Copii din 2002 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
light spune:
Stai ca ma gandeam acum oare de ce nu l-a dus soacra ta pe baiatul ei la inot mai de mic, de ce tocmai la 9 ani? Ca am auzit si eu ca innotul e recomandat astmaticilor si ma tot gandeam ca in vara poate merg cu Liviu daca avem cum, la niste cursuri de inot.Doamne, am umplut o pagina deja... lasa ca nu ma injura moderatorii ca nu am discutat pe pm, nu?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
sinzi_ana spune:
LAsa ca la alte subiecte mamicile epuizeaza un subiect (10 pagini) in cateva ore!!!
Inotul e si el cu dus si intors, mai ales ca pe vremea aia se folosea clor-ul sa dezinfecteze apa...cred ca si acum!!! Si salile de inot miroseau a clor ceea ce le face astmaticilor mai mult rau...
Dar pt ca bunicii lui Radu sunt din C-ta, venea toata vara la mare si facea inot in mare, si iarna mergeau la munte ( acolo unde e muntele sarat, dar nu as putea sa spun unde
).
Dupa 9 ani a devenit mai rezistent si a pt ca incepuse vara inotul intr-o piscina neacoperita au continuat si iarna.
A, si Radu a mai facut ski de la 4-5 ani!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
light spune:
Da ai dreptate, la asta nu m-am gandit, la faza cu clorul...E super sa poti da copilul la mai multe sporturi, sa ai si timp si bani si sanatate, of...Hai ca acum plec din nou la ai mei si maine ma intorc cu Liviu.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
sinzi_ana spune:
Azi e o zi cu soare la noi dar ger.
David a primit ieri o caseta pt jocul V-smile (pe tv) si vreo 3 ore nu s-a dezlipit de tv, iar noi l-am lasat...De abia l-am dus la culcare. Si dimineata primul lucru sa se aseze la joc...nici nu vroia sa auda de gradinita..
Dar il inteleg...e un joc cu Thomas the Train si cu prietenii lui si cu un autobuz si un elicopter...
Sinzi, Radu
si David
katty spune:
Buna fetele,
Serbarea de Craciun la Andrei la gradinita este pe 20. S-au dat ptr. cadouri 500.000 lei ( si mie mi s-a parut cam mult, dar asta e!, au zis ca o parte dau pe brad).
Vineri Andrei a inceput iar sa tuseasca magareste (cu raguseala pe final), am sunat-o pe doctorita si mi-a zis sa-i dau Aerius (de ce nu mi-o da oare alt antialergic, pot sa-i cer eu?), Stodal si Ibugesic (Nurofen). I-am dat numai Ibugesic, Stodal, si pana azi si-a revenit, am putut sa-l duc la gradinita.
Poezia pe care trebuie s-o zica la serbare e simpla, din 4 versuri, dar le zice foarte incet si fara inceputul versului, iar ultimele doua le inverseaza. Iar la cat de pocit vorbeste, cred ca nu va intelege nimeni nimic!
Poezia lui e asa: "Cheile sunt la mama/ Si la tatal meu/Si-n povesti cu hornul?oare sa cred eu?"
El zice ceva de genul: "Cheile-s la mama/Tatal meu/Oare chede eu/Povesti cornul?"
Oricat as repeta si silabisi nu renunta la varianta lui!
Sper numai sa nu ne facem de ras!
Voi ce ziceti.
Catalina & Andrei(3ani)
sinzi_ana spune:
Tot e bine Katty, David de la un timp nu vrea nici sa cante cu ceilalti copii, nici sa stea la masuta nici sa deseneze...ce sa mai vorbim sa il priveasca pe Mos Craciun!!!!
Aerius este un foarte bun antialergic care are cele mai putine "efecte negative" si este tare eficient...De ce vrei alt antialergic?
Sinzi, Radu
si David
sinzi_ana spune:
Tot e bine Katty, David de la un timp nu vrea nici sa cante cu ceilalti copii, nici sa stea la masuta nici sa deseneze...ce sa mai vorbim sa il priveasca pe Mos Craciun!!!!
Aerius este un foarte bun antialergic care are cele mai putine "efecte negative" si este tare eficient...De ce vrei alt antialergic?
Sinzi, Radu
si David
katty spune:
Sinzi stii de ce vroiam sa-l schimb pe Aerius, fiindca i-am dat deja 2 sticlute (in ultimele 2 luni) si fiindca v-am auzit vorbind si despre altele. Dar daca nu e nici o problema cu el vom merge in continuare asa (pediatra a zis sa-i dam 3 ml seara, asa ca banuiesc ca nu e prea mult).
Catalina & Andrei(3ani)
Sabina spune:
bun fetele.Eu sunt f suparata, Sofia a facut iar viroza, a avut febra f f mare sambata si duminica, asa ca sotul a luat hotararea sa nu mai mearga la gradi pana in luna martie.Sunt tare trista...nu va avea nici serbare nici nimica:(
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
sinzi_ana spune:
Katty, eu prefer Aerius in locul Ketofului (de ex)...
Sabina imi pare tare rau de Sofia...dar nu puteti sa o duceti doar la serbare??? Ca ar fi chiar pacat...
Ce ciudat ca e asa sensibila, parca tu ai alaptat-o pana la 2 ani, nu-i asa????
Sinzi, Radu
si David