Miresele anului 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by dianette
voal ... da, pls., nu aruncati cu obiecte contondente dupa mine ... Voua nu vi se pare ca palaria e asa, mai pentru doamne? Adica ati vazut si voi ca multe o pun pe cap dupa dezgatit ... Si daca nu va place voalul, am vazut ca se poarta si fara voal, pe vremea cand cautam eu asa ceva . Dar eu zic ca voalul completeaza tinuta miresei. Parerea mea .

sunt de acord cu tine dianette mai ales ca si eu vroiam sa-mi pun in loc de voal palarie la nunta dar noroc ca m-au linistit fetele de pe forum.....printre alte dezavantaje mai e si incomoda la pupaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fetele, intrebare:
- in afara de certificatul de inregistrare, mai trebuie si altceva, ca sa-ti faca o stampila, la "centrul special" ? ....ma gandeam la o imputernicire, ceva....da' dk imi cere, o fi suficient sa-i arat legitimatia..or what???
...ati mai avut de-a face cu treburi d-astea?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

din cate stiu eu, copie si original certificat si eventual o delegatie.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Va spuse fata mai dvrm ca-si lua niste chestii... si voi nimic... da' n-ale pozne...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Ooana... motivul ? am trecut peste scorpie, dupa ce-a semnat sefu'... ea s-a razgandit si ma punea sa mai vin o zi... si tot asa... si m-am dus direct la sefu'... inca nu mi-a zis nimeni nimic, dar simt eu ceva in aer... din partea tuturor... genu' de " saraca, nici nu stie... "... eu ma rog sa stau aici, dar dc nu se poate... ca mai avem mai putin de 6 luni si banutii se duc... m-am mai uitat si eu pe anunturi... pai eu am salariu mare, pot sa spun... vad doar 3-4 mil... noi ne-am calculat la sange ce, cum si cand sa luam... iar dc eu raman fara job, chiar si cu restul de credit, ma indoiesc ca mai facem nunta medie...

De bauturica va scriu maine, la bautura la nunta... sa-mi notez exact ce si cum... ca e o varza-n capu' meu acum...

La medic, puteti sa ma bateti... n-am fost !... in schimb, mi-am luat d-ra de onoare de mana si pe geru' de acu' 2 sapt colindam mag de rochite... am vazut o gramada... 3 mi-au placut, una as lua-o... cu 4200000... dar o fac pe comanda cu vreo 6, ce vreau eu... dc nu ma razgandesc si iau 420 lei... asa... hai ca-s aiurita rau... ce-am aflat: sunt reduceri, de obicei, in dec-ian-febr... la Florentza, la Cocor, Lipscani... au 5 magazine... dar acum sunt si concedii la greu...
Diadema a costat 950 lei, am gasit-o apoi la 750... pe Lipscani sunt preturi mai mari, dar pe stradutele laturalnice... duceti-va cu incredere !!!! dupa, am aflat ca trebuia s-o ia nasa... acuma, sa vedem dc da banii pe ea... sau macar asa, simbolic...
Saculetul este alb cu trandafirasi rosii... 150 mii... toata lumea ma intreba dc si rochia are ceva rosu... n-are ! si ce ? asa am vrut eu !!!
Tull am luat 5 m alb si 1.95 rosu, ca doar atat avea... de pe Lipscani...595 de mii... panglica 10 m = 60 mii... si s-ar putea sa mai iau, vedem...

Apropos, fetele: unde D-zeu gasesc foarfeca din aia care taie-n zig-zag ? c-am cautat de mi-au sarit ochii si nimic !...

Asa... pe beuturica, in prima faza am dat cam 7 mil... si-am mai facut comanda de niste cutii de vin... hauleo !... ma doare sufletu' cati bani dam.... stiti ca m-am zgarcit ? trec pe hartie fiecare capat de ata pe care-l iau pt nunta, la final sa ma doara capu'...

Bun - venit miresicilor noi, ca stiu eu ca sunt !...

Asa... eu va spusai pe scurt... ramane sa va citesc sau sa-mi spuneti voi ce-ati mai barfit...
Si sincer... cu tot doru' de voi, mi-a fost o lene sa merg la un net sa va scriu...

A !... bomba !!! m-am impacat cu soacra-mea !!! de fapt, ea pe mine... si sa ne vezi acu' ce vb de nunta... oare cat o tine ?

Iar nasii... sunt minunati !!! am fost de 2 ori la ei in 3 sapt...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Am si eu o intrebare pentru o prietena de-a mea care face nunta la vara. Ei si-au gasit un restaurant in Ploiesti care are acum meniul in jur de 600-650.000 lei. Dar pentru ca sa le fie garantat ca si la vara va costa la fel le cer "avans" 100 de milioane. Ce parere aveti? Voua, cand ati platit avansul la restaurant, vi s-a spus ca preturile vor ramane la fel sau ati platit "la risc" in ideea ca n-o sa se scumpeasca prea mult.
Intreb pt. ca mie mi se pare enorm sa ti se ceara 100 de milioane avans .
Pls, astept raspuns!

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Raza, noi foarfeca de-aia de taie in zig-zag am cumparat de la Diverta, dar am vazut sapt. trecuta la unul din magazinele alea TCM care au aparut peste tot, un set de 4 foarfeci care taiau fiecare diferit (dar una din ele era dreapta, adica taia normal): ondulat, zig-zag si inca un model combinat. Setul costa 180.000 (noi de la Diverta parca tot cam asa am luat, cu ~60.000 lei)

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Doamne Dumnezeule, 100 de milioane?!!!!!!

Eu am dat avans 3 milioane!!
si tot in jur de 650.000 mi s-a dat cotatia la meniu.

quote:

Am si eu o intrebare pentru o prietena de-a mea care face nunta la vara. Ei si-au gasit un restaurant in Ploiesti care are acum meniul in jur de 600-650.000 lei. Dar pentru ca sa le fie garantat ca si la vara va costa la fel le cer "avans" 100 de milioane. Ce parere aveti? Voua, cand ati platit avansul la restaurant, vi s-a spus ca preturile vor ramane la fel sau ati platit "la risc" in ideea ca n-o sa se scumpeasca prea mult.
Intreb pt. ca mie mi se pare enorm sa ti se ceara 100 de milioane avans .
Pls, astept raspuns!

DIANE
cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

quote:
le cer "avans" 100 de milioane. Ce parere aveti?

Caaaaaaaaaaaaaaaaaaat ? pai nu sunt zdraveni !... n-am auzit in viata mea de avans mai mare de o mie de euro !... pai cu banii aia plateste practic toate meniurile... ia fa-o atenta !!! ca nenea patron ia banii, chit ca-i vin ei invitatii, chit ca nu... asta-i smecheria... am gasit si noi unu' care incheta pretul pt 30 mil 6 luni... 50 tot anul... si-am zis pardon !...
noi am platit 8 mil avans... iar meniul tb sa fie 25 euro... ca asa e-n contract... ca-l dau dracu' de estimativ 25 !... eu platesc suma, nu estimarea !!!

Multumesc pt foarfeca !... da' poti sa ma bati... unde-s TCM-urile astea ? ceva zone... multam 1...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Fratilor super mult 100 de milioane...noi am dat 5 milioane avans........pai daca avansul e atat cat mai e restul

Mergi la inceput