Copii din 2002 (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabb, si eu cu intarziere LA MULTI ANI JULIAN!!!!!!!!!! Sa cresti mare si frumos, destept si fericit!!!!
De fapt am trimis si un mail de la Crig (sper ca l-ai primit)...tot la ea am vazut si pozele de la petrecere...totul arata super bine!!!!! Mai ales masinuta cea mare!!!hihi...

Noi tot nu avem net...nici nu ne mai batem capul, am trecut prin toate starile, furie, razbunare, nervi, telefonane pe capul lor, apoi la opc, acum cand vedem ca tot degeaba...nici nu ne mai batem capul...

David e bine, vioi, tuseste si eu cam de 2-3 ori pe zi, dar nu prea imi bat capul, caci la gradinita toti copiii sunt raciti si le curg mucii si mai ales tusesc...asa ca inafara de singulair (tratamentul preventiv pt astm) si vit C nu ii dau nimic deocamdata...
Oricum se pare ca tusea e spre bine, o are de vreo 3 zile si acum tuseste din ce in ce mai rar...problema noastra este ca la David tusea vine cu voma...si vomita destul de des...tati zice ca de la lapte...ca are o intoleranta si ca vomita doar cand ii dau lapte, eu cred ca de la tuse...dr nu stie ce sa spuna si sa asteptam...in fine...

Am citit si de copilasii...imi pare rau ca sunt bolnaviori...sper sa se puna repede pe picioare mai ales ca in curand vine Mos Nicolae si trebuie sa gaseasca ghetutele curate!!!!
Cred ca asta este varsta racelilor si bronsitelor, mai ales ca merg la gradinita...trebuie sa treaca prin asta ca sa isi construiasca imunitatea...(cred....)

David are cred 98cm si 14kg....voi aveti copiii mari!!! Ce le dati sa manance??? Ca poate ii schimb si eu meniul lui DAvid...19 kg si 1.10 m la 3 ani????? Oau!!!!!

Si David stie o gramada de cantece si poezii si in romana si in engleza, si de vorbit acum vorbeste aproape orice...dar e tare capos...

Mai nou ii e frica de Mos Craciun...nici nu vrea sa vina sa ii aduca ceva, de frica...nu stiu cum sa il conving ca Mos Craciun e un mos bun si bland...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Noi de astazi ne-am intors la grupa mica.
S-a incheiat perioada de pedeapsa. Rares a promis tot ce am dorit noisi gata. M-as mira sa tina minte prea mult timp ca trebuie sa fie cuminte, dar...
Referitor la "copii mari" Rares are 110 si 20 Kg, fara sa fie gras, dar fiind foarte "indesat". De mancat mananca orice.
Referitor la cadouri pe Rares daca-l intrebi spune doar ca vrea brad cu multe globuri si multe cadouri, nestiind sa dea detalii .

Noi avem serbare pe 13 dec.,nu prea stiu in ce consta ca astazi ma grabeam si n-am pus intrebari.

Lucia - felicitari sotului tau!
Pupici si sanatate la toata lumea!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Exista unele femei care in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati, asa cum e firesc,
se concentreaza asupra unuia pana il extermina. Acestea se numesc "fidele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

La multi ani si din partea noastra sarbatoritilor , sa cresteti mari si cuminti!!!
Gabriela si eu as vrea o invitatie sa vad fotografiile de la ziua lui Julian daca se poate si ma simt bine sa vad cat de mult au fost apreciate bucatele noastre romanesti.
Lucia sa speram ca treceti cu bine peste aceste alergii si ca tati nu se reapuca de fumat.Si la noi mult timp d-na doctor a suspectat raceli datorita alergiilor dar se pare ca nu sunt la intensitatea celor prin care treceti voi.
Sanzi eu acasa nu am net si prea mult nu-i duc lipsa dar asta pentru ca la mine Alexandru aproape tot ce face trebuie sa-mi spuna sau sa-mi arate si astea mie nu lui tati.
Cornelia bine ati revenit la pitici dar sincer eu nu stiu cat se va tine de promisiuni Rares.Noi am trecut prin astefl de promisiuni de un an si ceva si cateodata face ceea ce stie ca este bine dar cand crede ca are dreptate uita tot si reactioneaza tot cum vrea el.
La noi mosu' trebuie sa vina musai cu un brad mareeeeee cu stea galbena in varf cuma vazut el intr-o carte.In rest nu este pretentios si spune ca vrea o jucarie si ceva de imbracat.
O saptamana cat mai buna pentru toti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

irina_ina2000, ti-am sc PM. Sper sa va aduca mosu exact ce va doriti.
sinzi-ana, am primit e-mail, am citit, dar ieri si tot sf de saptamana m fost la cumparaturi de craciun si nu am apucat sa raspund. Multumesc frumos pt cuvintele frumoase, o sa sc mai multe pe e-mail . Abea astept sa ai net sa vb si sa imi pui web cam a vaz cum e David de dragalas.
lucia-mirela felicitari sotului pt lasatul de fumat. Liviu cum se mai simnte? sanatate multa.
corneliap33nu pare grasut rares, cum zici tu e indesat.. sanatos sa fie si vesel... sa ne povesteti daca ii mai plac ela gradinita.

v-am pupat pe toate si pe bebelici vostri si am plecat l atreaba prin casa.. Julian e la el in camer aia micul dejun, cereale cu lapte si cacao... asa ca mie imi ramane timp sa fac ordine si sa pun mancarea la foc..dupai a o plimbare pana la park si somn deamiaza.

Nicole mami lui Julian
Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

In sfarsti avem si noi net!!!! Sunt tare incantatata...
In seara asta nu mai am talent la povestit asa ca recuperez maine!!!
Va pup!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

28.11.2002--- Eric --- ErikaM
29.11.2002--- Clara Alexandra --- alssa

La Multi ani Eric & Clara, sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti cararile vieti presarate cu bucuri si impliniri.
ErikaM & Alssa sa va traiasca micuti si sa va umple vietile de bucuri si amintiri frumoase.

Nicole mami lui Julian
Cine vrea sa vada poze cu noi sa ma anunte
Opere de arta
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Irina Ina ai dreptate - uita destul de repede de promisiuni, dar daca-i amintesc revine la un comportament cum se cuvine. Pedeapsa a avut un oarecare rol. E clar ca nu i-a placut la grupa mare -spune el- pentru ca nimeni nu se juca cu el si nu mai vrea sa ajunga acolo.
Mi se pare un mare pas inainte atunci cand spun "-Rares, ai promis." , brusc inceteaza tot rasfatul, negativismul si prosteala si devine ascultator.
De placut ii place in continuare la gradinita, dar doar la grupa lui -tine sa mentioneze asta!

Pupici la toata lumea!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Exista unele femei care in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati, asa cum e firesc,
se concentreaza asupra unuia pana il extermina. Acestea se numesc "fidele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

LA MULTI ANI CLARA!!! LA MULTI ANI ANDREAS!!!si de asemeni LA MULTI ANI tuturor celor cu nume ANDREEA sau ANDREI!Sa fiti sanatosi si fericiti,mult noroc si multe cadouri frumoase!Sanzi bine ai revenit!Noi suntem mai bine, 3 zile fara tuse si tata care nu mai fumeaza. Doamne ajuta!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Multumim mult de urari!
La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor!

Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Multumim mult de urari!
La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor!

Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput