Miresele anului 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:

Si nu zice nimeni nimic...diseara vine MOS NICULAE!!! Ce cadouri ne-o aduce

Mie mi-a adus mosu` o lenjerie de pat super frumoasa "cica s-a intalnit mosu` cu mama si ia dat lenjeria pentru mine ca am fost cuminte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

revin cu problema mea (de fapt nu a mea, a prietenei mele) : voi cand semnati contractul cu restaurantul, in respectivul contract ce scrie? scrie si pretul meniului? sau ce? Poate e o intrebare idioata, dar nu poti sa platesti acum avans si in cateva luni meniul sa "urce" undeva neprevazut .

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Am revenit - din pelegrinarile prin oras
Posta romana are restrictii in ceea ce priveste trimiterea obiectelor din metale pretioase, citez: "nu e voie" (data viitoare promit sa nu mai fac, tanti! ) - da' de data asta a mers ...am scapat destul de rpd la posta...cu trimiterea unor colete....

Onutzel, te-a trecut fata pe listutza si cu biserica
La noi, s-a dezvoltat o idee conform careia Mos Nicolae vine numai cu dulciuri si fructe..asa ca, mai ult ca sigur vom merge sa luam niste bana, niste porto si niste cioco multe multe ..ah, si maine sa ridic tortul de nuci verzi cu glazura de martipan alb de la ana - asa ca, fetelor, voi proba tortul pe care-l vreau pt nunta..si de-abia astept sa va zic cum e...daca ramanem sau nu la el

gagici din Bucuresti - ati fost vreuna pe la Plus? - ca m-au inebunit reclamele de la radio...si sunt curioasa dk merita efortul pana-n militari, sau pe unde o fi mai exact....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by jesia

Mie mi-a adus mosu` o lenjerie de pat super frumoasa "cica s-a intalnit mosu` cu mama si ia dat lenjeria pentru mine ca am fost cuminte"

Am vazut saptamana trecuta niste lenjerii superbe...la Casa Mia in Unirea....intre 6 si 14 milioane - cea din prezentare, de pe pat, era 11 ....satinate...alea alea...da da....not in a million years..mi se par mult prea nesimtiti la scoruri....chiar daca aratau ele misto...totusi....

acu'...una e sa ai asternut de 14 milioane si alta e o rochie de la Deme'....presupunand ca as face pe [ in patru si mi-as lua...desi....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by dianette

revin cu problema mea (de fapt nu a mea, a prietenei mele) : voi cand semnati contractul cu restaurantul, in respectivul contract ce scrie? scrie si pretul meniului? sau ce? Poate e o intrebare idioata, dar nu poti sa platesti acum avans si in cateva luni meniul sa "urce" undeva neprevazut

Pai.......noi cand am platit avansul a fost asa:
Ne-a spus ce contine tacamul si cat costa si in contract sau ce acord incheiati se specifica lucrul asta,si cat se da avansul care nu cred sa depaseasca cel mult 10 milioane ca doar e avans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Dianette, in contractul incheiat de noi s-a trecut data, ora de inceput (aproximativa), numarul de persoane, pretul meniului si continutul lui, remiza pentru personal, comisionul in vederea recuperarii pierderilor normale la obiectele de inventar (daca se sparge din vesela, etc) si valoarea avansului.
Krelia, lenjerie satinata am avut noi... dar numai pentru o noapte Vazand ca alunecam in pat si fosneste la fiecare miscare, am renuntat la ea imediat. Parerea mea este ca nu merita banii. In schimb, eu am investit in niste huse care imbraca foarte bine salteaua, astfel ca nu tre' sa mai intind cearceaful in fiecare dimineata. La Plus n-am fost, desi e destul de aproape de mine. Cred ca intr-o seara saptamana asta fac o oprire pe acolo si-ti spun pareri. La schimb cu pareri despre Kaufland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ei fetelor, pe cand eram noi in cautarea mosului prin magazine, ne-a sunat tipul sa ne zica cat ne costa repararea laptopului. si cand am auzit suma de 500 euro + TVA, ne-a pierit cheful rau de tot, asa ca am ramas fara nici un cadou.

Acum trebuie sa cautam un calculator fix, caci nu are rost sa dam atatea bani pe placa de baza la laptop.

O seara placuta si un mos bogat.

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

continuati aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63521" target="_blank">Miresele anului 2006 (29)

Freia si Alexa

Mergi la inceput