Cluj rulz! (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Mariana, lui Stefan, ma bucur ca e bine! Da, mai sunt prin zona, inca tot "3 in 1" . Citesc ce scrieti dar mi-e tot mai greu sa stau pe scaun, prefer patul, si cum "laptopul" meu e din trei bucati mari si grele ... cam someaza

Fetelor, frumoase intalniri...cred ca v-ati distrat super bine. Am vazut pozele.

Mi-e ciuda, ca mi-e tot mai greu sa ma misc. Imi trebuie chiar o ora pana sa ma hotarasc sa ies la cumparaturi sau la plimbare. Si dupa un drum nu prea lung sunt terminata, burtoiul mi-e ca un bolovan. Dar trec si saptamanile astea, s-apoi sa ma tin bine...

de la noi, s-aveti o zi frumoasa!

Tatiana 33+ cu 2 si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor, sunt nervoasa de mooooooooor! Nu va zic de ce, ca poate observati si voi. De-aia nu scriu ca nu mai am kef!!!

In rest...

Mariana, am siropul in geanta...

Tatiana, nu te invidiez deloc pt ce urmeaza, dar ma gandesc ce viata minunata vei avea cu Clara si cei doi samburei care stau sa vina. Mult succes si sanatate!!!

pupici la toata lumea!

...ce inflatie de matze frate...

Atentiune: am semnatura noua, cu dedicatzie speciala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Roxa, cine cuteza sa te irite asa, mama???
...nu m-am prins pana acu', da' trag o fuga la "zizi" sa vaz ce s-a invartit in ultimu' timp, ca poate-i dau de capat!!!!

...any clues???

AAA, Elise are muci din astia lichizi, care se preling usor pe nara-n jos...deocamdata doar pe stanga...ce sa-i dau??? Febra, nu!, alte manifestari ioc...poate faptul ca ochii ii sunt mao obositi decat de obicei....o fi inceputu' unei viroze???

Simona, tu stii tare multe tratamente naturiste, ce zici de faza asta????
Va pup

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

roxa, chiar asa! care-i baiu? am bagat de sama ca ai schimbat iar acolo la semnatura...banuiesc ca are legatura, nu? si io zic ca de pe la zz ti se trage...hai sa-ti treaca repede, vrei?

acu ma duc sa pun pozele celea, ca de nu sare mariana la mine iar ..si mi-i frica! da' rau!!!

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Bey m-ati bagat in boala cu intalnirile voastre!Si cu pozele de la ele!
Ancuzza tot frumoasa e nora-mea...sper ca nu s-a "dat" Razvan cavalerul la ea...!

Florina si Alesio a fost cu muci din astia de care zici tu si fara vreun alt simptom timp de 2(!) luni!!!!Si dupa aia au trecut singuri!A fost cu siguranta ceva viroza respiratorie.

Ati vazut ca si noi avem poze noi?!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Roxa...dupa lungi incursiuni, atat cat mi-a permis "parazitu" pot spune ca n-am aflat sursa suparaciunii matale....
Hai, no, uite iti dam si noi si pe deasupra si-o, sa iti treaca mai repede
....Ioana, eu i-as da ceva, pt. nasuc ca e mai nervoasa decat de obicei....asa sunt si eu cand am viroza, probabil din cauza nasului si a ochilor care lacrimeaza...v-am vazut pozele...vaz' ca si Alesio presteaza la muncile casnice.....welcome to the club!!!! ....tare frumusel ficioru' vostru...da' stau deoparte, ca-i luat.....aaaa, si ieri i-a facut concurenta Elise si nu razvan lu' Alesio....ooopppssss!!!!

Fug sa vaz pozele pe albumul al' principal!!!!!

Roxa-Boxa, da' da-ne macar un indiciu.....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

A, si mai propun sa puneti si voi cate o pozica in albumul "copilasii nostri"....Mariana are parola.....

si, am uitat sa zic de dimi....Mariana are o idee super, hai sa ne "confectionam" noi clubul juniorilor, sau cum iuo zice!!!!

Io ma inscriu, benevol!!!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

io am avut o zi fara chef de lucru deloc deloc nu jtiu di ce.tusea+ rushii m-au blegit.

Roxi cin' te-o suparat?nu io asa-i?ce-i aia"zz" ca nu m-am prins.

Mariana trimis de urgenta catre tine PM cu nr educatoarei.spune-i ca suni din partea mea.e faina ideea cu propriul Club eu am avut-o anul trecut si am pus-o in practica cu prietenele.ideea e ca la mai mult de 4-5 copii e cam haos deja la varsta asta.dar cu atatia e super ok.

Tatiana, cred ca iti e greu, si-ti va fi in continuare dar ce frumos e sa ai 3 copii.minunat!

Florina da-i oscilococcinum!e homeopat si-i stimuleaza imunitatea.

gata , va tzuc

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Roxana, da' sper ca nu-i careva dintre noi....nu cred, totusi!!!!!

Cristiana, asta se da si fara prescriptie medicala?
...cum se dozeaza?...banuiesc ca sunt pastilute din acelea care se pun sub limba,nu...correct me if i'm wrong....
...ma gandeam sa-i dau picaturi pt. nas, in plus....ce mai este in afara de vibrocyl???

...ce gol e p-aci azi...
...ce faceti, fetelor????

Cum ii curge nasu' azi n-am scos-o afara pe Elise, si in consecinta inca n-a dormit de amiaza....asa ca am bagat-o in dormitor cu taic'su, si i-am zis omului sa nu iasa de acolo pana nu adoarme zbiru'........

....intre timp au iesit amandoi din camera....

fug sa fac ceva

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Florina, da sunt granule poti sa le iei fara prescriptie, ii dai o doza intreaga daca e inceput de viroza.o doza/zi sau chiar doua daca e mai rau.
ca picaturi, Mar Plus sunt bune si se pun usor ca sunt spray.

sanatate

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput