Copilasi de iunie-iulie 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Magda, anamaria, cgaby, mersi de sfaturi pt pantofi. ce ciuda mi-e, ca am fost luni in Unirea si nu m-am gandit sa intru la Leonardo . De Naturino mi-a zis si Andra, dar mi-a zis si cat costa , cand am zis ca dau oricat nu m-am gandit chiar la atat . Piciul am unul pe aici prin zona, o sa intru cu prima ocazie. Momentan n-am bani . Cred ca maine definitivez cadourile. Eu deja imi fac AMR-ul pana la sarbatori...

La noi o sa vina mosul la mine la serviciu... si e un mos tanar si frumos de vreo 27 de ani . Sper sa se deghizeze bine... Dar ma bucur ca se organizeaza la firma, ca acasa nu va veni deloc.

Gio, multa putere . Imi pare tare rau ca s-a intamplat asa...

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Fetelorva multumesc din suflet ptr urari.Inca incerc sa ma obisnuiesc cu noua mea cariera:mamica de doi si pot spune ca nu-i prea usor,de fapt intotdeauna am apreciat mamicile de doi sau mai mult dar realizez ca habar nu am avut ce e aia.Oricum incerc sa o culc pe Zoe vine Daniel: eu fac nani numai cu mami....pauza ,nu stiu unde sa ma impart ,nu sunt obisnuita sa-l refuznicipe Daniel(am fost mereu linga el si amimpresia ca simte ca-l neglijez,vad asta pe fata lui chiar daca nu seprea arata)il surprind in usa camerei lui Zoe se uita la mine cind ma joc cu ea si nu zice nimic doar ca-i vad pe fata ca nu-i prea fericit.Nu stiu daca se intelege ce am scris,daca am facut vre-un sens,sunt inca obosita si toate imi trec prin cap cu o viteza...
Oricum,va sarut si va doresc sanatate si puiuti cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

am deschis si eu - (in sfarsit! ) partea 66-
va invit acolo!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

CRACIUN FERICIT!
si un AN NOU MINUNAT!

Mergi la inceput