Copii din 2002 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Aseara la noi a venit Mos Craciun si i-a intrebat pe DAvid si MAriuca (care era in vizita la noi) ce isi doresc de Craciun...Mariuca a plans la inceput, DAvid vroia in brate, nu a plans dar nu a scos nici un cuvant...Apoi tentatia jucariilor pt MAriuca a fost mai mare si i-a dat "lista"...dar David se uita la masca mosului si nu spunea nimic...
Dupa ce a plecat, (pe geamul de la bucatarie) Mariuca tot repeta ca nu mai vrea sa vina Mosu, si David cred ca era de aceiasi...au fost asa de caraghiosi!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Am pus si 3 poze cu Mosu'
http://community.webshots.com/photo/518463987/522581745ixJLkH

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sanzi da Mosu asta pare a fi tati lui DAvid, nu?Sabina ce mai face Sofia?Nadina multumesc mult pentru sfaturi. Trebuie sa scapam noi si de asta.Noi mergem maine la tati la servici unde va veni Mosul.Apropos de Mos, cand eram mica, tatal meu s-a imbracat in mos, a venit cu sacul cu jucarii, nu l-am recunoscut, am spus cuminte poezia dar in final i-am zarit o unghie neagra pe care stiam ca o are tatal meu ca se lovise cu ciocanul si m-am pus pe urlat ca nu e Mos Gerila, e taticu. Nu s-au mai inteles cu mine.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Apropo de mosi si copiii din ziua de azi, zice Carina-mandarina "mami, mami vino sa vezi ce de lucruri mi-a cumparatMos Nicolae."
Eu sunt in continuare fara cadou
Nadina

Mergi la inceput

Lucia, intr-o poza e Radu si in ultima este taticul Mariucai (crig)...
Piticii nu s-au prins de cine e mosu...asa se pare...

Nadia nici eu nu i-am luat nimic de Craciun si tare stau si ma gandesc oare ce as putea sa ii cumpar...ca are de toate...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

si noi am facut vaccinul la un an, si nu are cum sa il treaca in carnet daca nu i-l face...

Sinzi, Radusi David

...n-o cunosti pe dr mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Monique, schimb-o pe dr. ta. Sa stai sa te intrebi daca e adevarat ca i-a facut ror in conditiile in care e trecut in carnetul de vaccinari mi se pare f. grav. In tot Cluju ala trebuie sa fie si un pediatru ca lumea.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sofia are la fel ca viroza trecuta...doar ca de o mie de ori mai multe mucozitati.Nu ne-a mai dat antibiotic, ci Aerius si siropele de tuse.a zis sa n-o mai ducem la gradi iarna asta cel putin,pt ca dupa aia ii slabeste imunitatea prea tare.

eeeeh.numai mama sa nu fii

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina imi pare tare rau pt Sofia....uf...las ca o sa treaca repede si cu bine si din viroza asta...
Aerius este un antialergic...o suspecteaza ca are reactie alergica? Rinita?

Monique chiar ca trebuie sa o schimbi...chiar si veterinarul Corei (catelul nostru) i-a trecut mereu vaccinurile in carnet!!!! Nu pot sa cred ca un medic (cu atat mai mult pediatru) ar omite asa ceva!!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da, zice ca e posibil sa fie o componenta alergica, si pt ca antibiotic nu-i mai da, crede ca poate reusim sa stopam mucii astia nenorociti.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput