Miresele anului 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

100 de milioane E exagerat de mult. Noi am data avans 2 milioane.
Fetelor, miercuri merg sa fac niste teste la spital, dar se pare ca si la noi vine bb. Mi-a intariat deja 6 zile. Daca nu e altceva mai grav, atunci e bb. Nasa mea a spus sa astept pana miercuri. Lucreaza la spital laborator la spital si ea imi va face analizele.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

a.cicel ....... felicitari!!! sau, nu?

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Ralu, ti-am ramas de aseara datoare cu un raspuns legat de formatie: noi ne-am gandit la un fel de program artistic pentru nunta, din acest motiv tinem neaparat si la DJ. Va avea un moment Gabriel Dorobantu, va mai fi un alt solist mai cunoscut de muzica populara cu un moment propriu, iar baza o vor asigura alternativ formatia si DJ-ul.
Andreea, pe cei de la Clubul Diplomatilor i-am vrut si eu. Sunt cei "condusi" de dl. Tornea, nu? Stiu ca tariful lor era de 1000 euro, dar mie nu mi-a convenit ca nu au fost dispusi sa vina doar pentru un program de cateva ore. Au zis ca noaptea este oricum irosita, iar sa cante numai 3-4 ore nu renteaza. Dar ce-i al lor, e al lor: sunt buni!
Raza, bine ai revenit! Si capul sus pentru ca iti vei gasi loc de munca; iar, daca ai si un pic de rabdare, vei gasi si unul bine platit. Garantat! La inceputul acestui an si eu, si Bogdan ne-am schimbat locurile de munca, iar cele actuale le-am gasit prin intermediul site-urilor de job-uri. Nu-i usor si nu vei gasi din prima un salariu de... patru cifre in dolari sau stiu eu cat vrei, dar il vei gasi pana la urma. Ca sfat, pus in practica de noi, am specificat clar in CV sub ce suma nu scadem. In felul asta am scapat de interviuri inutile. Cat despre foarfeca pentru taiat in zig-zag, eu am cumparat una de la Cora si a fost sub 50.000 lei.
Plici, ideea ta este una nobila. Si noi am procedat in felul asta anul trecut. Noi am ales un azil de batrani din Berceni (acolo ducea Bogdan impreuna cu parintii lui, fiindu-le si aproape de casa); anul asta vom cauta ceva prin Drumul Taberei, unde locuim acum. Sfatul meu ar fi sa cauti astfel de lacasuri mai periferice pentru ca cele situate central sunt mai privilegiate. Mentionez ca in cazul nostru este o initiativa personala, firmele la care lucram au si ele astfel de programe, dar cea la care lucrez eu, de pilda, doneaza bani unei fundatii.
Dianette, avansul mi se pare si mie foarte mare. Noi am dat 30 mil., la un meniu de 1,4 mil./pers. 100 mil. inseamna ca plateste in avans nunta pentru 150 de persoane, ceea ce mi se pare exagerat. Daca ar fi sa mai creasca pretul, cu cat ar mai creste? Mai mult de doua sute de mii nu cred...
A.Cicel, felicitari! Frumos dar de Mos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

a.cicel sa dea Dumnezeu sa fie bebe si sa va lumineze viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

A.Cicel sa dea D-zeu sa fie cu ochi!!!!!
Sa ne ti la curent.

Fetelor noi la sf. lunii ian. trebuie sa achitam pt. restaurant 25 milioane. Cand va aud pe voi vorbind de 2-6 mil. imi vine sa mor. Dar asta e.

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Ooana... motivul ? am trecut peste scorpie, dupa ce-a semnat sefu'... ea s-a razgandit si ma punea sa mai vin o zi... si tot asa... si m-am dus direct la sefu'...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Raza...nu m-ai inteles...motivul oficial sa mi-l spui cand il aflii: adica cum iti inchide cartea de munca?!!?

Avans 100 mil?!?!?! NU! E exagerat!

Noi pentru nunta din Tg-Mures nu am dat nici un avans cunoscand patronul dar...acum in concediu am fost la Curtea de Arges la iuby si ne-au cerut avans 5 mil pentru 8 iulie. Asa ca am terminat cu vansurile si avem rezervate amandoua restaurante!

Am fost si la biserica ...rezervare/donatie 1 mil. E scump? Eu zic ca e rezonabil!

Am si DJ la Tg-Mures aprximativ 5.5 mil!
La Arges avem fotograf si cameraman...un prieten de-al lui iuby...si ne face cadou filmarea!

Krelia...trece-ma si pe mine pe listuta cu Catedrala Mare! ca vad ca aveti trecute si bisericile!

Gio, iubita te pup si pe Marco...si pe taticul asa sa nu se supere ca l-am lasat pe dinafara!

Si nu zice nimeni nimic...diseara vine MOS NICULAE!!! Ce cadouri ne-o aduce?!?!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Noi am primit deja cea mai mare parte din cadouri pentru ca am fost sambata pe la ambele familii... parfumuri, ceva de imbracat, ceva pentru matze. Iar noi le-am cumparat cate un set de baie (halate, prosoape, papuci) in ton cu sarbatorile, pentru matza parintilor lui Bogdan jucarii, pentru cainii alor mei un sac cu mancare. Cadourile noastre vor fi, cel mai probabil, cate un scaun de birou... dar le vom lua dupa ce vine mosu' ca ieri nu am mai avut chef sa iesim nicaieri. In seara asta, ca si surpriza, Bogdan va primi o bluza cu maneca lunga pe care este inscriptionat "off the market" iar el nu stiu ce mi-a pregatit... ca de-aia e surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Multumesc de raspunsuri, fetelor, si eu ma gandeam la fel, dar am vrut sa fiu sigura, in caz ca nu eram eu la curent ... Ei spera sa aiba cam 250 de invitati, deci ar mai fi ceva de dat si dupa "avans" iar restaurantul e Caraiman, cica unul dintre cele mai bune din Ploiesti.

Raza (parca tu erai cu foarfeca, mi-e lene sa ma mai uit), TCM-uri din astea mereu mai vad ca a aparut unul (am vazut pe cheiul Dambovitei, de-asupra statiei de metrou de la Tineretului, mai e unul pe langa Spiru haret (la Universitate), chiar cand o iei pe strada aia care se face de langa Lee COOPer (Blugi) ... Dar stai linistita, ca gasesti. A, mi-am adus aminte, nu de la diverta am luat (dar avea si acolo) ci de la un magazin de la Romana (unul pe colt, cu articole Foto, Fuji pare-mi-se).

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ce cadouri primim noi de sarbatorile astea?
binenteles de la noi 2, caci de la restul fam. nu stim.
- platim restul mobilei pt. Marco
- a doua rata la asig. de viata a lui Clau
- asteptam raspuns sa vedem daca costa mult repararea laptopului sau luam calc. fix
- camera video tot pt. bebe.

Pt. noi la anul, ce sa mai zic.
Nimic din toate astea nu ni le trebuia acum, dar daca vine Marco sunt oblogatorii.
Deja ne sacrificam pt. el.

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Gio...cadourile sunt de fapt pentru Marco...si cred ca din momentul in care devi parinte tu te lasi deoparte de la orice pentru copii!

Asa face mama...mi-a zis ca de la Mos Craciun ea vrea sanatate si putere de munca...sa aiba ce sa ne dea noua!

Acum v-am pupat, plec acasa....sa il astept pe Mosu'!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput