Copii din 2002 (18)
Raspunsuri - Pagina 3
Gabbriela spune:
La Multi ani tuturor ce poarta numele de Andrei sau Andreea
Nicole
mami lui JulianCine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
gabibarta spune:
la multi ani tuturor cu numele de Andrei si Andreea!!!
Gabb, in sfarsit am vazut pozele, sunt superbe! Sa-ti traiasca feciorasul!!!!
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
sinzi_ana spune:
Iar nu avem net

...cred ca le pun o bomba a sediu!!!!!
La multi ani pt toti Andrei si Andreea!!!!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
light spune:
Sanzi deja ma faci sa rad. Stiu ca nu ti-e bine fara net da deja e chiar culmea fratilor cu rds ul asta nu stiu ce sa zic, e de domeniul tragic-comicului.De ce nu incerci un abonament prin romtelecom?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
sinzi_ana spune:
Lucia, sa stii ca sunt de coma!!!! Acum am ajuns la stadiul in care ne amuza faptul ca nu merge...
Nu mai avem romtelecom si oricum nu ne atrage nici ideea asta...vom hotara pe parcurs ce facem in legatura cu asta...
Am pus niste poze noi cu David
http://community.webshots.com/album/500241861iAOqVz/1
Daca vi s-a facut dor de noi!!!
Sinzi, Radu
si David
sinzi_ana spune:
Ce mai fac copilasii???
Cum mai este la gradinita?
David de abia se trezeste sa mearga, dar il inteleg caci si mie imi e greu pe vremea asta sa ma duc la serviciu...hihi...
Azi s-a trezit tare tarziu, aseara am fost la o petrecere si a cazut lat aseara iar in plus a venit si Mos Craciun sa il intrebe ce isi doreste sa ii aduca...
Asta pentru ca la gradinita planga cand il vede (ultima data a si vomat) si vrem sa il obisnuim cu Mosu ca sa avem cu ce ne lauda la serbare!!! hihi....
Sinzi, Radu
si David
light spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!:02.12.2002--- Iulia-Nicole --- crisia02.12.2002--- Andrei --- JadeSA va traiasca minunile, sa fie sanatosi si fericiti!Buna Sanzi, si eu ma gandes ca Liviu va plange la Mosul, sau cel putin va sta cam speriat departe de el, si ne-a innebunit ca el vrea trenulet si masinuta cu usi care se deschid de Mos Craciun. De mos Nicolae i-am gasit o tablita imensa in CArfur, cat un bloc mare de desen si evident nelipsitele masinute cu usi care se deschid :)Cu gradinita continuam sa nu o frecventam :((Maine mergem iar la doctor, tusea continua si ea din cand in cand si tratamentul continua.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
sinzi_ana spune:
Lucia si David are o lista tare lunga cu ce vrea sa ii aduca Mosu (de Mos Niculae inca nu ne-am gandit ce sa ii cumparam)
1. O masina cu telecomanda care sa mearga ff repede
2. O macara cu telecomanda
3. Strazi cu masinute care se intrec
4. Tren cu telecomanda, cu locomotiva si vagoane
Aseara i le-a insirat lui Mos Craciun cu care pana la urma a dat si mana...
Sa stii ca multi copii la gradinita tusesc. LA mine aproape toti tusesc, fara sa aiba muci sau altceva. Cred ca asa se manifesta raceala de anul asta.
Si la DAvid am auzit cativa copii tusind, David nu mai tuseste acum, dar noi ii dam in continuare singuiar...
Tu ce tratament ii mai dai lui Liviu? Ca nu mai stiu...
Sinzi, Radu
si David
light spune:
Eu ii dau ketof timp de 2 luni, synupret- 1 luna si multisanostol tot o luna. Am avut si ventolin si prednison, a facut si aerosoli.NOua ne-a spus ca are gena alergica - s-a vazut la analize care gena a inceput sa isi faca de cap de cand au inceput racelile repetate de la gradinita. DAr mi-e teama ca daca nu il tinem sub supraveghere sa nu dea in astm, tusea e tip alergic, adica seaca si iti da senzatia ca mai are un pic si isi da plamanii afara. Acum e mai slaba in intensitate, dar apare zilnic o data sau de doua ori pe zi si il tine intre 1 si 3 ore cu pauze scurte intre accese. Cam asta e cu noi, poate vom face si ceva teste alergice, am vazut ca la mirosuri puternice si fum il apuca rau de tot. Dar il apuca si aparent fara motiv si nu stiu ce sa mai zic.
katty spune:
Buna fetele, nici eu nu am mai intrat pe aici, dar va citesc zilnic! Stiu totul despre voi!
Am intrat acum fiindca am citit ce-a scris Sanzi, despre tusea din gradinita! Si al meu tuseste dar sporadic, cateodata sunt zile cand nu tuseste deloc, dupa aia il apuca mai mult sec! Merge la gradi asa, ca in rest nu are febra, nu curg mucisorii! Deci, nu e bolnav. Ii dau siropuri de tuse doar cand il vad ca tuseste!
In rest, cu gradinita e ok, cand il scol dimineata, nici nu apuc sa-i zic scularea ca e in drum spre baie! E iubirea vietii lui gradinita, iar in weekend e suparat ca nu se duce!
Catalina & Andrei(3ani)