Copii din 2002 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nina, bine ca-ti revenit.Cristinuca e extraordinar de intelegatoare si cuminte.Absolut uimitor.

Noi am fost azi la doctor, Sofia e putintel anemica, dar nu prea rau, hemoglobina 11, o sa luam fier.

cascatul e de la aer uscat si neoxigenare completa din cauza nasucului infundat, chiar daca nu curge.de aia intrebam de Salin.

dar e si nitel tic.Totusi, dr ne-a zis textual:
asta nu e copil cu probleme , e copil care o sa va faca voua probleme asta pt ca dupa ce s-a zbatut infiorator la consultatie ,la sfarsit a pupat-o si a imbratisat-o pe d-na doctor,,,e de groaza Galagia asta a mea

asa ca mi-a mai venit inima la loc.

Sanzi..de coma David.Cred c-ati murit de ras:))

am mai pus si eu perle noi la poznasi.

va imbratisez.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

roxanac, pediatrul pe langa un bun profesionist trebuie sa si iubeasca copiii si sa le arate ca ii iubeste. A noastra a dus la cabinet jucarii de la fetita ei si e o incantare pentru copii sa se joace in timp ce li se pregateste ceva nu tocmai placut.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sabina din cate stiu eu (nu foarte multe) toti copiii sunt putini anemici si 11 e chiar bine...
David nu cred ca a avut niciodata 11...si mai avem un prieten (de aceiasi varsta cu DAvid) care are 9 si ceva...si la valoarea asta ii da fier (haussman).
Iar dupa o boala cred ca e normal sa fie anemici mai ales ca presupun ca nu prea a mancat bine...

Ieri am fost si noi la dr alergolog si era un copil acolo care facea inhalatii (cu un aparat special care facea un zgomot teribil) si a fost singura data cand s-a speriat...In rest e tare linistit la dr, si se conformeaza, si nici de injectii nu ii este frica...
Poate si din cauza ca am avut parte numai de dr calmi, care i-au explicat mereu ce ii fac, l-au lasat sa isi asculte si el plamanii si au cooperat...
Stie si toata procedura...dar cel mai tare ii place sa se cantareasca!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sanziana, da, nu e porea rau cu 11, stiu, insa la valoarea asta Sofia e palida, ceea ce inseamna ca inainte avea pe putin 12.de aia ne-a dat fier, cica fiecare are echilbrul lui , e firesc, trebuie sa fie ca inainte. oricum, e din ce in ce mai bine.

acu ...am alt obiectiv.Mi-a zis dimineata Frau ca Sofia va fi Degetica la serbare.

pe cuvant ca ma simt de parca o sa ia premiu nobel
da e cea mai mica din grupa de germana, deci e firesc, numai ca nu stiu daca o sa vrea sa scoata vreo vorba.

Sofia are serbare pe 22.

E cineva care stie cum e cu serbarile astea?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

HE, fetele, abia acum mi-am facut nitel curaj sa scriu pe aici. Codrinul meu e si el in 2002, in aprilie.

Nu merge la gradi, si are apucaturi de cavaler , i-am facut o mantie dintr-un prosop(tati i-a cusut butoniera ) si alearga prin casa cu ea. De la Mos Nicolae a primit 2 pistoale si acum o fugareste pe sora-sa prin toata casa cu ele.

Voiam sa va intreb daca copii vostrii au probleme cu balbaiala.. pe el l-a apucat cam de 2-3 luni.. nu stiu de la ce(mama zice ca eu il stresez prea tare cu interdictiile ), dar nu stiu ce sa zic... ca nu mi se pare ca as fi foarte cicalitoare... Uneori incepe sa spuna ceva si repeta un cuvant de vreo 3 ori... noi intai l-am atentionat, apoi acuma... il lasam in pace.. cateodata il mai imitam si el rade ..
Insa, nu stiu daca o face intentionat sau fara voie... ca are accese de balbaiala rar... Dar nu am putut sa le leg de ceva anume...

Voi aveti asa probleme cu copii?

Mergi la inceput

Sabina, asta vara cand David a avut serbarea (avea 2.4 ani) poezia a balbait-o un pic, dar la dans (au avut un dans cu cercurile) a stat in cerc drept ca bradu si nu a miscat un deget...
Dar eu eram asa mandra de el ca imi pleznea inima in piept!!! Mi se parea ca danseaza cel mai bine...
De fapt nici nu ma asteptam sa urce pe scena si faptul ca a facut-o m-a impresionat la culme...hihi...

Acum nu fac chiar o serbare, mai mult o petrecere cu Mos Craciun...
La mine la gradinita in schimb se pregatesc serbari din greu...la grupa pregatitoare au chiar un dans de papusi...tare simpatic...sunt asa scumpi!!!!

Adriana nu cred ca trebuie sa iti faci probleme, eu stiu ca unii copii trec printr-o perioada de balbait caci au prea multe de spus si prea putine cuvinte sau se grabesc si ca sa nu lase "pauza" pana vine alt cuvant se repeta. (baietelul tau repeta cuvinte sau nu poate sa pronunte un cuvant cap-coada?) Te intreb pt ca am un baietel la gradinita care este balbait, dar el vorbeste ceva de genul:"d-d-d-ami si m-m-mie ca-ie-ie-ie-tul...." Si nu a vorbit corect niciodata...dar de un an de cand vine la gradinita a facut progrese foarte mari...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragelor, virusii se pare ca nu lipsesc din casutele noastre, desi e Mos Nicolae!
Noi avem rosu in gat, insa doar atat... speram sa ramanem doarcu el!
Saptamana trecuta i-am facut vaccinul antirujeolic in sfarsit, ma gandesc ca e ceva reactie de la vaccin!
Adriana, sa stii ca si eu cu George avem "treaba" cu balbaiala. Am vorbit de anul trecut cu un logoped foarte bun de la noi si a zis ca pentru aceasta varsta, pana la 4 ani, e fiziologica. Nu am mai intrebat pe nimeni, doar ma straduiesc sa il invat sa nu se grabeasca, sa vorbeasca pe silabe cand il apuca balbaiala si se corecteaza. Am observat ca daca se sperie se balbaie, insa nu stiu daca se poate generaliza.
Sanzi, de cand am citit replica lui David, imi vine sa rad mereu... "aleluia!"
Nina pentru tine si Cristina!
Eu abia astept serbarea de Craciun a copilului, e prima, am niste emotii, inca nu stiu ce va fi, insa... emotii cu carul. Vad ca si Sabina e in ton cu mine, ca nici eu nu stiu ce va fi... dar va fi minunat!

Va pup pe toate si sanatate la copiluti!
Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Sabina, noi cu Lili am avut pana acum 2 serbari, la prima n-a vrut decat la mine in brate. Nu am fortat-o, insa mi se rupea sufletul ca erau parinti care isi fortau copiii sa stea printre ceilalti si piticii plangeau disperati La a doua serbare a fost mai bine, educatoarea a luat masuri si a dus-o pe "scena", era totul o.k., si-a spus poezioara, chiar daca era ajutata.
Robert timp de doi ani nu a scos nici o vorba la serbari, nici macar nu s-a ridicat sa danseze sau sa cante Insa cand l-am mutat la aceasta gradinita, unde-i si Lili acum, nu mai aveam probleme.
Elena, multa sanatate!!!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

La multi ani pentru toate mamicile si ai lor copilasi.Sper ca toata lumea afost vizitata de Mos Nicolae si e fericita.La noi totul s-a desfasurat dimineata cam cum ne-am asteptat adica: la 6.30 l-am trezit in ideea sa aiba timp sa se joace pana plecam la gradinita deoarece a primit un camion mare.Dar binenteles ca Alexandru prima data s-a uitat sa vada ce dulciuri a primit fara insa a cere sa le manance pe toate, apoi s-a uitat la carticica dar nu a fost incantat deoarece era de colorat nu cu povesti sau poezii si dupa aceea a cerut sa-i scot din ambalaj masina pe care a inceput sa o intoarca pe toate partile.
Si noi suntem anul acesta la a 3-a serbare si pot spune ca la primele nu a cantat nimic cu ceilalti in schimb a spus clar toate poeziile care stia el ca trebuie sa le spuna.Anul acesta insa fiind mic doamnele nu prea au pus baza pe el la poezii si astefl are doar cateva versuri de spus in schimb spera sa cante cu ceilalti si chiar singur deoarece au spus ca el canta tare frumos.Ce va fi o sa vedem deoarece la noi serbarea este pe 20.12.
Pana atunci spor la treburi pe acasa si pregatiri de sarbatori.

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/518463987icmkKu
Ziua lui David de Mos Niculae

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput