Copii din 2002 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
sinzi_ana spune:
Am fost azi la analize cu David...i-am facut toate cele..
si am ramas tare impresionata ca atunci cand i-a luat sange din vena a fost tare calm, si impresionat de "ce rosu e sangele meu"!!!! S-a uitat la tot procesul si doar la sfarsit a spus "e gata?"...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
crig72 spune:
Bravo David!ce barbat are mami!!!
Lucia frumoase pozele cu Mosu'!Mariucai i-a placut tabla pe care desena Liviu.Si surpriza pentru noi nu a mai spus pasina ci masina![]()
Noi azi noapte am trecut prin momente care m-au dat peste cap.Am ajuns cu Mariuca la urgente pentru ca si-a bagat in nas o roata de la o masinuta.Am fost foarte"bine"primiti acolo.Era aproape 1 si doctorul avea si el o problema unde si-a bagat corpul strain? (la care noi mirati i-am spus ca in nas;el de fapt intreba unde era copilul acasa? in parc? cine stie?)si de ce nu doarmea la ora aia.Ne-am enervat amandoi pentru ca nu era problema lui de ce nu dormea copilul nostru.Sotul meu i-a spus ca are insomnii si nu glumea deloc dupa care au amutit toti.Astazi voi face o triere drastica prin jucarii.E prima data cand face asa ceva.Nici cand era mai mica nu a avut tendinte sa bage in gura,urechi nas corpuri mici.O singura data si-a bagat in gura niste abtibilduri(a dezlipit ochii la un catel)
mi-e o ciuda pe mine ca n-am prevazut pericolul.
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea noastra
Amintiri de la implinirea celor 3 anisori
light spune:
Gabi felicitari lui Lili pentru progresele la desen.Cristina felicitari si voua pentru pronuntie.Sanzi de voi ce sa mai zic, sunteti cei mai tari. SA nu planga David la analize? Nu cred ca voi vedea vreodata pe Liviu copil care sa nu planga la analize. Chiar am fost foarte placut impresionata cand in timp ce eu cu LIviu asteptam la usa cabinetului, venise o fetita de 2 an jumate pentru vaccin. Nu a plans de loc. Si eu si Liviu ne miram si ne gandeam ce s-a intamplat de nu a plans fetita.Sanzi bafta la analize sa va iasa rezultatele bune. A, camasile lui Liviu sunt primite de la o vara a noastra care e bona a unui copilas mai mare si mereu ne trimite hainute.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
HelleneC spune:
Buna tuturor!
Gabibarta, Nadina despre ce link este vorba, vrem si noi!
Poate ati scris dar eu
Noi am xeroxat niste imagini pentru colorat la camin, cu tot ce reprezinta sarbatorile de iarna! Sunt curioasa sa vad ce iese
!
Sanzi, pai sa stii ca e super ca a reactionat asa David, noi la un exudat amarat "tipam" de trezim toata sectia! Cum e David?
Lucia, sa stii ca si noua ne plac camasile lui Liviu, noi avem numai cateva, si alea de acum trebuie schimbate. Azi i-am cumparat o geaca superba, colorata cu de toate, inclusiv portocaliu, cum ii place! E foarte incantat de ea si le-a zis la toti ca Mos Craciun i-a adus-o!![]()
Cristina, aiurea episodul cu urgentele, cred ca si eu ma apuc de "curatenie" mai ales ca la multe masinute gasesc rotile pe sub pat
!
Sabina, ce face Sofia?
Noi ieri l-am vazut pe Mos Craciun adevarat cand mergea la grupa mare la serbare, si George a fost super incantat, i-a facut cu mana, mosul i-a raspuns si el i-a zis: "sa nu uiti sa vii si la mine"
! Era Mosul de la Mc Donald's, mi-a placut si mie cum arata! Desi stiu cum vine treaba cu mosul, imi place deseori sa cred, chiar la varsta mea, ca el exista
! Si nu sunt
! Probabil tine de magia sarbatorilor de iarna, mi-ar place si George sa creada mereu ca el exista si nu sunt parintii!
Va pup, sanatate la puiuti, si weekend fain!
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
crig72 spune:
elena si mie imi place sa vina Mos Craciun dar ce ma fac ca uite mariuca ce mi-a facut:
"Alo Mos Craciun,eu sunt mariuca.Mami nu este cuminte."
Uite aici desene
Cadou de la DC - desene de colorat
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=775
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea noastra
Amintiri de la implinirea celor 3 anisori
Sabina spune:
Sofia pare mai bine...dar nu mananca nimica.In schimb am luat eu boala.....
n-am mai scris p-aici ca sa nu va stric buna dispozitie:)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
criss1902 spune:

Intrand astazi pe subiect am realizat ce mult a trecut de cand nu am scris .Sper ca zilele ce urmeaza sa-mi fac timp sa va scriu mai des.
Este destul de tarziu si ma grabesc sa merg la culcare , maine mi-am propus sa umplu sacul Mosului.
Am vazut pozele tuturor si cred ca generatia 2002 este SUPER
gabibarta spune:
Sabina, multa sanatate, sa te refaci repede!!!
Fetelor, am gasit un link cu animale www.coloring.ws/animals.html" target="_blank">aici
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
irina_ina2000 spune:
Nici noi nu am mai intrat de mult si tare imi pare rau cand vad cati copilasi bolnavi sunt.Alexandru cred ca are din nou un inceput de otita si tratam asta dar in rest suntem bine.Am avut serbarea care a fost frumoasa dar sincer nu inteleg parintii care in loc sa stea in cate un loc s-au plimbat care mai de care printra copii ca sa filmeze si sa fotografieze.Alexandru si-a spus cele 4 versuri fara probleme si in rest la fel ca si la celelalte serbari nu a cantat nimic si s-a uitat in jur la tot ce se intampla.Acum insa cand vede caseta canta tot si chiar le spune poeziile si celorlati.Asta este si speram ca odata si odata sa vrea si el sa cante cu ceilalti, sau poate faptul ca unii copilasi mai mult tipau decat cantau l-a deranjat si atunci a preferat sa taca.A fost in schimb f curios la vederea mosului si in timp ce ceilalti cantau el a studiat cum este imbracat, barba si parul, manusile si binenteles sacul.In schimb spuneti voi daca e normal ca un copil sa ceara cadoul de la mos cu insistenta , sa-l primeasca si cand avazut ca nu se desface frumos hartia ca e prea lipita sa stea pana acasa ca sa-l desfacem frumos.Nu a fost curios sa vada ce desfac ceilalti copii, a stat sa-l schimb , a mancat 2 saleuri si a baut un pahar cu suc si am plecat de la gradinita cu cadoul intreg.Acum insa spune ca-l asteapta pe mos acasa ca sa poata sa primeasca masina argintie cu telecomanda pe care acerut-o si cam atat.
Oricum sper sa vrea sa cante cand o sa mergem pe la rude cu colinda pentru ca pe aici inca se mai pastreaza acest obicei si as vrea sa prinda gustul colinzilor.
In rest va dorim sa aduca Mosu' multa sanatate la copilasi si serbari cat mai frumoase!
gabibarta spune:
Irina, felicitari lui Alexandru! Mi se pare perfect normal comportamentul lui, la cat era de emotionat...
Noi avem ambele serbari miercuri, si tare mi-e ciuda ca azi am observat, s-a stricat camera video

Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili