Miresele anului 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Am rezolvat si ultima problema pe anul asta, legat de nunta. Am stabilit ora la primarie si la biserica, adica 15,00 respectiv 16,00. Iar la restaurant de la ora 17,30. Sau e prea devreme pt restaurant? Am vorbit cu preotul si l-am rugat sa nu o lungeasca foarte mult cu slujba, ca mie mi-e rau in biserica si nasa e insarcinata. Mai mult de o ora nu va dura slujba. Si avand in vedere ca la ora 17 e deja intuneric, nu are rost sa ne chinuim cu poze si frig. De asta am ales ora 3 la primarie si 4 la biserica. Atunci e lumina naturala iar cele doua locatii sun vizavi una de alta. Timp e destul pentru poze (zic eu).
Raza bine ai revenit. Ne intrebam pe unde esti si cum te mai simti. De ce vor aia sa te dea afara?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata fetelor dupa vreo 4 zile de concediu apar si eu pe la birou cu nu chef de munca fantastic vreau sa vina mai repede concediul de craciun
pt voi o saptamana cat mai buna si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata...am revenit si eu dupa concediu...de o saptamana doar ...mi-as fi dorit o luna dar ...asta e ! Noroc de vreme buna nu am prea avut ca a tot plouat...dar esential e ca nu am venit la servici si am dormit o gramada ca prea ramasesem in urma cu somnul!

...dar ma bucur ca vorbim din nou...chiar mi-a fost dor de voi...acu dau fuguta sa citesc tot ce ati scris...asa cum ma asteptam sunteti foarte harnicute si am mult de recuperat!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetelor....

pt momentele de pauza http://www.misskelly.fr/ :)

pupicii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

Pupici la miresici !... dar tristi... ca si paznicul stie ca urmeaza sa fiu data afara... abia am aflat... neoficial, desigur... abia ce-am venit din conced...
Ooana... sfaturi, rogu-te !!!
Am luat diadema... saculet de mana... tull pt marturii, alb si rosu... si o parte din bautura... cu asta, aveti putina rabdare, sa va zic exact cantitatile si preturile... locul ? PGB... piata de gros, cu preturi de pana la 200.000 mai mici decat in Selgros, care ia marfa tot de acolo...
Mi-e un dor de voi de ma usuc... desi, statul acasa, somnul si papica... arata exact contrariul... 2 kg in nici 3 sapt !...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

...afla mai multe informatii!!

Motivul???? asta e cel mai important si apoi iti spun eu daca mai e ceva de facut!

Tu in loc sa te bucuri...apuca-te si cauta-ti alt loc de munca...si creditul nu te stresa cu el...e simplu la banca se face trecerea de la un loc de munca la altul in 5 min...si in alta ordine de idei daca platesti rata chiar nu ii intereseaza...mai complicat e daca banii se virau de catre angajator direct bancii dar si asa poti depune banii in numerar la caserie!

Capul sus, asta e momentul in care mergi inainte...atfel hai sa recunoastem ca desi ti-ai fi dorit sa pleci nu ai fi facut absolut nimic gandindu-te ca urmeaza nunta! Poate asa e mai bine... Si multa bafta...si astept mai multe detalii oricum!

Daca pot sa te ajut cu ceva sti unde ma gasesti...

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza !!!
Raza imi pare rau, poate e mai bine asa. Fruntea sus!!!
Oana bine ai revenit din concediu!!
la toate printesitele!!!

Azi noapte am facut noapte alba si acum sunt cam somnoroasa. Bine ca sunt acasa si ma pot odihni.
Dar tare nasoala e ultima perioada si parca trece asa de greu....

Revin mai tarziu!!!
Un inceput de sapt. cat mai bun la toate!!!!

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_trend

Buna fetelor
Tocmai m-am uitat si eu la Geniali pe ant1 si am vazut o prezentare de rochii de mireasa, dar nu am apucat sa vad de unde sunt.
A vazut cineva, chiar mi-a placut o rochita

...si eu le-am vazut...si am zis 100% Demetrios! "Parerea mea!"

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Dragelor, am si eu o intrebare. Avand in vedere ca vine Craciunul, as vea sa org ceva aici cu firma la care lucrez sa ajutam cat de cat niste copii, batrani nevoiasi, etc. doar ca nu vreau sa dau bani ci produse, pachetele gata facute, si nu la faimoasele case de copii si azile la care duce toata lumea, ci la cele mai "necunoscute".
Aveti vreo idee cice care unde sunt? Si cum pot sa iau leg cu ei?

Multam.
pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

andreea ce inseamna scumpi?

http://community.webshots.com/user/trenurelu

respectivi lautari canta de obicei la clubul diplomatilor .
au costat 1.200 eur plus 3 lautari care au venit acasa la mire si apoi la mireasa.
au cantat toate genurile,ei aveau si un program stabilit de muzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Buna ziua, spun si eu, ca abia terminai de citit ce ati scris voi in vikend
Ce vroiam eu sa va spun pt. cele care vorbeau de palarie in loc de voal ... da, pls., nu aruncati cu obiecte contondente dupa mine ... Voua nu vi se pare ca palaria e asa, mai pentru doamne? Adica ati vazut si voi ca multe o pun pe cap dupa dezgatit ... Si daca nu va place voalul, am vazut ca se poarta si fara voal, pe vremea cand cautam eu asa ceva . Dar eu zic ca voalul completeaza tinuta miresei. Parerea mea .

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput