Copii din 2002 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Sabina, da-i multe lichide si scoate-i in permanenta mucisorii, ca sa nu mai ajunga in gat.
Multa sanatate.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
Multa sanatate va doresc la toti piticii vostri (si la al meu, normal) pentru ca e pacat sa vina aceste sarbatori si ei sa fie cu tratamente!
Noi asteptam serbarea cu emotii si emotii si... stomacul cat pumnul. A invatat strofa pe care o are, insa am emotii ca multi copii sunt bolnaviori, cu siropelele dupa ei si... nu vreau sa il inscriu pe George pe langa ei. Acum vad ac e mult mai bine, i-am facut vaccin antigripal prin octombrie la sfarsit, sa speram ca e de bun augur.
Monique, e aiurea sa vezi ca medicul tau nu isi da interesul, vorba Nadinei, mai bine il schimbi! Oricum tu stii mai bine cum poti sa faci. Pe mine m-a chemat la 1 an si 3 luni la vaccin si mi-a citit toate partile pozitive si negative ale ROR, si am preferat sa il caut pe cel antirujeolic simplu, doar ca... disparuse de pe piata. Am tot cautat si abia acum, cu epidemia, a dat Domnul si a aparut din "senin" peste tot. Asa ca al meu e cam intarziat, e singurul vaccin pe care nu l-am facut la vremea lui. Insa am o dr. de baza si responsabila, cu care pot discuta deschis despre tot, fara sa ma acuze daca mai cer parerea cuiva. Aici avem noroc!
Nadina, ai gasit cadoul? La noi se da la camin cate o jucarie frumoasa, la fel al toti copiii, iar acasa nu stiu ce sa ii iau. Mi-e sa nu il confuzez, ca daca il vede deja pe Mosul, vroiam sa ii iau hainute ca de Mos din partea noastra si inca ceva jucarie, aici sunt in ceata. Voi opta pe un puzzle cred...
Lucia, cum mai e Liviu? Sanatate multa va doresc!
Sabina, imi pare rau ca trecu cu Sofia-galagia prin atatea, mai ales in perioada asta! Cum ii mai este?
Sanzi... am ras la povestea voastra cu "repetitia" Mosului... Sunt curioasa cum va reactiona George cand ii va da cadoul, daca ii va spune poezia, sau... va fugi de el

Ultima faza cu George: mai nou, cand vine de la camin, tot imi povesteste ca el are o surioara, ca aduce mama acasa pe "bebeloi" si o cheama Irina si ii lasa jucariile lui ei, ca ii facem patutul unde dormea el cand era mai mic... nu stiu ce sa spun! Oare mai vrea musai un frate/sora sau sunt inventiile de la 3 ani si 3 luni... sunt derutata. Inclusiv educatoarea ne-a intrebat daca avem vreo surpriza in burtica, prea le povesteste la toti de "bebeloiul" lui Stiu ca mai povesteam eu cu sotul ca daca as avea o fetita i-as pune numele Irina, insa vad ca sta si asculta tot, apoi face povestea lui pe ce aude din casa!
Va pup si aveti grija de voi!
Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

niste pitici si-un Mos Craciun aici

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Buna fetelor, am fost si noi ieri la Mos, cu frica in san sa nu il apuce pe Liviu tusea, dar nu s-a intamplat nimic rau.In schimb, dupa o luna de stat acasa langa mine, iar s-a comportat foarte reticent la tot, retras, nu voia la copii, nu voia spectacol, nu voia balon de la clown, doar sa vina mosul si sa ii dea jucariile. A fost tare cuminte, a spus poezia frumos, nu s-a mai speriat de mos, a fost tare incantat de jucarii si acum se tot joaca cu noul trenulet si masina cea noua.Elena ma bucur sa te mai vad pe aici. E simpatic tare George al tau cu bebeloiul lui. M-am distrat pe cinste. Ce sa mai facem noi, in afara de astmul bronsic instalat si tratabil, am scapat de tuse si ne tratam pe termen lung si ne ferim de virusi. Cu gradinitia am lasat-o balta deocamdata, vedem ce mai spune medicul pe 22 cand mergem la control.Nina, sanatate multa si voua, aveti grija de micuta sa nu raceasca.Sabina sper ca sunteti mai bine acum, sa intrati in sarbatorile de iarna sanatosi.Sanzi si Cristina, am vazut si pozele cu reactiile micutilor vostri, tare haiosi. Ce iscoditori se uita ei la mosul de langa ei! Sunt tari, ce mai! Lasa mai ca ne facem noi mari si nu ne va mai speria nici un mos! Ei comedie!Voi pune si eu cateva poze de la mos in curand.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu sunt ragusita...am facut azi la repetitii pt serbare...si am cantat si am acoperit 27 de copii!!!! Hehe....sper sa iasa cum imi doresc...maine am prima serbare la gradinita!!!

Lucia felicitari pt serbare...poze ai facut?

Elena, eu sper ca David sa nu il apuce cu bebe-ul ca imi ajunge el si cu ce am la gradinita!!!!!
As vrea sa mai infiez un copilas, dar sa il iau de pe la 18 ani....sa fie crescut, educat....hihi...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Dragele mele, inca nu am luat cadoul, dar mi-a trecut disperarea. Vazand aseara cat de fericita era Mandarina ca se juca cu noi, cu o punga, mi-am dat seama ca toata aceasta cautare,a ceva extraordinar e inutila. Mandarina nu vrea decat iubirea noastra si sa petreaca cat mai mult timp cu noi. Asa ca am sa merg intr-o zi cu tati in Metro si om lua noi ceva. Nu mai caut momentan, ci fug repede acasa cum termin serviciul ca sa petrec cele mai frumoase momente cu bebelina.
Va pup, doresc sanatate tuturor puiutilor si liniste in suflete.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Ai dreptate Nadina, jucariile ca jucariile dar dragostea si sanatatea sunt de baza.Am pus si noi poze de la mosul:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lpircalabu/album?.dir=/9c80&urlhint=actn,ren%3as,22%3af,0

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lucia am vazut pozele si sunt tare haioase!!!! Serbarea cu actorii a parut chiar simpatica!!!! Ce imi plac camasile lui Liviu, am observat ca are o gramada si le poarta cu fiecare ocazie!!!!
Si David s-a uitat la poze, l-a vazut si pe Mosu si a ramas impresionat ca i-a adus mosu la baietel un tren!!

Eu sunt speriata cu voma lui DAvid...maine mergem sa ii facem analize (sange - din vena saracutul - , pisu, copro, exudat...)...dupa aceea i-am promis ca il ducem in oraselul copiilor si la MAc Donald's...si nu il deranjeaza ca i se va lua sange din vena!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Sinzi, bafta! sper sa nu-l doara pe David prea tare!
Gabb, mersi pt link, sunteti tare draguti toti!!!
Lui Lili iar a inceput sa-i curga nasucul, si inca nu i-a trecut tusea de saptamana trecuta, dar inca ne tinem tari pe baricade
Ceea ce m-a surprins, pana nu demult colora foarte aiurea, mai mult mazgalea, insa ieri seara s-a apucat de colorat si abia a iesit un pic din chenar! Bineinteles toata treaba s-a desfasurat dupa 10 seara

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

gabibartaam descarcat si eu plina de entuziasm desenele de craciun puse pe desprecopii si m-am dus acasa. Stiam ca mandarina nu prea se descurca la colorat, si bineinteles c le-a colorat numai in afara chenarului. Pentru ca asa vrea ea.
Insa le-am colorat eu f. frumos.
O zi buna la mamici si pitici.
Nadina

Mergi la inceput