Miresele anului 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

quote:
Originally posted by BlueEyes
Noua nu la restaurant o sa ne cante...ci la biserica... in momentul in care intram... Apoi o sa-si intre corul in atributzii :DNunta noastra Marturii Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
Ce emotionant o sa fie...deja ma trec fiorii numai la gandul nuntii.Si noi ne dorim cor, si deja am inceput sa ne interesam, speram sa se rezolve.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

pentru pauzele formatiei , au ei aparatura necesara sa puna un cd.
au si ei cd-uri, dar eu l-am rugat pe Stef sa faca el ceva selectii din ce ne place noua. asa ca noi venim cu cd-urile noastre,

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Si formatia pe care am angajat-o noi are aparatura necesara sa puna CD, dar, ei fiind in pauza, cineva tot trebuie sa schimbe muzica. In plus, noi vom avea si multi tineri, cam jumatate din invitati vor fi de varsta noastra, daca nu chiar mai multi, iar niste piese care se aud acum pe toate posturile de radio nu ar trebui sa lipseasca, dar formatia nu le poate canta. Si revenim de unde am plecat, cine schimba muzica, mai ales daca se vede ca nu prinde? Voi cum procedati? Puneti pe CD 5 piese dintr-un stil, 5 dintr-altul, de exemplu? Sau la ce v-ati gandit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Chair daca inca n-am hotarat daca vrem dj sau formatie... varianta formatie are shi dj. De fapt, platim 100 de euro in plus pt dj. Am fost la multe nunti la care a fost dj-ul resp....si atmosfera a fost super, super. Ramane sa vedem daca luam si formatia....sau numa pe el

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Pepenash,

Stefan a fost DJ. Si asta este una dintre chestiuile de care se va ocupa el.

Si, pe langa asta eu ma gandesc ca pauzele se vor face in timp ce nuntasii mananca si atunci trebuie nitica muzica .... mai putin de dans , sa nu se ridice si sa li se raceasca mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Eu am fost la o nunta ca sa vad cum canta formatia pe care vroiam sa o luam la nunta, si vreau sa zic ca in pauzele pe care le faceau puneau ei muzica si nu era nevoie de un Dj, iar toti invitatii au fost foarte multumiti, adevarul e ca ei au fost un pic cam scumpi, dar eu zic ca merita.
Daca muzica e buna toti invitatii vor fii multumiti si cu siguranta isi vor aduce aminte de nunta voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

andreea ce inseamna scumpi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Pupici la miresici !... dar tristi... ca si paznicul stie ca urmeaza sa fiu data afara... abia am aflat... neoficial, desigur... abia ce-am venit din conced...
Ooana... sfaturi, rogu-te !!!
Am luat diadema... saculet de mana... tull pt marturii, alb si rosu... si o parte din bautura... cu asta, aveti putina rabdare, sa va zic exact cantitatile si preturile... locul ? PGB... piata de gros, cu preturi de pana la 200.000 mai mici decat in Selgros, care ia marfa tot de acolo...
Mi-e un dor de voi de ma usuc... desi, statul acasa, somnul si papica... arata exact contrariul... 2 kg in nici 3 sapt !...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna dimineatza, dragelor!!!

In Bucuresti e o ceata de s-o tai cu cutitul..e friguletz rau afara..noroc ca nu merg prea mult pe jos ...
Azi au venit 2 nebune de la medicina muncii ...sa ne ia sangeuc...poate cu ocazia asta aflu si eu ce grupa de sange am ...

Si eu o gramada de treaba la birou....hm...va pupicesc, ne mai "auzim" pe aprcursul zilei

Razucutza, capul sus!!! Tu sa fii sanatoasa, ca serviciu se gaseste!!!
Pup iubitzica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by BlueEyes

Pupici la miresici!
A...era sa uit. Inca de pe cand eram liceeni, eu si iubi, aveam o prietena care ne tot promitea ca ne canta marsul nuptial la nunta (la pian). Credeam ca a uitat si ne tot faceam curaj sai amintim. Saptamana trecuta am avut surpriza sa ne spuna ca deja a inceput repetitiile...si spera ca mai vrem sa vina. Super tare ne-am bucurat. Mai ramane sa discutam cu preotul daca este de acord.

Mda...aceeasi idee o am si eu in capshor ...sa-mi cante corul marsul nuptial cand ies din biserica...sau....ave maria cand intru....hihihi ..ce bine ar fi sa fie preotul de-acord...desi....hm..ma cam indoiesc.....oare daca fac vreo donatie in numele bisericii o vrea?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

'Neata, miresici!
Raza, stai linistita, canu e asa de grav. Ca om care se afla in cautare activa de loc de munca, iti spun sigur ca e plina piata de job-uri, iti trebuie numai un CV puternic, o scrisoare de intentie la fel, o atitudine pozitiva, si un dram de rabdare. O sa fie bine., Asta imi zic si eu, si deja se vede o wschimbare pe fata mea, de fiecare data cand ma duc la cate un interviu si =mi spun punctul de vedere. O sa-ti spun ceva care m-a imbarbatat poe mine foarte tare: acum nu te mai vaneaza ei pe tine, ci tu pe ei, deci poti sa-ti spui punctul de vedere si sa gasesti, pana la urma, ceea ce vrei. Eu am toata increderea ca o sa fie bine, si o sa plec de aici, cat se poate de repede, pentur ca TREBUIE!
Pupici!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput