Copii din 2002 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Fetelor...

iertati-mi abrupta abordare dar ...ma grabesc si sunt suficient de ingrijorata : ce scrie in carnetul de vaccinari al copiilor vostri in privinta rujeolei ? Cand au fost vaccinati ?

La noi scrie ca Vladut a fost vaccinat la...un an, odata cu DTP...nu-mi amintesc insa acest lucru si am suspiciuni serioase . Mai ales ca pe vremea aceea nu mi-au atras atentia asupra posibilelor ef secundare...

Scuze daca deja ati discutat acest aspect...poate ma ajutati cu un link

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Multumesc fetelor ca m-ati mai linistit in privinta balbaitului .. PArca nu mai face de la un timp.

Sabinuta, nu mai fi trista, poate se razgandeste sotu mai devreme, oricum, e mai bine pentru copii sa iasa in lume. Codrinul meu e tare salbatic, si miorlait, si noi am vrea sa-l dam la gradi tot din primavara. Oricum, Sofia a facut bolile copilariei R+O si s-a mai intarit, asa ca din primavara o sa fie mai bine, zic eu, in necunostinta de cauza

Monique, asa e, vaccinul ROR se face la 1 an, nu cred sa fi gresit in carnetul de vacc. Sanatate multa la pitic.

Lucia Mirela, imi pare rau de boala descoperita, bine ca mai sunt alti parinti in aceeasi situatie(vorba vine ca e bine) ca sa te incurajeze (sanzi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumesc Adriana.Sabina, pai poti sa o tii acasa pana in martie? A, da parca voi sunteti la o gradi particulara si acolo se poate.Ce sa zic, imi pare rau, lasa ca asta trece, trebuie sa isi formeze si ea sistemul imunitar.Noi ne-am intors acasa si nu am mai tusit. Sper sa fie bine.Si eu stiu ca am facut vaccinul antirujeola la 1 an.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sanzi, pana la un an si 8 luni

Nu stiu ce sa zic...pana anu asta credeam ca am un copil f f rezistent.Pai daca stau bine si ma gandesc...chiar asa fost, ea nu a tusit niciodata pana anu asta.Si racelile treceau in 5-7 zile, si au fost 2, una la 7 luni si una la un an si 4 luni(cand era alaptata, hahahaha)

dr zice ca nu e sensibila...ci ca mediul de la gradi e infect, in sensul ca parintii ocupati trimit copiii cu antibioticul dupa ei etc etc etc....

Acuma la tura asta vad ca n-a mai tusit.doar febra si mucii au fost de baza.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

vaccinul antirujeola se face la un an.mariuca l-a facut putin dupa un an.Cunosc parinti care au refuzat acest vaccin.Fiind in schema obligatorie noi am fost pro.
sabina nici noi nu mergem la gradinita.imi pare rau pentru ea ca tare mult ii place dar deocamdata nu indraznesc s-o duc.ia antibiotic si un siropel expectorant.Sunt foarte suparata din cauza asta dar sa speram ca va fi bine.La problemele pe care deja le are mariuca si o banala raceala ma sperie ca n-am de unde sti ce evolutie poate avea.
bye si pe curand

sanatate!!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea noastra

Amintiri de la implinirea celor 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Multumesc pt raspunsuri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lucia bravo!!! Sa o tineti tot asa fara tuse!!!!

Monique si noi am facut vaccinul la un an, si nu are cum sa il treaca in carnet daca nu i-l face...

Sabina, oricum e varsta la care sunt expusi si racesc mai des...daca nu ar face racelile acum ar deveni si mai sensibili oricat de ciudat ar parea. Eu aveam muci mai tot timpul in copilaria mica (ai mei sunt impotriva antibioticelor), si totul a culminat cu o tuse magareasca pe la 7 ani (iar tratamentul pe care mi l-au aplicat - soc de atitudine - m-au dus pe vf Omu iarna) si de atunci nu mai stiu ce e raceala, gripa, febra sau tuse...desi sunt intr-un mediu unde umbla gripele ca la ele acasa!!! Radu si David fac racelile impreuna si eu stau sa ii "oblojesc"...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

sanzi, misto, la vf omu ,acu imi dau seama de ce ii mergea sofiei bine anu trecut, ca stateam la aer de busteni mai mult:)
nu ma refer la raceli, ci la obrajii rosii si vigoare,pofta de mancare:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

[quote]Originally posted by Sabina
[

dr zice ca nu e sensibila...ci ca mediul de la gradi e infect, in sensul ca parintii ocupati trimit copiii cu antibioticul dupa ei etc etc etc....

Asta e motivul pentru care intr-un final si noi am decis sa o mai tinem pe mandarina acasa un an. Stiu ca ne vom confrunta cu aceleasi probleme si la 4 ani, dar speram ca daca e un pic mai mare sa fie si mai rezistenta si sa nu sufere atat.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

quote:
Originally posted by gabibarta[/

Nadina, depinde... Daca merge des la dr, poate ar sti ce sa faca cu un set de dr. Daca ii place sa te ajute la bucatarie, poate i-ar place si ei un set de bucatarie. Daca va ganditi la al doilea bb, atunci neaparat o papusa-bb cu accesorii...
Idei as avea multe, insa fiicei mele i-am luat pista de masini si de la buni primeste ceva joc logic. La noi papusa e confundata cu Lego, dureaza max. 10 secunde pana demonteaza si dupa aceea nu o mai intereseaza. Jocurile tip Lego nsa sunt exelente, ca putem face masina, garaj sau pista... N-am ce face, are un frate mai mare

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

[/quote]
gabibarta, multumesc sunt inca in ceata. Am vazut jucariile din selgross si m-am oripilat, papusilor, prin gurita deschisa li se vedeau sarmele.
Mai cautam. Io ma gandesc la bebe dar nu prea ma bazez pe sprijinul mandarinei la schimbat scutece :)

Lucia nu fii disperata. Si eu am avut astm, adult fiind. Ma apucau accese de tuse in fiecare seara de ziceam ca mor. Si astm si rinita si reactii alergice nasoale rau, toate deodata. Astmul a fost singurul de care am scapat. Inteleg prin ce treci ca si io sunt disperata cand tuseste Crina, are muci sau ii iese o bubitza pe corp pentru ca stiu f bine ce inseamna alergiile
Trebuie sa inlaturati orice sursa de igrasie, sa gasiti un alrgolog bun si sa-i urmati sfaturile. Mai intrebati de produsele de la Cantacuzino poate au reluat productia de alergim, cine stie.
Multa sanatate puiutilor.
Nadina

Mergi la inceput