Miresele anului 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

draga mea kreliut,
da puteai sa un telefon !!!!

sunt super seriosi. parol.

faza e ca am impresia ca machedonu are senzatia ca o sa scoata mai multi bani o trupa de tigani , asa ac de acum incolo la IM vor canta o trupa de colorati. astia nu accepta sa cante orice c...t vrea patronu.
tu ma stii pe mine. stii ca nu aceptam sa ii iau daca ii vedeam neseriosi. am contract cu ei. semnat si cu 2500 de EUR garantie daca ma razgandesc. idem pentru ei.

vb pe YM maine eventual ca acu sunt in vizite

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Ca tot a venit vorba despre formatii, in seara asta am semnat si noi contractul pentru muzica. Ma rog, o parte din muzica, anume formatia. Acum ramane DJ-ul...

Mergi la inceput

eu am fost la mai multe nunti in ultimii ani si am ajuns la concluzia ca tot formatia imi place cel mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Ralu, si mie tot formatia! Dar trebuie sa se ocupe cineva de muzica in pauzele formatiei... Cred ca ar innebuni lumea sa asculte toata noaptea numai muzica live. Din cauza asta consider ca este bun si un DJ sau, macar, o persoana din anturajul mirilor care sa se ocupe sa mai puna un CD sau sa selecteze cateva piese intr-un MP3 Player.

Mergi la inceput

pentru pauzele formatiei , au ei aparatura necesara sa puna un cd.
au si ei cd-uri, dar eu l-am rugat pe Stef sa faca el ceva selectii din ce ne place noua. asa ca noi venim cu cd-urile noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Readuc in discutie (a nu-stiu-cata oara, vorba Kreliei) subiectul palarii. E intr-adevar incomod sa porti palarie si sa te pupi cu toti invitatii, dar oare asta nu ar fi o ocazie fericita de a scapa de aceste pupaturi?? Eu una chiar sunt ingrozita la cate pupaturi va trebui sa primesc si as fi tare fericita daca as putea scapa de ele...sau macar de o parte. Eu chiar ma gandesc pentru cununia civila la o palarie cu borurile ft mari si aplecate, asortata cu manusi...O sa fie mai complicat sa imi sarut sotul...dar pana la urma se rezolva...Noi nu am gasit inca cameraman si fotograf...e drept ca nici nu ne-am stresat prea tare cautand, o fi tarziu??? Ce ziceti? Oare cei mai buni isi programeaza din timp vara, ca si restaurantele?Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

nici eu nu am fotograf si nici cameraman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Pupici la miresici!
Ce mai fac fetele? Sper ca nu m-ati uiatt Chair daca scriu mai rar....din cauza lipsei timpului liber sa stiti ca citesc tot tot ce scrieti pe-aici. Eu in afara de paltit avans la restaurant si ales biserica... (apropo Krelia, poti trece pe listutza daca vrei, Catedrala Adormirii Maicii Domnului) ...n-am mai facut nimica :( Dupa Sarbatori vrem sa mergem sa platim avans...ca inca nu au vrut sa ia. Tot de sarbatori vrem sa stabilim si programul zilei cu pricina... Ca inca nu stim sigur daca facem nunta de zi sau de seara....sau ceva intre cele doua.

Stres mare avem cu foto+cameraman si cu muzica. Nu ne putem hotari nicicum. Saptamana care vine este dead-line-ul. Trebuie sa dam raspuns la persoanele pe care le-am contactat. Sper sa luam decizia cea mai buna

A...era sa uit. Inca de pe cand eram liceeni, eu si iubi, aveam o prietena care ne tot promitea ca ne canta marsul nuptial la nunta (la pian). Credeam ca a uitat si ne tot faceam curaj sai amintim. Saptamana trecuta am avut surpriza sa ne spuna ca deja a inceput repetitiile...si spera ca mai vrem sa vina. Super tare ne-am bucurat. Mai ramane sa discutam cu preotul daca este de acord.

Sper ca nu v-am plicti

Va pupik

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si noi avem un prieten bun pe care vrem sa il rugam sa ne cante piesa din deschidere. De fapt noi i-am spus ca ne-ar placea sa cante la nunta, dar nu i-am spus si piesa pe care o vrem-Mondial, "Atat de frageda". Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Noua nu la restaurant o sa ne cante...ci la biserica... in momentul in care intram... Apoi o sa-si intre corul in atributzii :D

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput