Copii din 2002 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Sanzi, sa-ti traiasca feciorasul!!! Se vede ca a avut o zi pe cinste!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mos Nicolae a venit la Cristina cu unele din darurile(carucior pt. papusi si dulciuri pt. diabetici) cerute lui Mos Craciun, plus o carte cu "Bambi" si un boboc de rata auriu ce macane foarte dragut. Astfel ca ea spune, ca Mos Craciun i-a zis lui Mos Nicolae ce sa ii aduca ei.
A 2-a zi a mers foarte incantata si la gradinita, poate va trece Mos Nicolae si pe acolo cu un dar pt. ea. Si asa a fost !
Insa, dupa 2 zile de emotii si bucurii, cu multa joaca si fara somn prea mult, azi dimineata n-a vrut sa mearga la gradi, a mancat si adormit la loc.
Va avea si ea serbare de Craciun, va fi a 4-a la numar pt. Cristina.
Cel mai bine s-a prezentat la prima serbare(dec. 2004), la care nici nu credeam ca va avea curaj sa spuna cu voce tare, in fata tuturor, o poezioara scurta, cand ea nici nu vorbea prea clar.
A mai avut o serbare in martie, de ziua mamei si o a 3-a, la sfarsit de an (pre)scolar, in iunie.
Dupa fiecare serbare, copiii servesc prajituri, suc(aduse de parinti) si danseaza sau se joaca.
Serbarea de Craciun mi s-a parut cea mai frumoasa, poate unde este la mijloc, care vine si imparte daruri copilasilor.

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62702" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna tuturor!
Azi avem sedinta cu parintii la camin, robabil ne vor anunta ce e cu serbarea de pe 20! Am niste emotiiiii... la fel ca si doamnele educatoare. Ele se plang ca astia mici nu vor sa cante, ca nu sunt atenti, insa sunt mici, multi dintre ei nu au nici 3 ani, iar cel mai mic are 2 ani si 4 luni, poate de asta.
Oricum, abia astept sa vina serbarea, sa vina Mosul... sa vedem ce cadouri le va aduce!
La voi cine cumpara cadourile? Cei de la camin sau aduc parintii cadoul?
O zi buna si fara virusi!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Elena eu stiu ca e ilegal sa iei copiii la gradinita daca nu au 3 ani impliniti...Nu au voie sa ii inscrie.
La fel e si la mine la gradi la gupra mica, desi au toti peste 3 ani (nu cu mult) nu reusesc deloc sa ii fac sa cante toti odata, sau sa ii invat prea multe...Si celelalte educatoare se plang. Cei de anul trecut erau mai isteti...Sper sa reusesc ceva....

Noua ne-a cerut 500.000 de mii de lei pt cadoul de Craciun. Nu stiu inca ce vor sa le cumpere de atatia bani, ca au spus ca toate cadourile vor fi la fel...Sper ca nu le cumpara cine stie ce prostii, ca nu vreau sa dau 500.000 pe chestii ce mai are acasa!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Si eu am fost ieri la sedinta, la gradi, si s-a hotarat ca darul Mosului sa fie de 100.000 lei. Marele cadou vine oricum acasa, nu trebuie ca si la gradinita sa fie un dar costisitor.
Iar pt. educatoare se strange cate 25.000 lei, caci si ea primeste o mica atentie de la Mos.
Sinzi, 500.000 lei mi se pare mult prea mult !

Cristina nu a vrut sa mearga la gradi nici azi dimineata. Are ce face acasa si nu o atrage gradinita defel. Copiii nici pe atata, ea fiind mai retrasa.
Sper sa o fac sa mearga din cand in cand, macar pana la serbare.
Desi, dimineata spune ca merge. Apoi, ma suna mama la serviciu sa imi spuna ca mititica noastra nu vrea sa mearga la gradi.
Nu vreau sa o fortez, dar nu vreau nici sa se izoleze de copiii de la gradinita. Intotdeauna i-a fost greu sa revina la gradi dupa absente mai indelungate.
Pe curand !

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62702" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Lucia ce mai faceti voi??? Nu ai mai scris de multisor!!!

Nina, e cam mult 500.000 si eu am spus la fel...macar daca i-as lua eu cadoul ca sa stiu ce ii place si ce i-ar trebui...dar...pana la urma am spus ca sunt sarbatorile si nu pot sa il las fara cadou la serbare sau sa aiba el ceva diferit....Sunt tare curioasa ce le cumpara de banii astia!!!!

Si David are momente cand nu vrea la gradinita ca are lucuri mai bune de facut acasa, plus o gramada de jucarii doar pentru el. DAr se pare ca a acceptat faptul ca de acum incolo va trebui sa mearga la gradinita in fiecare zi...
El e cam incapatzanat si imi spun mereu educatoarele ca uneori refuza de coloreze, sau sa cante cu ceilalti copii, sau sa stea pe scaun si daca ele insista se tranteste pe jos sau tzipa...
Eu reusesc sa il controlez de cele mai multe ori cand are crize, acum sunt putin nedumerita ca ele nu pot...cred ca le simte slabiciunea si de aia face fitze....

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Sanzi, 500mii e enorm de mult!
Eu comentam pentru 150 de mii, vor sa cumpere un fel pt fete si un fel pt baieti, pt. fete vor cumpara papusa, dar a mea nu se joaca cu papusi... deci am sa cer cadou "barbatesc" fiicei mele, ca se va bucura nebuneste pt o masinuta iar daca cel mare vede masinuta, o sa vrea si el, alta sursa de scandal... iar pt doamne parca 200mii au spus, si mai vedem daca le dam plic sau cadou.
Iar stam acasa pt simplu fapt ca tuseste. Nu are nimic, nici febra, nici muci, dar ne-a rugat d-soara educatoare (care tuseste si ea) sa o tin acasa ca-i imbolnaveste pe toti. Interesant, saptamana trecuta tuseau alti copiii, mai bine o tineam atunci acasa sa nu se imbolnaveasca

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna seara!
Gata, s-a stabilit: 200.000 pentru un cadou la fel pentru toti, un tort si un suculet dupa serbare, iar pentru doamne 300.000 lei, le-am inclus si pe infirmierele care ajuta mereu la ei si asistenta medicala, care la fel e mereu prezenta la grupa mica! Tot "cadou" la plic va fi, iar jucariile si dulciurile le cumparam noi mamele, suntem vreo 6 care ne-am implicat. Tot noi facem sacosele inainte, aducem bradul si il impodobesc micutii... am emotii, cat CASA. Azi ne-a citit dna educatoare un material facut de ea si m-a bucurat ca s-a pregatit pentru noi, isi da interesul: manifestarile si preocuparile copiilor de la 3 la 4 ani, incluzand dezvoltarea fizica. As ruga-o sa mi-l dea sa il scriu la pc si sa il dau si la altii - adica voua. Era fff interesant!
Asadar emotii peste tot si asteptari de la puiutii nostri... bine ca sunt cuminti!
Aaaa, si cand ajung acasa George imi spune: "Timeea e sotul mea" - adica sotia mea, insa era un termen nou si nu stia sa potriveasca pronumele! Iar la camin Timeea mi-a zis ca il iubeste pe George... mama mama credeam ca pic, stiind ca mai are o iubita el, acasa!
Va pup, noapte buna, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Mamicilor-frumoaselor, am nevoie de sfaturi sa-i scriu lui Mos Craciun.
Carina-Mandarina cere ceva imposibil de la Mosu "planset de copil adevarat". In rest, nimic nu pare sa o impresioneze.
Voi ce cumparati puiutilor? Tablite de desenat are deja doua, carticele fara numar, papusi la fel. Credeti ca ar interesa-o o minibucatarie sau chestii de alea sa se joace de-a dna doctor? Ori o papusa bebelus cu accesorii?
Please help!
Nadina

Mergi la inceput

Elena, si eu sunt interesata de evaluarea de care vorbesti tu. Te rog daca o mai ai sa ne scrii si noua pe forum!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput