Cluj rulz! (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Pai si pe mine de nu m-ai anuntat ? ca sa stiu cu cine am onoarea. Si cum nu te-ai legat de mine aiurea, daca in postul de mai sus ma faceai isterica ? Si cum sa nu ma supere daca eu am ales doar sa citesc forumul si citind vad ca ma mentionezi din cānd īn cānd? Ai merita sa-ti vorbesc foarte urāt, dar sa zicem ca mai bine nu... Ai alta victima acum. Dar daca totusi acum o pui pe Ramonica la zid (desi nu vad cu ce sunt vinovate pisicile ei ), atunci lasa-ma pe mine īn pace... ca poate chiar sunt fata faina si n-ai avut timp sa ma cunosti... vino pe la fetele din Franta si o sa vezi ca nu merit sa te porti asa pt ca ne-am contrazis pe la subiectele cu matanii. Nu puteam sa las lucrurile asa pt ca e a nu stiu cāta oara cānd te legi de titulatura mea, desi noi ne-am intersectat doar la faza cu Tanacu ... pe bune, īncearca sa te controlezi sau fa-ma isterica pe privat unde sa nu pot vedea. Multumesc anticipat !

Mergi la inceput

Ca sa-ti raspund la īntrebare, de cānd nu mai scriu am īnceput sa citesc mai tot. Asta ca sa nu creada si fetele de la Chisinau ca le urmaresc...Nu vreau sa ma mai enervez, dar nici nu vreau sa mai faci aluzie la mine ca nu īmi pica bine. Dar tu faci ce vrei, evident ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Pai si pe mine de nu m-ai anuntat ? ca sa stiu cu cine am onoarea. Si cum nu te-ai legat de mine aiurea, daca in postul de mai sus ma faceai isterica ? Si cum sa nu ma supere daca eu am ales doar sa citesc forumul si citind vad ca ma mentionezi din cānd īn cānd? Ai merita sa-ti vorbesc foarte urāt, dar sa zicem ca mai bine nu... Ai alta victima acum. Dar daca totusi acum o pui pe Ramonica la zid (desi nu vad cu ce sunt vinovate pisicile ei ), atunci lasa-ma pe mine īn pace... ca poate chiar sunt fata faina si n-ai avut timp sa ma cunosti... vino pe la fetele din Franta si o sa vezi ca nu merit sa te porti asa pt ca ne-am contrazis pe la subiectele cu matanii. Nu puteam sa las lucrurile asa pt ca e a nu stiu cāta oara cānd te legi de titulatura mea, desi noi ne-am intersectat doar la faza cu Tanacu ... pe bune, īncearca sa te controlezi sau fa-ma isterica pe privat unde sa nu pot vedea. Multumesc anticipat !

Gata Syb, uite imi fac mea culpa in public n-am vrut sa zic chiar isteric, adevarul e ca n-ai fost isterica...m-a luat valul ca de fapt isterice au fost pe bune Ramo&Jasmin inca odata pt "isteric". Poate te duci sa te convingi ca nu aberez...si poate vin si io sa te vad pe topicul cu Franta...desi in afara de faptul ca m-ai calcat pe coada, am ginit io pe undeva ca esti fata de treaba :) cand vrei ...

...ce inflatie de mātze fraaate...

Mergi la inceput

Asa mai merge ! Desi daca ma trimiti la ZZ s-ar putea sa intru iar īn scandaluri ... si zau ca m-am lasat ! Noapte buna si mersi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Neata fetelor.
Azi nu am avut timp sa va scriu ca mi-a venit sotul acasa si dupa 8 zile, caci maine pleaca la Berlin si nu vine pana in 2 decembrie.
Draga mariana ,multam .Spwer sa gasesc ceva bun in Manastur, si mai ales o sala.Poate ne inscriem amandoua la aceasi sala, si asa putem sa ne cunostem si sa mai barim putin.
In rest va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandi spune:

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri. Eu am treaba in Turda, dar, ma gandeam ca Clujul nu e departe...si as putea sta in Cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata
Sandi, iti recomand hotelul Confort din Cluj, e dragut are preturi rezonabile si e pe Calea Turzii, iesirea din Cluj spre Turda.

ioii Roxi ce curioasa m-ai facut, de un ceas bag lectura la fam Florescu.eu nu i-am ajutat recunosc, eu bag donatii in general la copilasii f bolnavi, acum stiu un caz, si am sa spun mamei sa apeleze la DC al unei fetite de 3 luni.

ma inscriu si eu la Clubul Juniorilor insa "part time" adica nu stiu daca voi putea participa la toate intalnirile datorita programului destul de agitat care il am.asa ca treceti-ma si vedem noi.

si inainte sa back to work sa va zic ultima perla
dupa ce a papat fie-mea s-a rasturnat pe spate si a inceput sa-si mangaie burtica.zi zice"uuuite ce burta mare am, am un bebe aici"
si am realizat ca e de la prietena mea insarcinata care a fost la noi si pe care a intrebat-o f franc"de ce ai burta asa mare"si i-a zis ca are un bebe acolo

gata

va pup

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

ola gagicile!
florina, cum e elise??? trecut? sper ca da...

roxa, io zic sa treci cu eleganta peste...unora le place sa sara calu'...
sibylle tre trecuta la oaspeti?

fetele, si io vreau la club...ma teceti pi listuta?

ioana draga, alesio e tot mai mare si mai frumos...e adevarat ca nu m-am uitat de ceva vreme la pozicile voastre, da' era sa nu-l recunosc! pe el de ginere aratos! cat despre alti pretendenti...io nu stiu inca nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by ancuzza

sibylle tre trecuta la oaspeti?

hiii ca bine zici draga!
Mariana, prestez vous!

Cu clubil, as zice si io da, dar nu stiu cand va adunatzi, ziceti!
Olim, nebunateco! Nu e usor cu sotul plecat atata timp, vorbesc din experienta...

pe curand fetelor!

...ce inflatie de mātze fraaate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut!!!

Cristiana, Zizi, zona zoster, (z)a(z)anie...tot aia e!!!
....raka s-a aprins la subeectu' despre Silviu (aka Bosioc...) ...cred ca faza cu dl. Florescu a trecut, oarecum, nu????

Mi-am culcat fata si ar trebui sa fac neshte curatenie, da' decat s-o trezesc mai bine nu fac nika...si ma dau cu voiosie pe net!!!

Anca, mersi, Elise e bine, de fapt n-are nika, doar apa-n nas!!!!!!!!

...no, deja-i lunga lista cu juniorii!!!!
...unde ne intalnim????...si cand???
Hai sa vedem din timp, sa iasa bine pt. toata lumea!!!!!

Va pupam

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput