Cluj rulz! (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Cristiana, mersi mult.....
...de atunci a dormit, si s-a si trezit...evident intr-un circ monstru...circ pe care o sa-l suportam pana dimineata, la cum o cunosc eu pe fiicamea....

Voi, fetelor???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am scris ditai mesajul (stiti, cum imi e in obicei). Si nu stiu ce masa de comanda am dat din taste, ca s-a restartat calcu'. Imi vine sa .
Tzushti pe prima pagina!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Roxa-Boxa....catwoman??????????....bbbrrr...
...ti-am zis ca nu ma las pan' nu-i dau de capat, ai???
...brrr, inc-o data!!!!!!...is curioasa de ce-i forumista aci', ca doar nu-i www.desprepisici.com...
...si cand ma gandesc ca io cetisem "matze", as in "intestine".....dragu' meu neuron facea supa de fasole batuta, in ureche, sau ceva asemantor
...bravos pt. felu' in care ai reactionat, ca deviase madame, rau de tot...da' nu mai invart cutitu' ,k...
...merg sa-mi termin lectura, ca mai am fro' 3 pagini...

Pupici la gagici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

F pe scurt, ca ma lasa nervii:
- am vazut pozele cu Elise, Ale si Razvan in albumul comun; arata mai bine asa ;
- vazut poze cu Alesio; minunat flacau!
- revazut pozele cu prichindeii din burta Tatianei; ce nostalgie! Tatiana, cred ca acum ti-e greu! Dar bucura-te, ca dupa nastere vine mai mare greu! Crede-ma pe cuvant!
Florina - am notat nr. Azi m-a sunat Cornel sa intrebe de voi. V-a gasit pana la urma? Nici eu nu am avut timp de intalniri. Poate ne vedem maine, daca Elise nu are viroza. Adica veniti voi la noi . pt Elise, sa nu fie bolnavioara.
Anca, nu te supara! Pana la urma tot m-am bagat la titlu. Dar numai am adaugat data, ca sa nu se uite. E ok?
Cristiana . "zz"= zona zoster, adica discutii interminabile; zona in care certurile sunt permise.
Roxana, esti simpatica, tu cu semnaturile tale! Eu nu ma bag la cautari in zz ca nu am timp. Poate ne dai totusi un indiciu. Vechea semnatura a avut succes?
Asa deci! Umbli cu sticluta in poseta!
Simona, azi nu ai semnat condica. Tot fara net?

Iar acum sa facem lista cu cine se inscrie in "Clubul Juniorilor de acasa" :
- Stefan (mariana)
- Elise (florina)

Haideti, fetelor! Iar nu costa nimic inscrierea!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Florina, detectiva! Zi si mie unde sa ma bag, ca m-ati facut curioasa!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Aualeu, m-atizi omorat cu indiciile voastre

1. M-o 'nerfat rau de tot mama matzelor alias Ramonika bibilica, care umbla pe forum cu 4 matze idioate dupa ea si abereaza, cred ca i se trage de la parul da matza care i s-a depus pe "greier"! Aberatziunile erau pe topicul "lamuriri" unde m-o acuzat ca poate imi iese ceva comision di ce-l apar pe amaratul de Silviu...ideea e ca copilul e abuzat de masa! Iar fomeia era infierbantata si cerea atentia publicului spectator.
2. M-o mai nerfat "sora geamana" a lu' Ramonica, alias Jasmine, o tipa cam istericutza care se aprinde repede pe topicul cu Florescu, de pe zizi. Nu-sh ce am zilele astea de n-am putut sa le ignor, dar jur ca n-am sa le fac viatza usoara! M-au calcat rau pe coada! Nu le iert, cum gresesc cum le-o tai!!
3. Vechile semnaturi au avut succes, ati mai vazut voi vreun arici pe forum? Nu, fiindca s-a transformat in bibilica si s-a dat la fund! Oh, iar de la persoana careia i-am dedicat datul din coate...nici nu poci sa va zic! Dar a mers!

Cristiana, zizi sau zz e Zona Zoster :) se vede ca esti prea pasnica ccc ca sa dai ture pe acolo :)

Mariana, am umblat toata ziua cu sticlutza si nu am avut succes. Am plecat pe la 19 de la serviciu si nici maine nu suna prea promitzator. O iau iar la mine, da de, da de ...

No, va las aici, revin in curand sper, cu chestii mai serioase la toata lumea.

...ce inflatie de matze frate...

Mergi la inceput

Roxana, ieri am citit la fam Florescu si am vazut ca Jasmine si-a iesit din papuci. Fug sa vad ce e si cu Silviu asta si Ramonika, ca m-ai facut curioasa.
Nu te stresa pt sirop. Cand ai timp e ok.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Sa zic...sa nu zic ...? Uite asa mai trec eu īn vizita pe la unii, pe la altii. Vad ca te-am traumatizat rau... nu stiu cu ce te-am putut deranja īn halul asta, de mi-ai dedicat o semnatura...desi eu abea acum aflu. Nu stiu de unde vine atāta energie negativa... urāt si trist! Acum imi mai dau seama ca te-ai mai legat de mine aiurea...sper sa te abtii si sa-mi dai IGNORE asa cum ai promis...

Si īmi cer scuze ca nu am mai trecut pe forum prea des, dar sunt mult prea ocupata. Insa daca ti-e asa dor de mine, se rezolva. Si zau ca niste orgasme ar mai scadea din veninul de sub limba.

Mergi la inceput

URAT!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Sa zic...sa nu zic ...? Uite asa mai trec eu īn vizita pe la unii, pe la altii. Vad ca te-am traumatizat rau... nu stiu cu ce te-am putut deranja īn halul asta, de mi-ai dedicat o semnatura...desi eu abea acum aflu. Nu stiu de unde vine atāta energie negativa... urāt si trist! Acum imi mai dau seama ca te-ai mai legat de mine aiurea...sper sa te abtii si sa-mi dai IGNORE asa cum ai promis...

Si īmi cer scuze ca nu am mai trecut pe forum prea des, dar sunt mult prea ocupata. Insa daca ti-e asa dor de mine, se rezolva. Si zau ca niste orgasme ar mai scadea din veninul de sub limba.

Deci ce va spuneam fetelor? E verificata, ariciul m-a urmariiit!!!
Syb, hai sa-ti zic, ca nu m-am legat never de tine aiurea doar ti-am dedicat semnatura aia. Ceau! Te pup!
aaaa third thought: deduc ca-mi citesti toate postarile, altfel ce cautai tu pe topicul nostru?? it is cripi indid!!!dau in paranoia

...ce inflatie de mātze fraaate...

Mergi la inceput