tocmai am venit de la clubul Anei si am aflat ca avem concert in aproape fiecare zi pana la Craciun. Asa ca, peste o luna va cant tot repertoriul clubului Contrapunct, daca nu o iau razna de la atatea drumuri.
Romana, multumesc de urare, dar dupa cum se arata programul meu pana la Craciun o sa raman cu numai doua geamuri o perdea si un covor spalate. Asta e, fugim de-acasa, macar sa nu vedem.

madishor

“If you treat people like idiots, they will behave according to the rules, and nothing else. But if you give them responsibility, they will know how to use it.”

Mergi la inceput

TARA-TA-TA-TA-TAM.........
va anunt oficial ca de aseara incepand tudor s-a facut baiat mare, a dormit fara pampers!!! el singur mi-a zis ca nu mai vrea pampers, ca acuma e baiat mare si ma striga fdaca vrea pipi...
asa ca de-acuma gata cu bebelusenia, are mama baietzel cu chilotzel!

Mergi la inceput